Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Középiskolában egyik magyar órára meg kellett tanulni egy 8 soros verset. Szokás szerint nem készültem órára, előtte szünetben átfutottam párszor, majd amikor felszólítottak elmondtam hiba nélkül. Tanárnő kérdezte, hogy mennyi időt szántam rá, gondolkodás nélkül rávágtam, hogy 2 percet. Nem volt hajlandó elhinni, ezért a hátsó padba küldött egy másik 8 soros verssel 2 percre... kaptam egy jelest érte.
Főiskolán többszáz ember személyes adataival foglalkoztam, sokszor hozzám jöttek a hallgatók, hogy mi a TAJ-számuk, vagy mondjam már meg az útlevélszámukat... Nem tudtam mindet fejből, de elég sok megmaradt szimplán annyiból, hogy többször leírtam őket. Anyja neve, születési dátum, hely szinte kivétel nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Arany János - Kapcsos könyv
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs