- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
kezso21 #2608 üzenetére
Bennem is felmerült az adott környezet nálad. Ha az az 5 ventilátor is nagysikerű zalman, aztán mondtad az adattárolók számát. Kábelekkel együtt megfogja a légmozgást. Nálam is a nagy méretű VGA fizikailag ketté osztja a gépházat és mivel alól pont nincs ventilátor, a kártya felett történik a légcserélődés. Ha lehet így mondani. Nem faggatóztam.
-
törölt tag
válasz
kezso21 #2606 üzenetére
én csak a gyári kis kapcsolóját raktam át silent-ről performance-ra. így ugyan olyan csendes és jobb a hűtése is. A ház szellőzése itt nem lehet gond mert egy c700p ben pihen az egész hardver.
Én azt gondolom hogy ha valaki a gamer világ felé kacsingat hardware komponensekben az adja meg kezdetnek egy arra való házzal a módját. igazából most jön a szezon mert akinél klíma sincs és a lakás sem hűvös mint nálam az bizony a forró nyári napokon izgatottan figyelte a komponensek hőmérsékleteit. mikor előszőr ide jöttem tavasz fele mindenki rajtam röhögött mert alapon is járatni akartam a ventiket, és lám jöttek a 35 fokok és bizony nem volt mindegy, mert abban a melegben volt 69 fokos kártya hőmérsékletem is ami viszont mostantól ősztől tavaszig nem fog előfordulni. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
kezso21 #2576 üzenetére
Érdemes volt a teszt - gondolom, mert képes normálisan is működni. De az üzemszerű működés lesz a lényeg végül is. Azaz mit fogsz csinálni 9 hónap múlva? Három hónap át nem használod a VGA-t? Én pont nem ismerem annyira a 2060-ak lelki világát, mert nekem sincs túl régóta, de nem normális szerintem az a működés. Nem tölti be a rendeltetését, mert 15 perc játék nem az. Stresszeld még, hogy egyértelmű legyen ha túlmelegedik!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
kezso21 #2572 üzenetére
Más méréshez képest nincs hatalmas eltérés (persze van jobb is). A programról köztudott, hogy nem befolyásolja a processzor teljesítménye, csak ha kimondotottan gyenge vagy régi az. Viszont itt is a felső határérték látszik a hőmérsékleten. A gpu utilization-t nem tudom, hogy az egyszeri maximális érték vagy az átlagra írja? A program folyamatosan mutatja, úgy tudom. Ha a teszt végén visszaesik a százalék, akkor throttlingol.
-
Źşë'
addikt
válasz
kezso21 #2572 üzenetére
próbáld meg hogy leveszed a ház oldalát teszt alatt, láthatod hogy meddig melegszik, és ha nem melegszik hasonlóan kizárásos alapon CPU lehet hasonló eredménynél a valóbani gyenge láncszem
// a vganak nem nagyon lehet pasztázásos gondja szvsz, de ha levett oldallap mellett is 80 fokos akkor simán megér egy gariztatást, pláne ha benne vagy 14 napban
-
Lord Myn
senior tag
válasz
kezso21 #2568 üzenetére
Az i5-4460 édeskevés az 2060 kihajtásához (pl. a bottleneck calculator 58%-ot ír rá
általában, ha 0-5% között van, az a jó).
Futass egy Superposition 1080p extreme bench-et, ha meg akarod nézni, hogy ok-e a kártya, az majdnem CPU független)
74-80 fok is még ok lehet a kártyával, szerintem simán CPU limit lesz ez, szóval cserélj félkonfigot vagy downgrade-el VGA-t, mert ezt a szintet egy 1660-nal is hozni fogod ebben a gépben.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
kezso21 #2568 üzenetére
Én is arra jutottam, hogy hőmérséklet szabályzás szólhat közbe; miután megnéztem a Gpu-z - ben. "Aktuális hőmérsékleti korát: 83 Celsius. Maximum kitolható érték 88. Valószínű a hűtésed nem illeszkedik rendesen. Mindennel együtt, a sajátom is elmelegedik szintetikus terhelésnél 71 fokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest