- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Fájó szívvel és kicsit féleve (ilyen képet...brutális), de megválok a Canon 400 5.6 L-től, megnézek egy Sigma 150-600 C-t.
Van valakinek az utóbbival hosszabb sajátkezes, cserkelős tapasztalata?Tesztet olvastam sokat, ahány annyi féle, de úgy látom hogy inkább Sigmát ajánlják a Tamronnal szemben.
Anyagilag most csak C-s verzió játszik, a Sport már kiesik sajna.vihartigris: Volt, ismerem, fotóztam esküvőket vele...az a Tamron 17-50 2.8 (nem VC) sajnos sokszor nagyon túlértékelt. Mindenki ajánlja, de van szórás. 4 képből 2x ha talál ugyan oda, szórja a back és front fókuszt. Használtam 550D, 650D és 7D-n is, kettőt is. Szóval igen, ha talál akkor tényleg szép éles és ugye 2.8 végig, de van szórás, jól ki kell próbálni ezt erősen ki kell hangsúlyozni!

(Én eladtam miután 7D-n egyik esküvőn minden csoport képről 5-6 kellett lőnöm, hogy legyen biztosan egy kép amin talál...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- LEGO klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Xbox Series X|S
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.23
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)