- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remington
őstag
Dobozos.
Nekem egy hete van meg. Strixnél sokkal jobb minőségű, nálam ez is cicereg de jóval halkabban. A Strix játék után ahogy hűlt le még kattogott is
Tuningban az enyém nem túl jó, ASIC 57,4%, 1.212 a feszültsége. 1500MHz már kifagy.
Lehetséges BIOS-t moddolni rajta a magasabb feszhez? Elvileg CHL8318 vezérlő van rajta.(#22593) Lauda : Én még csak witchert kaptam az természetesen kupon. Azért mondom hogy megéri.
-
ÁdiBá
veterán
Nagyon tetszik ez az nvidia dizájn.
Másfelől amikor én megvásároltam még nem volt custom kártya.Ezt is lehet tuningolni ésszel, picit hangosabb lesz. De valamit valamiért.
Nyilván akinek a célja az, hogy rekordot döntögessen annak nem ajánlott ref.
Ami még nagyon mellette szól, hogy meleg levegő nagy részét a gépházból nyomja ki.Illetve nagyon tetszett a hátlap rajta ami sok custom kártyán nem található.
Nem beszélve, hogy nem egy olcsó műanyag borítása van, nem műanyag a ref kártyának a hátlapja.
-
Sareth
senior tag
Kész tényeket közöltek így mindezek után harcoljon velük az akinek két anyja van. A történetből jól látszik hogy jogod van befogni a pofádat és lenyelni a békát. Félre értés ne essen nem is verném magam ha nem pont ötödikén indult volna az akció és nem pont akkor rendeltem volna.
Mindegy akár járt akár nem, a ha futott a kártyára a játékra is fog, de a véleményem megvan, a keserű szájíz a rugalmatlanság miatt meg megmarad... Évekig lojális voltam a céghez, sosem volt gond de akkor ideje váltani. Magánszemélyként és céges részről is tőlük rendeltük, de látva a hozzáállását keresek más beszállítót...Én a témát a magam részéről lezártam, legközelebb a képek és a kártyáról kialakult véleményem jön. Remélem az legalább jó lesz...A fogyasztóvédelemmel való fenyegetőzés nem az én védjegyem...
-
blu79
addikt
- ne aggodj akkora felbontáson kell egy pár év hogy kifuss miatta
-(#22458) h1mpi ez egy pár hete már megjelent... ez egy pici kártya nagy műanyag borítással, a design nem rossz,________________ referencia OC
_____ biztos a giga minivel száll harcba
(#22450) Pc-man34 ha a kártya jobban melegszik akkor a proci is mivel a meleg levegő a házba marad és rámegy a procihűtőre
-
Sareth
senior tag
Szerintem inkább benézték mert kupon nélkül volt kint (még linkeltem innen egy jó barátomnak - aki ha most olvassa jót röhög hogy még mindig nem rendeltem meg a kártyát). Aztán később észbe kaphattak és kuponnal együtt kirakták 120 000-ért...
Aki már kapott ilyet attól kérdezném. Ez a kupon egy teljes értékű játékot takar?
-
Sareth
senior tag
Köszönöm a megtisztelő válaszodat. Ha erre gondolsz (GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE) akkor azt is láttam csak itt mindenki a G1-et írogatta. A játék/kupon nem kitétel. A GTA 5 már megvan a Witcher meg egyenlőre nem érdekel. Az MSI-t azért akartam mert előtte az volt (GTX 760 OC) és tökéletesen meg voltam vele elégedve. A 980 nekem már túlzás + ha abból indulunk ki hogy dobjak még rá 20-at akkor lassan már 200-nál járunk
-
ÁdiBá
veterán
Uhhh tényleg. Pedig elsőnek azt indítottam el, mondom áhh biztos félre nyomtam.
De akkor jól olvastam.Megnéztem.
Teljesen rendben van a géped.
Nálam Heaven Mark alatt 4.0 119,4 FPS átlag 3008 Score és 9.1 FPS minimum.
Max FPS.: 270.0
Hibás szerintem a program ugyan is képváltásnál nem értem miért számol FPS, illetve be-be akad egy szekcióba.Nem kell vele foglalkozni. Látni hogy bugos.
Annyival kapok több pontot mint amennyivel kb jobban húzva van a kártyám.
-
MiklosSaS
nagyúr
1- annyira nem erosebb hogy megerje.
2- minden top kartya a maga idejeben draga volt
3- egyszeruen elfogy benne a kraft 1440p-ben
4- huvosebb, kevesebbet fogayszt...nekem ez nem fontos.
5- egyszeruen nem eri meg az arat....410 angol font a legolcsobb....visszont 230 font a legolcsobb 290X -
Asbee
veterán
Én máig azt tartom, hogy nincs kifejezetten driverben javítva, de nem akarok megint vitát. Az én véleményem az, aki normális fps-el akar játszani, annak fullhd-ban semmi gondja nincsen jelenleg. Még felette sem igazán. Oké újabb játékokban vannak olyan beállítási lehetőségek, hogy nagyon nagyon akarja az ember elő tud csalogatni vram elfogyást, de van mellé 20 fps-e. Most őszintén ez kinek jó? Játszhatatlan a játék de legalább elmondhatom elfogyott a vram?
Aki meg az ilyen bugos cod beállításokon nem tud túllépni levenni, ami pl ghostban is van, arra nem tudok mit mondani. Cserélni kell...Amúgy eleve kíváncsi lennék, akiknél ilyen gyakran elfogy, tisztában vannak-e vele gyakorlatban ez hogyan jelentkezik, mert nem úgy hogy folyamatosan akadozik a játék.
-
Joco_77
senior tag
Értem, nekem ez pont elég ahhoz, hogy már le is mondjak a kártyáról. Gtx 980 nál hibátlan a memória? Akkor azt érdemes megvárni amikor olcsóbb lesz(majd amikor bejön a 980ti gondolom)
Végülis 660ti vel elleszek max normál textúrákkal játszom a gta 5öt pl. Mesésen megy amúgy.
-
brumi1024
veterán
Nem tudom honnan terjedt a nézet, hogy a Black nem cicereg, de pont ugyanúgy cicereghet mint a többi.
(#21449) rapidsquirel: Mondtam én, hogy mindegyik teszi? Azt írtam, hogy cicereghet.
(#21450) h1mpi: Függ a táptól is, igen. Nálam 3/3 a cicergős arány (két különböző táppal).
-
Asbee
veterán
-
törölt tag
De a lenyeg meg mindig az, hogy akinek eleg a 970/980, annak edes mindegy, hogy mikor jelenik meg a 980Ti pl.
Viszont aki meg tele van, annak meg mindegy mekkorat bukik, mert ugy is az a fontos, hogy amit megvett, annak oruljon az ember
Azért nem csak eme két szélsőség létezik, a társadalmi rétegződések ( anyagi és más értelemben is ),azért nem csak fekete-fehér színekkel definiálhatóak és sokkal bonyolultabbak is a fenti leegyszerűsítő mondatoknál
-
Asbee
veterán
Sajnos a többinél nem. Mondjuk házilag lehetne oda tenni gap padet ha valaki akar. Engem főleg azért érdekelt, mert olvastam olyan tapasztalatokat, hogy nem hogy csökkent növekedett vele a hőmérséklet. De nálam szépen teszi a dolgát. Ugye a komponensek, a chip is főként a nyák felé fűtenek (persze kivételek vannak) így nem rossz ott az a kis hőátadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest