- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veréb
tag
75-80 de van amikor felmegy 82-re , nem tuningolom csökkentettem a beállításokat a metro-n most nem melegszik annyira
ha csak a windows fut vagy filmezek 29 fokos a vga
ma vettem + ventiket holnap beépítem és meglátom
sztem nem olyan rossz ez a vga csak a hűtését baszta el a msi de nagyon -
fisi
senior tag
Eddig 3 cuccom volt az Msi - től, egy Bluetooth kulcs, egy gamer laptop, majd egy Gaming X trio 2080 ti, mindnek baja volt. Bluetooth kulcsot alig bírtad párosítani csak trukkozesek árán, gamer laptop 5 nap után adta be a kulcsot, majd Winchester csere után amíg el nem adtam 5 évesen állandó indítási gondokkal küzdött, amit többszöri szerviz után is ugyanúgy produkált, végül így adtam el, Gaming X trio 2080 ti ventilátor vezérlési problémákkal küzdött, utána menve olvasva vilagmeretu probléma volt annál a szériánál, sőt a 2070 nél is.
Végül szerviz kovetkezett- 6 hónapos kártyánál, valamelyest javult, megszünt végül így adtam el. Úgyhogy jöhetsz nekem a nagy hozzáértéssel de ezek után biztos te is azt mondanád hogy jó az Msi, csak hát szar, köszönöm hogy elolvastad az"óvodás " hozzá nem értő hsz. - em! -
dannyl
addikt
EVGA ugye a külcsínyt adja. Annyi az esszenciája, hogy javarészt prémium belsőket raknak bele. Legtöbbször Superflower Leadex, Régebben FSP pl. Szóval ja, kiváló tápok. Én viszont azt szeretem, ha a külsőnek is meg a belsőnek is egy a gyártója. Ez már csak dili persze :)
-
qad
senior tag
-
Tudom, hogy nem nagy előrelépés, én igazából a garancia miatt cserélném, csak a 6gb-ot nem tudom, hogy elég-e fhd-ra. Amikkel játszani fogok kb az elkövetkezendő fél évben a darksiders 2, 3 és ha kijön akkor a darksiders genesis ezeknek nincs nagy gépigénye. Én rengeteg régebbi játékból kimaradtam, szépen pótolgatom. Az rt-t inkább csak megnézném, hogy látványban mennyi pluszt ad. Eddig kb a control ami érdekelne és rt-s. De a dilemma igazából nem az rt és nem is a vga teljesítménye, hanem a 6gb vs 8gb vram. Ha a 6gb fhd-ra elég, akkor nekem az is megfelelő teljesítményű lenne. Nyílván a pénz is hamarabb meglenne rá.
-
Új játékokban elég a fhd felbontás, csak a régieket skálázom fel. Én is egyébként az msi gaming z felé hajlanék, a 1070-en brutál jó a hűtés, de ugye ez nem garancia a kövi kártyán is jó. Akkor azt mondod a sima 2060 az felejtős? Az rtx annyira nem fontos egyébként, csak akkor már megnézném, ha van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest