- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
-
Srob
tag
Osztom hackeeeee érvelését,én is 4K-n játszok 60Hz-n,de amikor vissza rakom 1080p 120Hz-re ott azért érezhető a különbség.
(#4927) torma1981 Kérhetnék egy Superposition 4K Benchmarkot azokkal a beállításokkal?Hiába emelem
a memóriát nem hoz sokat a konyhára.+185,+250,65% 2100 RPM beállítás mellet ezek az értékek. -
hackeeeee
Jómunkásember
Néha elkap a hév, akkor felmegyek 165Hz-re, ott már azért tud izzani a vga elér rendesen.. De teszi a dolgát.
Overwatch, 165Hz-162FPS, alulfeszelve, 162-n áll, 90%-os gpu terhelés, ~60 fok. 1962MHz max boost.
A vicc, hogy 1987MHz-n, auto fesszel is ugyan így megy. ~6.2ms a frametime,ha lemegyek 60-ra, ugyan ez 17ms, és látszik, hogy "húzza" a képet.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem 1936-on ugyan úgy megy minden mint 1987-en.
Motion_Blur: Bakker, akkor ehhez képest tényleg egy reaktor a strix.. Ha elengedem a feszt, vagyis nincs alulfeszelve, akkor is megáll max 65 fokon..
Max boost ilyenkor 2000. Mindez ~2300 RPM-en. Itt már van hang, de elviselhető.
-
Areturus
tag
Üdv a klubban! Nekem is ez van, AMP! Extreme Aktiv. Még októberben újrapasztáztam a GPU-t, Thermal Grizzly Conductonaut került rá, sokat dobott rajta! Azóta játékokban a freki 2101Mhz és 49-53C között ingadozik a hőfök. Memória nálam +300 csak, azzal még nem sokat foglalkoztam.
-
sqpp
őstag
Na ez ilyen múlt-jövő idős mondat volt, bocsi xd
A lényeg annyi, hogy nekem is 7700k-m van, emelett 1070-et adtam el és így lesz 1080Ti-m következő héten, szóval igazából hasonló eset és teljesen biztos vagyok benne, hogy te is jócskán érezni fogod a játékokban a váltást, főleg ha esetleg még a 4K is érdekel
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Oké, csak ez a kis izé akkor sem ér 5k-t.. Annyiból valakivel nyomtatok 3D-ben, és még lehet pénzem is marad, bár nem biztos.
Vagy, megcsináljuk fémből, lefestve, vagy fából,akkor már biztos marad.
De, Én annó az 932-ben is úgy agyaltam, hogyha kellene holder, akkor csinálnék legóból, tuti nem vennék ilyen izét 5-6k-ért.
Őőő, mivel nincs a vga mellett semmi, simán beférne mellé 1-2 venti, tartóval, csak nincs értelme, mert szinte semmi pluszt nem ad.
-
Devid_81
félisten
Bug, arra ertettem, hogy egyaltalan nem kapcsolta be a ventiket driver bug miatt
De ez eleg regi story, gondolom ez nem surun fordul azota sem elo.Azonkivul ez a 60 fokos dolog nalam kiveri a biztositekot.
Jol szellozo hazban nincs gond...de nincs mindenkinek olyan.
60 fokos GPU nal a VRM lehet 20-30 fokkal tobb, mert semmi legmozgas ugye.
Vhogy csak nem szimpi nekem ez, nem boiler ez, hogy 60 fokon a legjobb -
-
Jók a Zotac kártyák.
Sajnos arról,hogy évek múltával hogyan alakul az élettartama arról nem tudok nyilatkozni,mert egy kártya sem marad nálam évekig.
Talán ez a Lightning nálam lesz 2 évig,de mernék rá nagyobb fogadást kötni.
Többen is próbálták használták a Zotac kártyáit,mindenki elégedett volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest