- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
válasz
lucky750 #794 üzenetére
Na ez egészen baráti. Én valamilyen 3 slotos customra vágyom. Hogy legalább minimális indokoltsága legyen a vásárlásomnak, vettem is egy 120Hz-es fullHD monitort az 1680*1050-es helyére.
De amúgy direkt nézegettem mi hogy megy, NFS van hogy 40 alá is majdnem benéz fullHD-n a 980Ti-vel. Persze processzort is kéne újítani majd, de egyelőre azzal picit kivárnék. Kéne majd "mit érdemes 1080Ti mellé rakni" processzorteszt. Egy oldalon nagyon jól megy 1800X-szel, de gyanús, hogy csak egy oldalon láttam még ilyen tesztet. Egy teszt nem teszt.
-
csibuka85
őstag
válasz
lucky750 #587 üzenetére
Szia csak TN panelest ne vegyel ! Nekem volt Acer Predator 27 colos 2560 as G-Synces TN panelesem de csak rosszat tudok mondani rola. A feketeje csapnivalo es fatyolos pixeles a sotet reszeknel. Meg Szellemkepes is volt a Monitor. Szinei is csunyak voltak de azert 190 et elkertek erte oazisban. Elalltam a vasarlastol 3 napon belul es kicsereltettem egy AOC AGON AG271 es G-SYNC es 165 hz es IPS re. Na erre mondom azt hogy tokeletes szinte a monitor. Feketek Nagyon rebdben vannak. Szinei nagyon szepek. Kepelesseg kivalo. 215 ert jo vetel volt. ACER PREDATOR-t megegyszer nen veszek az biztos.
Kroy19 : AOC AGON AG271 az 1440P G-SYNC es IPS es 165 Hz es 4ms valaszidovel. Tokeletes a monitor. Minden jatek folyik rajta.
-
KAMELOT
titán
válasz
lucky750 #587 üzenetére
Csak egy valami hiányzik az, hogy IPS. Anélkül meg semmit nem ér!
Én 60Hz 4K monitoron játszok és semmiféle hátrányom nem származik belőle, pedig BF3, BF4 amit játszok.Akkor mégis csak bejött az amit mondtam. 240k-ról indít a 1080Ti.
(#592) TTomax: Én csak a személyes tapasztalatot írtam le. Mindenki azt vesz amit akar!
-
M@trixfan
addikt
válasz
lucky750 #587 üzenetére
Háááát, nem tudom. Ennyi pénzt kiadni bármilyen LCD-re és TN is ráadásul... Ilyen árszinten inkább várj egy évet és vedd meg a legkisebb belépő HFR OLED LG-t. Vérszegény kontrasztú LCD panelek és HDR egy mondatban... Csak a szemed égeted az UV leddel és a kéken világító feketével. A HFR gaming valóban jobb, de ennek több mint fele a játék framerate-je. Az LCD mindig keni a mozgást impulzus üzem nélkül. Sajnos ez olyan amit ha egyszer felismer az ember akkor "it can not be unseen", szóval itt igaz, hogy "ignorance is bliss"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest