- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
BEE
addikt
[link]
Itt a harmadik képen jól látszik az a diffúzor amit az FZ30-hoz készítettem.
Kb 5cm széles matt fehér műanyag csík, aminek a füle a vakupapucsba szorul,
és elől beakad a vaku házának elejébe.
A hátsó részére ezüst színű fóliát ragasztottam.
A fehér műanyagokkal vigyázni kell, mert nagyon erős vörös színt visznek a képre.
Az FZ30-am pedig még meg van.
BEE -
Hydra SR
addikt
Tipp: veszel egy akármilyen gagyi, akár használt és karcos UV vagy ritkán használatos színszűrőt amit párszázért hozzádvágnak mondjuk apróhirdetésben, börzén vagy a Soós fotónál, kiszedet az üveged és a helyére nyomod a DCR-250-es lencséjét amit szétbarbárkodtál.
Tipp 2 (én ezt ajánlanám inkább): tereld a vakufényt, használj diffúzort vagy vegyél külső vakut ha a gépeden van vakupapucs stb., én nem szednék szét egy DCR-250-estPláne hogy nem is egy lencséből áll, hanem több lencsetagból amit ha nem halál precízen raksz össze akkor használhatatlan lesz.
-
-
Pompi
nagyúr
Az ilyen fix optikáju gépeken előtét lencsékkel szokták megoldani az ilyen dolgokat. Léteznek nagylátó és tele lencsék is. Ezek természetesen többé kevésbé rontják a képminőséget, de hát valamit valamiért.
Három lehetőség van:
- vagy alapból olyan a gép kialakítása, hogy van menet és egyből felrakható rá az előtét lencse,
- egy konverter adapter beiktatásával lehet menetet varázsolni az objektív elé, amire aztán csavarható az előtét lencse,
- egyáltalán nem lehet rá előtét lecsét rakni.
Sajnos ahogy néztem az FZ5 ez utóbbi kategóriába tartozik. Mindamellett csak a pontosság kevéért 36mm-ről indul az optikája.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Eredeti toner felvásárlás!
- Epson DS-860 profi dokumentumszkenner kitűnő állapotban eladó!
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest