Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Fájó szívvel és kicsit féleve (ilyen képet...brutális), de megválok a Canon 400 5.6 L-től, megnézek egy Sigma 150-600 C-t.
Van valakinek az utóbbival hosszabb sajátkezes, cserkelős tapasztalata?Tesztet olvastam sokat, ahány annyi féle, de úgy látom hogy inkább Sigmát ajánlják a Tamronnal szemben.
Anyagilag most csak C-s verzió játszik, a Sport már kiesik sajna.vihartigris: Volt, ismerem, fotóztam esküvőket vele...az a Tamron 17-50 2.8 (nem VC) sajnos sokszor nagyon túlértékelt. Mindenki ajánlja, de van szórás. 4 képből 2x ha talál ugyan oda, szórja a back és front fókuszt. Használtam 550D, 650D és 7D-n is, kettőt is. Szóval igen, ha talál akkor tényleg szép éles és ugye 2.8 végig, de van szórás, jól ki kell próbálni ezt erősen ki kell hangsúlyozni!

(Én eladtam miután 7D-n egyik esküvőn minden csoport képről 5-6 kellett lőnöm, hogy legyen biztosan egy kép amin talál...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Bitcoin topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)