- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
ittakary #21929 üzenetére
Rosszul sikerült fotó. Ugyan ilyen kártyám van és le van zárva az a hőcső is, csak beljebb kezdődik el a kupak.
(#21930) szunya1: Semmi ilyenről nincs szó.
1. Volt egy rosszul sikerült venti
2. Ugyan annál a kártyánál egy bios beállítás rossz volt
3. Ennél a kártyánál az egyik hőcső nem érintkezik csak kis részen illetve készült róla egy fotó ami alapján nincs lezárva a cső.Sajnos össze lett mosva a dolog és kitalálták, hogy az 1. és 2. pont is ennél a kártyánál van, ezért rossz kártya. Pedig teljesen jól hűt, semmi gond vele. Ha jól emlékszem akik ilyet vettek és 1 napnál tovább használták, azok elégedettek vele.
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
válasz
ittakary #21825 üzenetére
Szerintem 960 lesz, de ott meg rettenet módon zavar hogy hamarosan jön a TI változat, ami erősebb is lesz, és nem tudni hogy mennyivel, mert ha 192 bites lesz, ami pedig valószínű, elvégre nagy szakadék van a 970 és 960 között, csak az Amd-re kell várni újfent, viszont kell vennem procit meg lapot is, mondjuk a mostani i3-4330 egész jól ki tudja hajtani a kártyákat, de egy K-s nem ártana.
-
cyberkind
félisten
-
-
qad
senior tag
válasz
ittakary #21777 üzenetére
Az operációs rendszer telepítése után, a drivereket tedd fel és utána kapcsold be az automatikus frissítést. Ha nem így teszel érdekes anomáliákat fog produkálni 1-2 játék. Jótanácsként mondom, jó pár ismerősöm csúnyán káromkodott, mire kiderült hogy ilyen alap dolog miatt volt a hibahalmaz.
-
Źşë'
addikt
válasz
ittakary #21754 üzenetére
nem húztad a vgat? nálam oc miatt fagyogatott, picit visszább vettem, majd hétvégén még tesztelem, amúgy az a fránya lag úgy néz ki megszűnt.... nem tudom mi a franc lehetett, de egy benchmark után abbahagyta, lol?!
még azt nem értem hogy: tök mind1 az h be van kapcsolva az msaa akár 4x akár ki van kapcsolva szinte uúgy megy a játék, sőt ha ki van kapcsolva mintha még lenne stuttering...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ittakary #21597 üzenetére
780Ti 3GB kevés lehet, GTx970 memória problémás, R9 290X erről a kártyáról a jó ízlés határain belül nem tudok nyilatkozni....
Félre téve a viccet, kevéset tud OC-ban, melegszik mint a kazán ennek értelemszerűen zabál mint az állat, néhol nem kicsit lassabb mint a rivális zöld termékek optimalizáció híján.
GTX980 = az árán kívül mindenben teljesen korrekt.
Tuning gond nélkül akár 20*22%-ot, nem fogyaszt úgy, nem melegszik úgy...Én személy szerint 780/980 választanék. 970 / R9 290X mind kettő problémás lehet.
De erről nyilatkozzanak azok akik ilyeneket használnak. -
h1mpi
félisten
válasz
ittakary #21658 üzenetére
Nem erről van szó
hanem arról, hogy a 780-as VGA-mat vettem 2014 év elején ennyiért, mint most a 980-at.
Akkor drága? Illetve, ha egy 290X ára 100-120K, akkor egy GTX 980 nem drága még 200K-ért sem(#21657) dergander: hitelre sose vettem fogyasztási cikket csak házat vagy autót. Ha nincs pénzem rá, nem veszem meg.
-
slloyd
senior tag
válasz
ittakary #21583 üzenetére
Ugyan már 2x multisampling van belöve csak, mert 120 cm es tv-én játszom joy-al szükségem van rá!
Hogy mi lesz az utód?
Vagy titan x vagy 390x még nem tudom.
Viszont május végére döntök efelöl és remélem addigra kijön az amd csodafegyver is....
Igen én ingázó user vagyok és voltam is.
Nekem aztän teljesen mindegy milyen színü a kari csak az adott program fusson ùgy ahogy én szeretném.
Tudom Fhd-ra ilyen kártyák feleslegesek dehát valamikor csak cserélek 4K tv re és akkor jól fog jönni a kakaó -
slloyd
senior tag
válasz
ittakary #21566 üzenetére
Igen és megint elérkeztünk ahhoz a témához,hogy miért is döglödik a 970 a játékok alatt...
3,5 Gb vram nem 4
Ahol az r9 290 em domborított ott a 970 elvérzik :
Pl: Cod aw,evil Within jobban ment 290 en a több vram miatt
Persze az fc4 az szalad mint az örült kakaón mert azzal nem játszom -
brumi1024
veterán
válasz
ittakary #21505 üzenetére
Nem véletlenül van itthon egy szinttel lejjebb a legközelebbi (és egyetlen) HDD-s eszköz, a NAS
A gépeim csak SSD-sek. Mind a Black, mind a G1 hangosabb volt idle-ben a Strixnél és a Gamingnél, így utoljára megint a félpasszív mellett döntöttem, nekem sokkal jobban bejött.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
ittakary #21486 üzenetére
Okés, köszi mindenkinek az infókat, akkor nem erőltetem.
Melyik éri meg jobban - váltani majd idővel egy durvább (6 gigás) 980 Ti-re, vagy inkább húzzak be még egy 970-et és azokat hajtsam SLI-ben? Úgy látom azért nem felhőtlen egy SLI-s konfig, de ha a 980 Ti lenyomja a 970 árát akkor lehet érdemes lenne bevállalni talán...
Azért is kérdezem, mert lassan váltanék UHD-ra (aztán lehet szívni fogom a fogam a 60Hz miatt, de sajnos kíváncsi vagyok...).
-
Televan74
nagyúr
válasz
ittakary #21241 üzenetére
Én az MSI GTX980 -t 164.000 vettem. De lehet hogy csak jövőre dobom piacra.A idei két játékom NV támogatású.A Star Wars Battlefront csak elfut majd valahogy rajta.Jövőre(március - április) remélem kapok érte 85000-90000 Ft -t. Addigra úgy is kiderül mire megy a játékipar a DX12 -vel és a GTX980 hogy teljesít benne.
-
Asbee
veterán
válasz
ittakary #21127 üzenetére
Felejtős mind sajnos. Az MSI az más. Az 980 nyák egyel kevesebb fázissal, 980 ref méretű bordával, viszont baromi hangos és úgy is limiten van. A többi még rosszabb. Kisebb borda, kisebb nyák.
Nekem MSI volt. Két megoldás van ezeknél. Vagy hagyod alap állapotban, ahol viszonylag halk, viszont alig fog boostolni, mert 80 fokon üzemel, vagy csinál neki egyedi venti profilt ahol nagyon hangos.
Csak akkor, ha extrán fontos, hogy házon kívülre tolja a meleget.(#21128) regener: Az MSI jobb mint a többi és mégis azt mondom kerülje mindenki. Másnak is volt és ugyanez a véleménye.
-
zack
nagyúr
válasz
ittakary #4299 üzenetére
Ja, pont nem igaz.
De egy RAM gyártó hogy is jön ide?
Vagy az EVGA, amit külön kiemeltem, hogy "kivéve"?
A legtöbb kártyára 2-3 év van.
Asus-ra meg hiába van 3 év, meg kisker gari, talán a leghosszabb a garis ügymenetük. Nem véletlen adtam el a venti hibás 290X DCUII-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest