- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
na gratula a vételhez, ha most vettem volna akkor nekem is 2070lenne, 2060al amúgy maximálisan meg vagyok elégedve, szeretem ezt a kártyát, gta5ben feltoltam a játékon belüli DSR-t 2x-re (nem tudom mi a neve amúgy ott perpill), meg kikapcsoltam az élsimítást, parádésan szebb lett a game, az új tomb raider is iszonyat ütős (persze az RTX-et nem kapcsoltam be, de akkor tuti szépen beesne, egyenlőre jó ez így ahogy van), meg vajsimán megy, Warframe szintén, full maxon szinte mindelhol tartja a 144fpst
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Glaz-dozfhut
őstag
A hangját nem nagyon tudtam eddig megítélni. Láttam, hogy alapon is melegb, meg ismertem a benchmark programot, hogy izzasztja a kártyát, úgyhogy egyől feltekertem a teszt erejéig a három meglévő ventilátoromat. Előlapi szabályzósak. 2 x 91 CFM a tetején ki és egy viper R elöl be; 110 CFM. Ennek annyi a jelentősége, hogy csináltam egy videót a fényekről és azok hangjai hallhatóak benne. Gépindításkor sajnos fel kell tekernem az egyik ventit, mert nagyobb az indítófeszültsége, mint amit a controller ad minimálon. A videón sajnos egyszínűre lett állítva, de eredetileg igen tetszett, hogy a venti külső kerületén világlik. Nem tudtam, hogy ilyen, mert csak utólag néztem a weboldalát részletesebben (a méreteit igen). Igazából a gyártói oldalon végigzongorázhatóak az RGB opciók ismerkedés gyanánt.
A videó.
Micron memóriával szerelt.
A logóval kapcsolatban; volt egy illető valamelyik fórumban és az azt mondja, hogy olyan, mint a "kanos sas". Mindig ez jut eszembe róla. Kicsit olyan.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
dannyl
addikt
Hát a nyakam nem tenném rá, de 99%, hogy totál ugyan az a backplate+hűtés van rajta, mindkettőn. De ezen múlik a vásárlás?
Bár várjál...
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
-
koko52
nagyúr
Tudtommal csak a GPU-t méri, a vram attól lehet sokkal forrób.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
rolcsy94
tag
Értem. De szerintem marad az olcsóbb és később max váltok másik kártyára ha már érzem hogy necces a helyzet. Igazából így se lesz olcsó a gép (kb 330k) nem akarok még pluszba rákölteni annyit nem ér nekem jelenleg szerintem
De mindenképpen köszönöm a válaszod.[ Szerkesztve ]
-
nyulnyulu
senior tag
Ha minden igaz,micron,és nincs húzva,kipróbáltam,2100+ a vége kb,meg 15000,de ott már 70 fölé megy!Nekem tökéletes a gyári értéken,egy idegesítő dolog van,azt az egy kurva ledcsíkot nem tudom kikapcsolni sehogy,már 2 szoftverrel is próbáltam! (madárfészken nem röhög)régi kép,már megcsináltam közben!
privátra illik válaszolni
-
addikt
Én éppen ezekben a percekben váltottam be az MSI Gaming Z-hez kapott kupont, a Metro Exodusra, és most töltöm le a játékot. Este megnézem, hogy mit villant a kártya, egy i7-4790-es procival, 16 GB RAM-al, egy ilyen monitoron. [link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Astrolagoon
tag
-
Årpi
őstag
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
LendvaiFeri1
addikt
Nem volt a tápban, csak 6 pines csati. Ki kellett szednem, és beletenni egy 8 pinest. A VGA beszerelés után, rájöttem, hogy nem lesz jó helyen, így vissza az egész. Igen, így viszont 2 kábelt át kellett húznom, ismét be a VGA, be a táp, be a 2 pines csati.
Mivel totál laikusként kezdtem el, így szivattyú volt.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Chaser
legenda
nem tudom, biztos találsz itt topikot
de ha drágább a strix és van játék, nem olcsóbb mint a gb játék nélkül, ha csak az alap 3 év gart is nézed
én strixektől azok alapján nem esetem hasra amit ph-n olvastam_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ingalls
senior tag
-
Chaser
legenda
nem, de épp járhatok arra ( :
már megszűnt pr hete, régi készletekből lehet még kapni, az utód a "ripper juice", épp előbb ittam, hát közelében nincs az eredetinek, boltosoknak a coca cola azt mondta ua. mint a ripper, csak kicsit más néven...hát perszenekem még semmi, gépem sincs, majd tavasz végén v nyáron sztem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
apa111
aktív tag
Szia!
Én azért vettem a GS verziót ,mert nem vagyok a tuning híve a kártyánál ,és így gyárilag is szinte minden játéknál 2010 mhz-ig boostól ,hogy most tartja-e végig azt nem tudom /hw infó szerint / max 2060rpm a két venti sebessége és 67c max / BF V 2 óra játék után 2560x1440 és 4k ban is játszottam vele több órát próba képen / hő értékek nem mentek feljebb egyik felbontásnál sem ,és 180-190w / hw infó/ .Egyébként egész 3600 rpm -el tudnak a ventik pörögni ,de azt csak egyszer láttam ki írni ,mikor a gyári program amit mellé adtak abban van egy oc teszt / kb 20percig ment / és akkor írta ki a hw infó ,na meg 211w és 2190mhz-ig jutott el 82c mellett .
Na most ezt szerintem nem nagyon tudnám be állítani már csak azért se mert csak egy 8-as táp be kötése van gondolom én , de majd meg mondják a hozzá értő szakik én annyira ezt nem vágom[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Az a baj hogy a tuning terén már semmi meglepi nincs a Pascal-ok óta.
A Samsung RAM-osok kicsit jobban bírják a tuning-ot mint a Micron-ok, el lehet menni akár +1Ghz-ig, Micronnál jellemzően ez +4-500Mhz max. A GPU-k pedig valahol 2000 és 2100Mhz között kipukkadnak.
Plusz megelegedést nem okoz az OC, mert gyári feszültségen bírják a tuning-ot. Lényegében túl is vannak eleve feszelve...[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lolita kód
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...