Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Kidus #9864 üzenetére

Minden reggel ugyanazzal a távolsági busszal, ugyanazzal a sofőrrel, és ugyanazzal a 4 fiatal (eh, mondhatni csinos) középiskolás lánnyal valamint egy tanárnővel utazom 7-8 km-t reggel 6:55-től 7:10-ig immár másfél hónapja, akik nem izzadnak, nem büdösek, nem 120 kilósak, és max a farkamat bámulják :DDD ; legalább 3-4 percet kell várnom az immár felújított, fűtött, zárt, nyáron légkondícionált váróteremben, ha esetleg hideg/meleg lenne. És ha pontosan megyek ki (2 hét alatt stabilan ki lehet ám tapasztalni mikor ér oda hajszálpontosan), akkor 3-4 percet kell várnom hazafelé, majd leülök a többi buszon ülő fiatal kiscsaj és középkorú hölgy mellé, lehetnek vagy 8-an (összesen az egész buszon), és még a nap végén sem büdösek.
    Ma már a volánunknak jut télen fűthető, nyáron légkondis busz is. Sőt, elmaradott kis országunkban már az internet is elérhető valamilyen módon, és kikereshető a megfelelő menetrend, nem szükséges a megállóban keresgélni, pláne ha minden nap ugyanakkor, ugyanoda megyek.
    Mondom én hogy jó helyre születtem...Egyre kevésbé akarok kocsit melóbajáráshoz...sőt bolt is van vagy 5 db 200m-en belül...Nem is tudtam hogy egyszer hogy fogom értékelni ezeket...

Új hozzászólás Aktív témák