- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Azért a kérdés feltevése se jó helyen volt.
Tegyük fel, van egy kedvenc boltod, ahova szívesen jársz vásárolni. És ott megkérdezik, hogy melyik a kedvenc botod a városban. Biztos, hogy ugyan azt válaszolnád, mintha az utcán kérdezték volna meg tőled? Mert én nem biztos...
Saját példám szerin tis: ha az utcán kérdezik, akkor a MMT-t mondanám Debrecenben. De az utóbbi időben inkább a Mistralban szoktam lenni, vásárolgatni. -
VladimirR
nagyúr
ezt inkabb hagyjuk, megint le leszunk baszva, hogy ertelmes dologrol folyik a szo a topicban
egyebkent kalandor irta be, hogy limitalni kene, hogy napi hany post-ot irhat egy user a gozbe - aztan ebbol eljutottunk odaig, hogy Zsiga mar grid-et akart szervezni a ph megmenteseert, meg hogy hogyan kell leloni az adatbazist, meg ilyenek
egyebkent ha erdekel a dolog, nezz be az ''ujonc ne nyithasson topic-ot'' topicba, ha ki tudod szurni a lenyeget a sok ''anyad ne nyithasson te kocsog'' jellegu post kozul a lenyeget, akkor van par hasznos otlet
betty: ha nem szolsz, eszre sem veszem - most viszont, hogy megneztem, latom van aprohirdetes szamlalo is - ave
Natasa: ezt ertsem ugy, hogy bantani akarsz? nem felek, mondtam mar, hogy nem hiszek.....
p.s.:
Gh0sT: ha csak egyszer, az meg nem gaz...az mar inkabb gaz, mikor az ember webszerverere, egy honlapepitessel is foglalkozo ceg honlapjanak cimerol 3 percenkent egy olyan robot jon be, amirol mindenfele egymasnak ellentmondo leirasokat talalni....
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Csináltass teljes vérképet, úgy hogy nézzék meg az AFP szintet is, ha valami komolyra gyanakszol. Az én kisfiam daganatos beteg (volt
) és ezzel a szinttel ellenőrzik, hogy nem jön-e vissza neki. 1-5-ig jó az érték ha magasabb (10 felett) azonnal küldenek CT ill. MR vizsgálatra is. Ha jól vettem ki a szavaidból, hogy valami hasonlóra gondoltál, és ezt megcsinálják ingyen, minden különösebb indok nélkül
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Dokihoz elmész... de egyből azt fogja kérdezni, hogy mi a panasz. Annyira sokrétűen lehet vizsgálódni, hogy így nehezen tudnak bármit is mondani. Esetleg teljes vérvizsgálat, esetleg ha valamelyik részeddel panasz van, ott mindenféle nagyműszeres vizsgálat (CT, MRI, esetleg PET). Csak az a baj ezzel, hogyha nincs panasz, vagy valami gyanú, akkor nem csinálják, mert drága.
-
ladybug
őstag
Ez valóban szomorú.
Egyébként nekem is ez a véleményem a városban tartott kutyákról.
De az is igaz, hogy amit megszokik a kutya abban érzi jól magát. Azaz a lakásban tartott kutya a lakásban. Tény viszont, hogy futtatni és sétáltatni nem csak 5 percre, és nem csak egy körre a ház körül kellene. -
neduddki
nagyúr
HI!
Mit anev e is mutassa nagy az leteres:
a note min tnoteszbol az osi summer szobol szarmazvan leginlabb notesz formaju joszag, de ez ne tevesszen meg senkit, hiszen tolla irni beleje rossz, sot mi tobb felelotlenseg is...
a laptop. mint a lap szo is mutassa, mej szinten osi sunmmer erdetu eygertlemuve teszi hogy csak egy lap satagsagu joszag, de abban egyertlemu a note-val hogy tolla ceruzaval irni reaja ismetelten nagyfeloltlenseget vion maga utan....
udv
neduddki
p.s. :- ))))))))))
na kicsncsi vagyok lesz-e bool Zolleres eset???:- ))) /be kell valljam nea meg belenezek es hujjere rohogom magam:- )))/ -
QuarK
senior tag
''A hordozható számítógépeket eredetileg szimplán Portable Computer néven szólították. Ezek a készülékek normál CRT-vel voltak szerelve, kb. 50 cm vastag és jóval 10 kg feletti súlyúak voltak.
A Toshiba jelentette meg az első olyan hordozható készüléket, melyben már LCD kijelző volt és a felhasználónak nem tört el a térdkalácsa, ha az ölébe vette (laptop).
Sok országban - pl. USA - még mindig a laptop szó a meghatározó elnevezés.
1992-ben megjelent SHARP új notesze, mely világújdonságként A4-es méretűnél nem volt nagyobb. 2.5''-es HDD volt benne, mérete úgy aránylott egy hagyományos laptophoz, mint anno a laptop a Portable Computerhez.
Ezt a készüléket az A4-es mérete miatt az NEC notebooknak (jegyzettömb) nevezte el.
Azóta egyre inkább elterjedt a ''notebook'' szó, Európában és Ázsiában ez a meghatározó elnevezés.''
Robert -
tildy
nagyúr
-
TéKrys
senior tag
Sztem ez (baráti légkör) elengedhetetlen feltétele annak hogy az ember sokáig kibírja egy melóhelyen. Nekem szerencsére ilyen van. A főnökkel ritkán találkozom (amúgy ő is jó fej), a kollégámmal meg szinte az egész napot átröhögjük. Kell ennél jobb hely, nem hiszem. Esetleg a fizu lehetne egy kicsit magasabb
-
ngabor2
nagyúr
Igen, volt ilyen főnököm is. Nála nyugi és békesség volt, minden kész lett időben, mindenki nyugodt volt, ha maradni kellett túlórázni, akkor maradtunk.
A mostaninál ha már csörög a telefon, mindenkinek görcsben a gyomra, hogy nem ő telefonál-e, hogy menni kell hozzá a szokásos lebaxásért. Ja, és a teljesíthető feladat 3x-osát nyomja az ember nyakába, meg...
Bizalom az itt meglehetősen egyirányúan működik, mi bízzunk meg benne, de ő mindent számonkér, mindent megmond, mindent megmagyaráz (amit eleve értünk, azt is).
ÁÁÁ, csak felhúzom magam
Pedig alapvetően békés és nyugodt ember lennék, ha hagynának. -
MarKoo
addikt
Jah láttam. Az a legdurvább, ahogy a két kis lábujja közé befolyik a szem. Közbe a másik csaj ott kiabálja ''..hülye kurv@, hülye rib@nc, ezért kinyírlak te kur....''
MOD: Asszem sejtem mire gondolsz. Lehet hogy inkább csak nagyon erős és fél kézzel is megtartja a kardot. Mindenesetre tök jó amikor eltapossa a szemgömböcét.(szadizmus rulz)
-
VladimirR
nagyúr
hehe, azota mar 118
a legjobb az, hogy en ugy 10-15 fot vettem fel, a tobbinel nem en voltam a kezdemenyezo
es annak ellenere, hogy az ertelmetlen fecsegest kerulom, igy is van tobb, mint 70MB logfile (igaz ebbe szamit az is, hogy nem plain text, hanem xml, de azert igy is szep teljesitmeny)
es ami a legjobb, hogy a 118 kontaktomhoz van 171 log (es asszem, csak Bash-hez tartozik ketto, mert valtozott a cime) -
ngabor2
nagyúr
Én is jobban szeretem a feliratos filmeket. Kedvenc sorozatomat alig bírtam nézni szinkronnal felirat után. Fele poén nem jött át, a hangszínekről és effektekről nem is beszélve
Azt nem szerettem, mikor meséltem egy jó filmről, és a végén valami ilyesmi volt:
- szinkronos?
- nem, feliratos.
- akkor nem érdekel.
Bár volt egy néhány olyan film, hogy mikor megkérdezték, hogy feliratos, vagy szinkron, nem tudtam rá a választ, mert a filmre koncentráltam... -
parandroid
félisten
Ha ez megnyugtat, én is utálom a szinkronos fimeket. Régen jó volt a magyar szinkron, nem tudom, hogy én változtam, vagy ők rontanak el valamit újabban... Mindkettő lehetséges.
A legrosszabb pedig az újraszinkronizált film, amikor még benned van a régi magyar hang, és meghallasz valami mást. Broáf...
p -
tiv83us
veterán
Tegnap a melohelyemen a zenekarunk mar a fakin Jingle Bells-et jatszotta, odakint a teraszon meg szakadt rolam a viz, kb 20-22C...
Persze a hangulat kedveert a kb 2,5x2,5m-es kandallot is begyujtottak odabent, igy hazaerven ''enyhe'' fejfajassal es fustszaguan /mivel ilyen melegben a fust kifele szall, nem felfele a kemenybe/, elegedett mosollyal az arcomon megneztem a holnapi /azaz mai/ idojaras jelentest es rajottem, hogy ma meg melegebb lesz. Enjoy.
/Je sikerult nekem is asszem egy kurvaranemerdekelsenkit-szeru hsz-t irnom, aminek semmi lenyege, meg engem se erdekel kulonosebben amit leirok, de azert jo esett.../
-
ladybug
őstag
Meg kell mondjam őszintén, hogy én is ki vagyok már az ilyen nagy családi ebédektől, vacsoráktól. Ez elól egyedül a karácsony kivétel. Szerencsére nálunk sosem volt tespedés, és emiatt nagyon kedvelem ezt az ünnepet. Azóta meg különösen, hogy gyermekünk van. Az ő boldogsága minden kincsnél többet ér, és a karácsonyfadíszítés a legnagyobb öröm számára.
A ráhangolódást, készülődést szeretem a legjobban. Adventi koszorú dekorálás, lakásdekorálás...imádom. És finom illatú gyertyákat gyújtunk.
Ételből meg olyat és annyit kell enni, amelyik és amennyi ízlik. -
parandroid
félisten
És semmit nem lehet kapni a boltokban, a számítástechnikai üzletek meg aztán februárig fel sem töltődnek. 1 hónap vásárlása kisöpri a teljes ország hardverkészletét 2 hónapra. Nem lehetne ezt normálisan elosztani az egész évre? És mindezt azért, mert a néhányan úgy döntöttek, hogy ilyenkor születik a kisjézus. Szép összefüggés, nem igaz? Egyébként nem akarok mindent rájuk kenni, a téli napfordulóhoz kapcsolódó ünnepkörnek még ennél is régebbi hagyományai vannak, még ha akkoriban nem is járt az a boltok készletének radikális csökkenésével.
p -
T. Almeida
senior tag
-
Vérboci
addikt
Ez magyarországon nem így működik szvsz.
Engem, aki nemmel szavazott tavaly decemberben, például Pataki Attis vattába csomagolva ugyan, de lehazaárulózott.
Nem sok kellett, hogy lángra lobbanjon az Edda összes.
Szóval ''enyhén'' visszataszító az ilyesmi.
De inkább ne politizáljunk. Bízzuk ezt a zenészekre
...én meg hazamentem. Pá! -
Vérboci
addikt
Ezt most nem értem...
Nekem semmi bajom azzal, hogy valaki a dalain keresztül magát adja. Ákos talán ezt is teszi. Az egy dolog, hogy nekem nem kedvencem.
Viszont ha szeretném, ugyanakkor bizonyos fórumokon ''ellenem'' a saját rajongója ''ellen'' szólna, valószínűleg elfordulnék, elhatárolódnék tőle.
Azt gondolom, hogy bizonyos közszereplőknek bizonyos témákan nem kellene a nyilvánosság elé tárni a véleményüket.
(persze sok nevet említhetnék itt még, színészt, zenészt, sportolót) -
NoLF
veterán
sztem www.akos.hu
bár ott lehet nem lesz bonanza, de lehet igen.
de:
1989 - Induljon a banzáj!
1990 - A jel
1990 - The Compilation
1991 - 1984
1991 - A pillanat emlékműve
1991 - Monumentum
1992 - Bonanza Live Banzai
1992 - Elmondatott
1993 - Régi és új
1994 - Jóslat
1995 - Búcsúkoncert
1993 - Karcolatok
1993 - So Much Larger
1994 - Test
1994 - All is One
1995 - Indiántánc
1996 - Élő dalok
1996 - Firedance
1997 - Beavatás
1997 - ÚjRaMIX
1998 - I. D. S.
1998 - Ikon
1999 - Ismerj Fel
1999 - Call My Name
2000 - Hűség
2001 - A hét parancsszó
2002 - Vertigo
2002 - Új törvény
2003 - Andante
2004 - Az utolsó hangos dal
2005 - X+I + Andante Extra
[Szerkesztve] -
-
Bubu79
addikt
Jóreggelt mindenkinek !
Rii: Esetleg ajánlhatnám belekötés céljából a friss betont?
''egy rohadt mocskos kretén disznó''-t még úgysem láttam nyakig betonban
Tildy: Azt hiszem talán Szókrátészis hasonló elveket vallott, mint ami az aláírásodban szerepel
Mayerlaci: Jó a kép.
Eszembe sem jutna mégegyszer felhergelni a kutyulit...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudtam, hogy bele fogsz kötni..
Gondolkozz már, 4 éves gyerek, ad 1.
A másik dolog: önzetlen, nem úgy mint néhány mai kölyök.(odaadja a játékait)
3. Az övé. Ha valami az enyém, akkor hadd én rendelkezhessek már felette , hogy mit csinálok vele. Ha nem rendelkezhetek felette, akkor az túlképpen nem is az enyém, hanem csak ''kölcsönadták'' addig, amíg szép és jó gyerek vagyok, és úgy viselkedem , ahogy a szüleim akarják.
4. akkor ne menjen ki játszani sem, mert szétszakadhat a nadrágja ha elesik... óvjuk széltől , víztől, mert jaj szegény beteg lesz...(az tökre nem érdekel senkit, hogy talán ettől sem lesz kevésbé beteg... Csak máshogy)
Mi. pl. kiskoromban sorra cserélgettük a játékainkat, pl. homokozólapátot, stb. nem volt belőle baj. 7 évesen viszont hasonló (pl ceruzák...) csereberéért igencsak rosszallóan néztek a szüleink.
Ez a szülő hidd el, nem vett neki újat... -
ladybug
őstag
Azzal, hogy tönkretesz v.mit nincs igaza. Sőt.. De vannak szituációk, amikor bizony a gyereknek van igaza. És ezt okosan kell vele megbeszélni.
Az, hogy megbecsülje a játékait, tárgyait, embereket, bizony a szülőnek nagyon oda kell(ene) figyelni, és tudatosan nevelni a gyermeket. -
QuarK
senior tag
...
Abnormal program termination -- system halted. Reboot in some hours, with default configuration
Na, hogy on is legyek (vagy valami hasonló): Elkezdtem (csak így retro) újrajátszani a Quake2-őt; átvezető mozival; CD-s zenével... Nem is rossz game... Régi, öreg, de jó... Sőt, max. felbontáson, 4xAA + 2xAnizotróp, Trilinear, még nem is csúnya... Hiába, csoszkó gépre vénséges játék dukál.
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest