- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Faterkam #4981 üzenetére
Igen, sajnos hangosabb, mint vártam és emellett még melegszik is. Valahol 2800 rpm körül megy a venti terhelés alatt. Azt gondoltam 2400-2500 rpm fölé nem fog menni. A GTX1050Ti a 75W-os TDP-jével 1300-1500 rpm fölé nem ment ~66°C-os GPU hőmérséklet mellett. Szóval elég szokatlan most ez a nagy hang. Mondjuk a teljesítménykülönbség is elég drasztikus a két kártya között.
-
Chaser
legenda
-
válasz
Faterkam #2902 üzenetére
Csak amikor beindul a venti meg amikor leáll akkor volt régebben ilyen probléma, természetesen passzív módban nem lesz hangja se. Csak azért lennék kíváncsi, mert lehet már javították ezt a problémát. Nekem a gainwardom csinálta ezt, cserélték aorusra, ezzel pl semmi gond nincs.
-
qad
senior tag
válasz
Faterkam #2898 üzenetére
Először szedd le a 2060-as legújabb standard driverét. Utána uninstall az MSI Afterburnernek, majd tudnám javasolni a DDU-t(Display Driver Uninstaller) programot és ott válaszd ki a videokártya csere opciót. Leszedi a drivered és és leállítja a gépedet is. Kártya csere, driver fel, reboot és MSI feltelepítése. Ha minden jól megy akkor hibátlan lesz, bár én erősen javasolnék egy friss windows telepítést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest