- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Zimmi91 #4892 üzenetére
Beteg a piac az biztos.Érdekességképpen --csak-- Palit RTX 2060 SUPER drágább mint egy Gigabyte RTX 3060 Ti OC vagy egy Zotac RTX 3060 Twin Edge OC...Gondolom ez vmi "újra gyártott " változat..nahdena..
Am FHD alatt nincs gond a kártyával,nem is tudom mi lenne ha ez a kártya beszarna...csakis egy 3060 ti...de az is csak maximum 15-25 fps el adna többet..
-
nubreed
veterán
válasz
Zimmi91 #4892 üzenetére
Szerintem a azt a hőfokot ami nálad van, még bírnia kell a chipnek. Azzal tudsz segíteni még (nem tudom, hogy jelenleg használsz e ilyet, mert nem írtad), hogy MSI Afterburnerben beállítasz egy agresszívebb venti profilt. Nálam ez már nagyon régóta alap, AB nélkül már el sem indítok egyetlen játékot sem.
-
biker
nagyúr
válasz
Zimmi91 #4884 üzenetére
Manli 2060 blower kivitel, nem lehet igazán tunningolni sehova, olyan buta a lelkem, de a ventiprofilt feljebb toltam, így ACC-ben, Raceroomban is tartós 70fok körül elmegy 80-90% terhelésen, még bőven 1800MHz felett ahogy magát pörgeti.
Superpositionben már 72-73fok is megvan, 83fok ennek a kivitelnek a maximuma -
aginor
veterán
válasz
Zimmi91 #4886 üzenetére
Nálam a 3060 is felmegy simán 73-75fokra, húzva, feszelve hosszabb használattal 79-ig is.
Jobban örülnék mondjuk 50 foknak, de nem cukorból vannak ezek, a szilícium ha jól emlékszem, akkor 105fokig simán bírja, ahogy a mosfetek is (igazából egyes elméletek szerint jobban is szeretik a középmagas hőmérsékletet, mint azt amikor deresedik). -
Zimmi91
addikt
válasz
Zimmi91 #4883 üzenetére
Nektek mennyi a hőfok játékok alatt?! VGA típust is írjatok légyszi. Tudom háztól is függ, ventiktől is, de úgy kbre szeretném tudni, hogy keressek-e jobb hűtéses karit vagy maradjon ez
Warzone alatt 82fok volt a teteje, nyilván nem végig, de azért csipegette
Vagy mivel lehetne javítani a hőfokon?!
-
aginor
veterán
válasz
Zimmi91 #4879 üzenetére
A Gigabyte nálam tiltott gyártó a legutolsó húzásuk óta, amikor 15k-t buktam egy kártyán, mert a lapomban nem ment, ellenben minden máshol ahol próbáltuk igen. Az egy 1660 volt, a három ventis verzió. Azt viszont meg kell hagyni, hogy a kártya deresedett azzal a hűtővel, kár, hogy nem jól szuperált nálam.
Amúgy ez a kerregő hűtő Giga hagyomány lehet, mert én ég anno R7 370-et is adtam el emiatt egy hét után. -
dannyl
addikt
válasz
Zimmi91 #4879 üzenetére
Hát ennyiért szerintem ajándék manapság. De ha pl. 140-ig találsz az említett kettőből, akkor inkább azt. A windforce hűtés volt "kerregős" egy idő után, az baromi idegesítő volt. Amúgy ha nem vagy nagyon háklis, akkor a hangja simán jó, meg nem melegszik azért annyira, mint pl. az RX 290X anno
-
Floyd80
addikt
válasz
Zimmi91 #4641 üzenetére
FHD-ra elég a 2060, de én a teljesítmény felé indulnék inkább, azt nem tudod kitolni, ha egyszer kevés lesz, a hűtéssel, zajjal viszont lehetnek opciók később, AIO-t teszel rá, alulfeszeled.
Szóval "fapados" 2060 S felé mennék, de már újonnan is van 135 körül lásd lentebb a Palitot, ami elég hűs és halk a tesztek alapján, 65 fok körül.
-
Årpi
őstag
válasz
Zimmi91 #1306 üzenetére
Galinward Phoenix = Palit Gaming Pro, de mivel 3 év gari van a Gainwardra így ha azok közül választasz akkor azt venném. Nekem sima OC nélküli Palit Gaming Pro van, de nagyon elégedett vagyok vele. Örülök, hogy nem adtam ki 10-30 ezerrel többet egy drágább változatra. (Persze azzal sincs gond, ha valaki igen..)
-
arpii
tag
válasz
Zimmi91 #1260 üzenetére
Ne vedd 100%-ig halálbiztosnak az ott közlött eredményeket. Volt guru3d-n CPU teljesítmény szórás chart azonos GPU-val, teljesen más eredmények jöttek ki, mint az említett oldalon.
Azt mondanám, hogy azokban a címekben, amikben most 50% körüli CPU mellett 100%-ra ki tudja hajtani a VGA-t, ott duplájára, vagy többre fog nőni az FPS szám, de pl. mint a Tomb Raiderben és hasonló CPU igényes játékban BF1, 5 nem lesz dupla annyi, csak mondjuk felével több vagy 3/4-ével, mint amennyi most van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest