Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Azzal szemezek, hogy veszek egy A7-et, (elobb, vagy utobb,) de nem tudom, hogy relative alacsony koltsegvetesbol milyen objektiv legyen. Nikon D7000-ren a csaladi fotok 90-95%-a AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G-vel keszult, ez nekem minden szempontbol megfelelt, persze egy kicsit vekonyabb dof-et elfogadtam volna, es tetszett a bokeh is. Neha jo lett volna egy kicsit nagyobb latoszog, de nem fontos annyira. Ha jol gondolom, akkor ez olyan 40-55mm full frame-en. Tudtok javasolni egy jo lencset, ami mukodne nekem? Minel olcsobbat szeretnek. Azt szeretem, ha tu eles kozepen. Jo lenne macro, de ahogy latom, arra nem fogja futni, meg a Sony 50mm-es macroja csak 2.8-as, az meg nem jatszik. (Megoldom mashogy, manuallal, dioptrias elotet lencsevel, kozgyuruvel.) A fekete elony... Amiket neztem, de nem nagyon ertem a kulonbseget kozottuk:
SONY SEL 50/1.8 OSS
SONY SEL 50/1.8 FE
Persze, ha lenne zseton ezt vennem.
Ha van valami jo otletetek, az jol jonne, mert elso sorban az obik miatt vacillalok a gep megvetelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest