- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
2003-ban vettük az első digitgéppel együtt az aksikat.
A töltőt 2006-ban vettük.Nem emlékszem már pontosan, de úgy rémlik, hogy már a kezdetekkor is csinálta ez a töltő.
Más aksit (pl. varta AAA-t) szó nélkül tölt. Csak ezekkel harcolok mindig.Múlt pénteken töltöttem fel, mert Anya ment valami összejövetelre, volt, amelyiket pólusonként 1-2 percig kellett dörzsölnöm egy törölközővel, hogy hajlandó legyen tölteni.
Egyet nem is sikerült megcsinálni a négyből. De amúgy nem tűnt fel, hogy drasztikusan kevesebbet bírnának az aksik. -
BlacKSouL
addikt
Na, Karib tenger kalózai...láttam kb 10x, de most nézem először szinkronnal, állítólag nagyon gáz, kétségtelen hogy Johhny Depp csak eredetiben az igazi. És agyön-összevissza-megvagdosva se láttam még. Lássuk..
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A kezdetetktől ilyen? Lehet cellaügyileg már nem állnak a helyzet magaslatán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezek Energizer, NiMH akkuk.

De ha nem is azok lennének, egy kis dörzsöléstől nem válnának azzá.
-
Winner_hun
félisten
Ilyet se sűrűn látok hogy egy programnál 100% felett is van világ

-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem (illetve öcsémnek, ő kísérletezgetett
) akkor villogott ha nem NiMH akkut tettél bele. Mivel az csak azt tölti. Hogy máskor is villog-e azt nem tudom, a mostani töltőm az akkor is villog hogy ha hibás az akku. Viszont a mostani meg elvileg nem tölti a NiCD akkut, gyakorlatilag meg igen. Hogy jót tesz-e neki vagy csak az információkkal van-e kavarodás (mit tölt mit nem) nem tudom. -
poffsoft
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Plusz állambácsi mindent kifizet, kártérít, pótol, dotál....
/mert ugye az államnak úgy terem a pénz, nem mi fizetjük ám be, dehogy/Nem vágod, amerikában is minden politikus cig... színesfémkereskedésből emelkedett fel, és csakis az a fő profiljuk.
Meg ugye az usa-ban mindenki kizárólag megélhetési politikus, a mentességért és az adómentes tiszteletdíjért....Hold: És mennyit robbantottál fel ma???

-
Hold
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én otthon vagyok és sokat tudnék mesélni

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem nem tűnt fel, pedig már vagy 2 éve töltöm vele az aksikat.
Egyedül az idegesít, hogy a pozitiv és negativ pólust is egy csomót kell dörzsölni töltés előtt, mert különben miután beletettem, csak villog a led, de nem tölt. A Hamával nem volt ilyen gond, az 8 óra alatt becsületesen feltöltötte.Nem tudom, mi lehet az oka. Nem vagyok otthon az akkumulátorok lelki világában.

-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Most meg nem mondom melyik topikban vagy hírben olvastam, talán itt hogy károsítja az akkut. Miután az új akkuk kb fél év után feltöltéstől számítva 2-3 nap múlva már meghaltak, akkor olvastam utána, aztán vettem ezt, az akkuk helyrejöttek, 2 hét alatt nem merültek le úgy, hogy használva is voltak közben. Pontosabb infót nem tudok most adni, annyi időm nincs a keresésre, majd rajzolgatás után keresek ha nem felejtem el.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a nyúl, vagy a csoki?

-
BlacKSouL
addikt
De király, a cigá... színesfémtolvajokat nem fogja a magasfeszültség
Úgy vagdossák a feszültség alatt lévő kábeleket, mint a kenyeret. Amerikában is lopják a cig... színesfémtolvajok a kábeleket, felsővezetéket, trafót, közlektáblát miegymást? Ha nem miért nem? Odaát büntetik az ilyet, vagy a politikusok és egyéb vezetők is ugyanúgy benne vannak a bizniszben, és nem áll érdekükben felszámolni a dolgot?
Ha én színesfém-értékesítő cégben érdekelt vagyok, akkor működtethetek színesfém-átvevő helyeket? Vagy megbízhatok cig.. színesfémkereskedőket hogy csinálják, és lefölözöm a hasznot? Majd a károsult cégnek értékesítek jó drágán pótlásra színesfémet? És újra ellopatom? És garantáltan nincs felelősségrevonás..
Jesssz!! Megvan az örök gazdagság forrrása. Mondom én, jó helyre születtem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a csokiból se?

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor nem keresem meg, pont erre gondoltam....
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miért, mit tesz velük?
Régen egy nagy batár Hama töltőm volt, csak költözéskor ott hagytam faternak.A csokit a nyúl hozta, nem ettem belőle.

-
parandroid
félisten
válasz
Diego!
üzenetére
A benne lévő szóköz karaktert az eredeti feltöltésnél átalakította a böngésződ %20-ra, a Ph! linkelőablaka pedig a % után beszürt még egy 25-t. Szerkesztettem a hozzszólást, és manuálisan kivettem a fölösleges számokat. A második esetben azért volt jó neked is, mert nem volt szóköz a kép címében, amit elcseszett volna a motor.
p
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ugyan olyan akkutöltőm van, bár már nem igen használom, kicsit nem tesz jót az akkuknak. Látom fogyózáshoz ott van a csoki

A desktop jóóó, arról én viszont most nem teszek be képet, túl sok rajta a felesleges ikon.
-
Racecam
nagyúr
Néz.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
hehe, nekem is ilyen asztali lámpám van

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
hááát, aki kiskanállal eszi az almát...

-
Hold
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lol nálam nagyobb a kupi
sok alaplap VGA , meg minden szűz mária rajta, de már fele kupit a napokban eladtam 
-
Pacák
senior tag
-
Hold
őstag
Nekem most ez a kép van az asztalon, rajta egy szép nő

-
(Kolombusz)
veterán
Megvolt a nap fénypontja.
Nagyon jól esett.Úgy egy órája felvettem a Sennheiser fülesem, amivel igen viccesen nézek ki (tavalyi nyári kép, vásárlás előtt
), betettem egy másfél órás funky mixet, és félálomban szenderegtem.Szuper volt.

-
RexpecT
addikt
E107-el csináltam egy honalpot.Az lenne a kérdésem,ha valaki ismeri az e107-et hogy hol lehet azt beállítani hogyha valaki rákeres a kugliban az oldalra azt kidobja?
-
poffsoft
veterán
Katica:[link]???
ngabor2: ??? Melyik része a hszm-nek???
-
rarri
senior tag
Na, megöltem a tropicot, most megyek máshova zúzni...

-
ladybug
őstag
Sziasztok. Békés húsvét vasárnap van. A gyerekek épp válogatják a smarties bogyókat az újonnan kapott my little ponys teáskészletben. Hallgatjuk a Karsai Gizit, és fonogatom a lovacskák haját.

-
Diego!
senior tag

Így most jó, de az előbb mi volt a pontos baja?
-
Diego!
senior tag
Na mindegy...
PeterkeT: Most akkor te hogy tudtad be rakni?
-
Diego!
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt nem én töltöttem fel...és a % után 20 van, nem 250.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
a %-ot átalakította %25-re. így a %20-ból %2520 lett... cseles. a köv. linkelésnél már %252520 lenne

-
parandroid
félisten
válasz
Diego!
üzenetére
A linked még jó volt, a Ph! linkelő kisablaka rontja el, az teszi bele a fölösleges számot.
A hozzászólásod pedig böngészőtől függően üres csak, nálam speciel van benne egy kis fehér doboz egy piros x-szel. Amúgy 'üres' hozzászólást egy darab space-szel lehet csinálni...
Szerk: A tanulság az, hogy a szabványokat nem szabad figyelmen kívül hagyni. Netre feltöltött képeknél nem használunk sem ékezetes betűket, sem bizonyos speciális karaktereket, sem nagybetűt; szóközről nem is beszélve...
p
-
Diego!
senior tag
-
rarri
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az enyém se különleges, ébredés, zabkorpa, kávé, aztán a 9 évesemmel kosarazás, majd mosás, vasalás /közben visszanéztem dr. House-t /, sütikészítés, evés, majd kávé, fürdés, és most itt ülök.

Hold: egy sast kérj.
-
Diego!
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
az első kép naaagyon ott van, nem gondoltam volna, hogy épp te linkeled.
az utolsót meg továbbra is, és ismételten köszi, nagyon jól szuperál. paszabra is jön. és te?
-
rarri
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szia , remélem boldogan telik a napod !

-
Hold
őstag
Ma mindenki milyen kedves

-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Tesó, a végén már egyálltalán nem fogsz rám hasonlítani. 
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kiköpött Hold..!
-
Hold
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csodás, hát ha ilyen avatarom lesz sokan megismernek

-
Hold
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tegnap láttál, szóval milyen Holdas képet tudsz elképzelni hozzám ?

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) akkor villogott ha nem NiMH akkut tettél bele. Mivel az csak azt tölti. Hogy máskor is villog-e azt nem tudom, a mostani töltőm az akkor is villog hogy ha hibás az akku. Viszont a mostani meg elvileg nem tölti a NiCD akkut, gyakorlatilag meg igen. Hogy jót tesz-e neki vagy csak az információkkal van-e kavarodás (mit tölt mit nem) nem tudom.

Úgy vagdossák a feszültség alatt lévő kábeleket, mint a kenyeret. Amerikában is lopják a cig... színesfémtolvajok a kábeleket, felsővezetéket, trafót, közlektáblát miegymást? Ha nem miért nem? Odaát büntetik az ilyet, vagy a politikusok és egyéb vezetők is ugyanúgy benne vannak a bizniszben, és nem áll érdekükben felszámolni a dolgot?

Videokártya..? Megyikemán..?