- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nagy.matyika #15606 üzenetére
Persze, hogy küldözgetnek össze-vissza. De az biztos, hogy amíg nincs közlemény az nV-től addig egyik gyártó sem fogja tömegesen visszavenni a kártyákat és ha lesz is akkor is majd az nV költségére, vagy majd jön egy "új" termék a helyes specifikációkkal és ismét eladják őket.
Nem tudom hol oktattalak ki, de várható, hogy amíg nincs az nV-től hivatalos közlemény, hogy igen vissza lehet hívni a kártyákat addig nem fognak cserélni. -
törölt tag
válasz
nagy.matyika #15604 üzenetére
Nem is a gigának/más gyártónak kell elismerni. Amíg az nV ezt nem teszi meg addig a gyártók/kereskedők részéről teljesen érthető jogos döntés, hogy nem veszik vissza...
Igazából a gyártók is valamilyen szinten át lettek verve, nem gondolod, hogy ők fogják saját pénzükön kifizetni, hogy az nV marketing és fejlesztési osztálya között kommunikációs "baki" történt. -
bombibmw
veterán
válasz
nagy.matyika #15449 üzenetére
Kérlek,jelezd az eredményt,mert érdekelne!
(#15452) Dr.Én:
Én,ha doktori tanultságommal közelítem meg a helyzetet,akkor azt kell mondjam,hogy vagy visszaveszik,vagy nem. -
Reggie0
félisten
válasz
nagy.matyika #15444 üzenetére
Igaza volt. Ez nem bug. Maskor ugy hivatkozzal ra, hogy mem. bandwith specification scam. Ugyanis nem egy hiba derult ki, hanem atvertek a dobozon/weblapokon levo leirasokkal.
-
Peak
addikt
válasz
nagy.matyika #15076 üzenetére
G1-est amúgy sem kell tuningolni.
-
Victor91
tag
válasz
nagy.matyika #15041 üzenetére
Szépen fut, nincsenek akadások benne. 70-90% között mozog a GPU átlagosan. 1504/7800 Mhz-n ment a játék alatt.
Friss drivert telepítetted?
-
LackoMester
addikt
válasz
nagy.matyika #14945 üzenetére
tudod magas labda volt
-
kovsol
titán
válasz
nagy.matyika #14934 üzenetére
"200 hz-es 125 centis Sony tv"
Bocs, de itt felröhögtem. 200Hz az csak parasztvakítás a Tv-n. Panel valójában nem tud 200-t, annyit max a háttérvilágítás villódzik -
katt777
félisten
válasz
nagy.matyika #14853 üzenetére
Naná, hogy nem kompromisszumért veszünk ilyen kártyát.
Ha van olyan játékod, amely 3.5GB+ RAm-ot zabál, rögtön látni fogod, megoldódott-e a probléma, ha meg nincs, édes mindegy. Én majd hiszem, ha meglesz.
Zorel: Hát én az elmúlt bő 2 évtizedben jó pár dolgot láttam, ami véglegesen nem úgy lett, ahogy azt előre megmondták.
Driveren felesleges vitatkoznunk, mert vagy te nem érted, hogy mit írtam, vagy én, hogy te mire gondolsz. Amit én mondtam azzal szoftveresen áthidalnák a jelenlegi hibát és gyorsulna a megjelenítés. Tehát a hardveres hiba megmarad, de megfelelő felhasználási móddal elkerülik, hogy problémát okozzon. Ha jól rémlik, AMD-nek és nV-nak is volt már a múltban olyan hardveres hibáik, amelyeket a driver módosításával kerültek meg, és gyorsult a VGA-k sebessége. Majd meglátjuk mi lesz, addig úgyis csak találgathatunk. -
katt777
félisten
válasz
nagy.matyika #14841 üzenetére
Ha figyel rá az nV, és megcsinálják a javított meghajtót, sztem fölösleges aggódni. Ha ilyen problémával szembesülnék, visszavennék mondjuk az árnyékokból, úgysem figyelem őket játék közben.
De mint az imént írtam, sajnos nincs alternatíva.Szaby59: Fentebb írtam, hogyan küszöbölhető ki a "hiba". DX12-t állítólag minden DX11-es kártya támogatja, de én ezt akkor sem hittem, amikor kitalálták (max szoftveres em uláció, és bődületes lassulás). De ebben az esetben tök mindegy, milyen kártyád van, nem? Mind csak elméletileg DX12-kompatibilis.
Motion_Blur: Akkor nem csak én látom így.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
nagy.matyika #14835 üzenetére
Miért venné a kisker vissza a kártyádat?
Semmilyen jogszabály nem kötelezi rá őket. Valszeg senki nem fogja saját kárára visszavenni + még bukni is egy jóárasított 980-on mert olyan rendesek.. persze ha a beszállító állja az más kérdés (nyilván összességében az nV). De nem fogja..Én ma teszteltem egy barátom 970 G1-ét 1440p-n és nagyon meggyőző volt.
Persze nem olyan játékokkal amiket direkt arra írnak hogy megzabáljon minden memóriát amit a nyákon találEgy az egyben cserélem rá a ref. 780Ti-met, mert halkabb, hűvösebb, kevesebbet fogyaszt és legrosszabb esetben is fél giga rammal több van neki
Egyébként a 970 1500MHz-en nagyon hasonlóan teljesít mint a 780Ti 1200MHz-en. Csak utóbbi ott már 85 fokos és szabályosan ordít. Vízért kiált, amit az új tulaj majd meg is ad neki
Legszívesebben egy 980 G1-et vennék, de nem fogok érte 175-180K-t kiadni, amikor a 970 alig több 100K-nál és egy kis kompromisszummal elég lesz 1440p-re is.
-
katt777
félisten
válasz
nagy.matyika #14835 üzenetére
Nem éri meg, de itt egy bővebb teszt is (első két helyen dobta a kereső, de még videós összehasonlítás is van yoputube-on
). 980 drága, mert csúcskártya, talán majd az új titán leviszi az árát, 970 viszont bombajó, én pl. úgy vettem meg, hogy ismertem a hátulütőit, de nincs alternatívája. AMD hasonló árban rosszabb, a 960nal ott lennék, ahol a 7870XT-vel, 980-at akkor sem vennék, ha lenne rá pénzem, a többi nV kártya meg csak DX11-es. Éppen ezért fölösleges bosszankodni szerintem.
Zorel: Szerintem várd meg a javított drivert. Emlékezz, amikor kijött a Mantle, nV hirtelen gyúrt egy drivert, amely mindenben 7-8%-ot gyorsított DX11-ben is, nem csak 2-3 alkalmazásban, mint az AMD-nél (de én teszteltem, egyik játék sem gyorsult DX11-hez képest, inkább lassultak, csak gyenge AMD procik mellett csökkent a CPU limit). Szerintem megoldják. Az ipari hulladékoknak számító játékokat meg szerintem előbb kell kerülni, mint az ezek miatt problémás VGA-kat, de ez csak az én véleményem.
Amúgy miért nem keresitek meg ezeknek a gyártóit?
Hiszen a játékokat ugyanúgy megvesszük, ráadásul még egyértelmű is, amikor ezek okozzák a hibákat.
-
HSM
félisten
válasz
nagy.matyika #12672 üzenetére
Ahogy nézem, az pont nem alkalmas pontos mérésre, mivel a teljesítménytényezőt nem méri. Anélkül pedig nagyon pontatlan lehet a mérés, mivel a PC tápok elég széles tartományon mozoghatnak ebben, ráadásul terheléstől függően változó mértékben.
Nálam most pl. a komplett gép, notebook, monitor, külső winyó, router, ami be van dugva, eszik, 55W-ot, miközben a teljesítménytényező 0,7 tehát az ezt nem tudó mérő erre 78,5W-ot írna. Ez bőven meghaladja az értékelhetőnek nevezhető mérés mondjuk 10W alatti hibahatárát.
Az a Somogyi kütyü ráadásul specifikálva sincs, "nagy pontossággal" mér, köszi.Ami nekem van Voltcraft Energy Logger 4000, annak legalább rendesen dokumentálva van, hogy 5W felett +/-1% a hibája, no, meg méri a teljesítménytényezőt. Igaz, hogy 3X annyiba kerül, mint a Somogyis cucc, de én úgy vagyok vele, ha már mérek valamit, mérjem meg rendesen.
-
HSM
félisten
válasz
nagy.matyika #12668 üzenetére
Ezt egy percig sem vitatom.
Magam is mértem a fogyasztásokat a 290-el egy jobbféle, egész pontos fogyasztásmérővel. Csak arra céloztam, nem mindig könnyű egy egybe fogyasztásról megállapítani, mennyi abból a GPU áramfelvétele, nem elég hozzá csak megmérni a gépet GPU-val és GPU nélkül.
Mondjuk ha a lap méri pontosan a CPU fogyasztását, és ismert a tápegység hatásfoka, úgy már elég pontosan lehet némi számolással közelíteni. -
HSM
félisten
válasz
nagy.matyika #12579 üzenetére
Nem akarok megbántani senkit, de pont olyan is lett.
Szépen helyreraktad.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
nagy.matyika #12577 üzenetére
valahol összerakattad?
(#12579) nagy.matyika: nem szabad, már csak a LEGO-zás öröme miatt sem, pláne utána lehet előről kezdeni. Jártam már úgy, hogy meg vt szerelve a HDD, aztán nyekergett, kicsit ésszel átraktam a megfelelő helyre és nem nykergett, nem dobált...azóta nem vesz az a barátom egyben... csak tanulság!
-
bombibmw
veterán
válasz
nagy.matyika #12530 üzenetére
Igen,de tuninggal már meg sem próbálom inkább.
Ami biztos,hogy a legterhelőbb játék alatt sem ment eddig 450W fölé a teljs rendszer fogyasztása,még meghúzva sem.
Ez volt az első Furmark tesztem a 7870 óta(öttel ezelőtti VGA-m),de az utolsó is.
Semmi értelme,inkább 3Dmark-ok,Heaven,stb.(#12532) Werkly:
Szerintem ezek közül válassz!
Egyikkel sem lősz mellé. -
bombibmw
veterán
válasz
nagy.matyika #12524 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
nagy.matyika #12522 üzenetére
Arra írtam, hogy hogyan lehet a full terhelés és a játék közbeni terhel ugyan annyi?
Játék alatt a proci nem teker maxon csak esetleg a kártya! -
KAMELOT
titán
válasz
nagy.matyika #12500 üzenetére
Valamit ott félrenéztél akkor!
Régi gépem: i5-3450 + 7970
PRIME95 + FURMARK.....380W
Játék alatt BF3.................220-260W
A mostani gépemet majd lemérem! -
Szinyák
őstag
válasz
nagy.matyika #12207 üzenetére
Szeva,
Szerintem a memnek sok a +350 nekem is akkor nem bírta, mert a memóriák nem bírnak ennyit...
Én vissza vittem 250.-re ugy szépen megy..Próbáld ki hátha....
Üdv,
Szinyák -
Szinyák
őstag
válasz
nagy.matyika #12032 üzenetére
Akkor most alapon nem hibázik ? Milyen beállításokon fosta össze magát ?
Mennyi+V adtál neki? Most akkor alapon megy ? Mert én is sokat sakkoztam vele .... -
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #12090 üzenetére
Hülye kérdés, de melyik DVI-on van a monitor?
-
Montesantos
senior tag
válasz
nagy.matyika #12090 üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #12027 üzenetére
A Samsung és Hynix chipek, melyeket ezekre a kártyákra szerelnek alapvetően ugyan azzal a specifikációval rendelkeznek, vagyis 7 GHz effektív órajel 1,5 V-on. Vagyis ha ennyit nem megy a cucc (tehát alapon), akkor ott baj van. A tapasztalat pedig azt mutatja, hogy a Samsung-okat jobban lehet tuningolni. A Hynix-oknak tipikusan 7800-7900 MHz környékén végük van (alapfeszen), még a Samsungok szaladnak simán 8000 MHz felett, az enyémek pl. akár 8500 MHz-en is 1,5 V-on.
A tuning nem jár garivesztéssel, ha nincs külsérelmi nyoma, pl égésnyom, forrasztásnyom, a dolgok következtében szétszedés nyoma etc..... Habár a te garid most lehet ugrott, mert rákérdeztél.
-
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika #12057 üzenetére
Hát én is remélem, hogy nem lett baja a kártyádnak...
-
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika #12032 üzenetére
Szvsz kizárt, hogy a Gigabyte G1-es kártyán, ami valószínűleg a legjobb hűtéssel rendelkezik túlmelegedjen a memória.
A Hynix ram nem szereti az OC-t (már 2 kártyám volt Hynix-os), én csak 100mhz-t próbáltam húzni rajta, és már akkor sem stabil, nem akarok "vészmadárkodni", de a valószínűbb az, hogy az OC miatt tönkre ment...
Próbáld meg gariztatni...
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Nem nem neked akartam, csak túl közel van az új hsz lehetősége a válaszhoz, bocsi!
Szerintem is nagyban függ attól, hogy hol vettem. Egyébként azt hiszem megoldottam a monitor lekapcsolgatásos dolgot, a memória csíkozást meg még figyelgetem + teszek be még egy házhűtő ventit a kártya mellé, mondjuk eddig se volt melege, de az isten tudja, hogy a VRAM-ok mennyire melegszenek. Ártani nem árthat.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Szóval ezek szerint, ha egyszer hozzá nyúltam, akkor gari off?
Hát ez erősen attól függ, hogy hol vetted, de a helyedben semmiképpen nem reklámoznám majd a vásárlási helyen, hogy túlhajtottad a kártyát...az tuti bukó.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ezt biztos nekem akartad címezni?
Amúgy bocsi, de fogalmam sincs erről
-
Montesantos
senior tag
válasz
nagy.matyika #11873 üzenetére
Argh! Köszi most már értem
Valami gond van azzal a vga-val rakjál vissza mindent alapra és kezd elölről.... memóriád tuningolva vannak? hdekakas-nak is mindig dobálta ki a játékokat az asztalra (gtx 980 húzva) mióta kicsit visszább vett a memóriákból azóta rendben van a kártya lehet húzni rendesen...
nálam nincs a memória csesztetve gyári 1600-on mennek. -
ffodi
veterán
válasz
Ott a vga-ddal valami nem kerek és/vagy valamilyen progi mindig erőltet valamilyen tuningbeállítást a háttérben.
Azt nem tudja szerintem a gyártón kívül senki, hogy ilyen liftime max értékek eltárolásra kerülnek -e vagy sem. Én nem tudok olyan esetről, ahol ilyenre hivatkozva ingorálták volna a garit. (persze ha van valami külsérelmi nyom az gáz....)
Szerk.: Szerintem törlöj le először mindenféle tuningprogramot, tedd fel a legfrissebb drivert és teszteld, hátha nem jön elő a hiba.
Montesantos:
Pontosan a DSR miatt állította akkorára a felbontást.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Azt konkrétan ki tudják olvasni a kártyából, hogy valaha mi volt a max órajel, amin üzemelt, adott beállításokkal?
-
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika #11856 üzenetére
Far Cry 4-et, Metro Last Light-ot vagy Metro Redux-ot ajánlom tuning tesztelésre.
Ha vannak eredeti Metro játékaid, azokban vannak benchmarkok, ha azokat futtatod még a gép előtt sem kell ülnöd.
Rakj fel mindent max.-ra és a sima Metro Redux-ból futtass kb. 90 kört, a Last Light-ból meg 50-60-at.
Ha ezeket bírja, akkor nagyjából stabil, pár perc alatt már tuti nem fog kifagyni, és ezek után már csak játszani kell...hogy kiderüljön tényleg stabilak e a beállítások hosszú távon. -
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika #11817 üzenetére
ASIC qualitym 70.7%-szóval ez se jött be
Ahogy nézegettem a számokat, 70% fölött már nem tekinthető az rossznak...direkt rákerestem nemrég itt a topicban és talán 1 valakinek volt 80% körüli, a többieknek még talán 70% se nagyon, persze nem mindenki írja ide be és egyesek szerint nem is nagyon számít...de látod neked sem megy annyira rosszul az a kártya, sőt...
Szerk. Na akkor felettem van egy újabb 70%+ -os
-
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika #11814 üzenetére
A GPU-t sem tudja mindenki ugyanannyira húzni, ez szerencse kérdése elsősorban, de van arra nézve indikáció, hogy mennyire bírja kb. a tuningot a GPU.
Nézd meg az ASIC quality-jét a GPU-dnak, elvileg minél magasabb %-os a minősége, annál többet mehet tuningban.
Hátha a tied jó fajta és kárpótol majd Hynix ramokért.
Ha még nem hallottál erről, akkor úgy kell megnézni, hogy a GPU Z ablak felső szegélyére kattints rá és válaszd ki a "Read Asic Quality" sort...
Amúgy, mint mondtam én a ramokat amúgy sem nagyon akartam tuningolni, mert MSI-nél 4 modul sajnos egyáltalán nincsen hűtve, 980-nál viszont igen, ott sima ügy a tuning, persze 970-nél is lehet, csak nincs hozzá kedvem, meg minek?
Most játszogattam a Far Cry 4-el 2-3 órát és 1379mhz-n a GPU már néha-néha beleütközött a 100%-os TDP limitbe, úgyhogy azt hiszem én itt a GPU-val is meg fogok állni, mert a limitet nem fogom feljebb nyomni.
Az új driver óta a karim 4X TXAA-val is elviszi a játékot ultrán, úgyhogy feleslegesen nem fogom itt izzasztani... -
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #11814 üzenetére
Nincs itt alapvetően jó, vagy rossz "fajta" memória, mint ahogy a tuningra sincs garancia. Az általánosságban elmondható, hogy jelenleg a Samsung RAM-okkal szerelt vga-kon jobban lehet tuningolni a VRAM-ot, de ettől még minden más tekintetben teljesen egyenértékű a Hynix-szel szerelt verziókkal. (nyilván a költséghatékonyság miatt tértek át a Samu-ról Hynixra, nem a userekkel való kib@szás vezérelte őket.....)
-
nyega
tag
válasz
nagy.matyika #11788 üzenetére
Szia!
Szerintem felesleges megkérdezned Őket, olvasd el a giga 970 g1 dobozának hátoldalán a Win7 logó mellett lévő pár sort.... Sajnos ezt minden gyártó feltünteti apró betűkkel a termékleírásokban.
Persze, hogy bosszantó.
De akkor is nagyon jó kis kártya !
-
törölt tag
válasz
nagy.matyika #11785 üzenetére
Nem akartalak megbántani de ez már a kabaré kategória volt.
-
törölt tag
válasz
nagy.matyika #11779 üzenetére
Ezt nem godolod komolyan.
Persze cserélik mert neked nem tetszik, hogy hynix van rajta. Jót fognak röhögni rajtad kb.
Te hol olvastál a gyártó oldalán olyat, hogy jól tuningolható?
-
Dr.Én
veterán
válasz
ezért nem fognak cserélni neked vga-t
-
SSJPeter
őstag
válasz
Nem hinném, hogy a Hynix ramok bármivel is lassabbak lennének alapjáraton, max. annyival "lassabbak" amennyivel kevesebbet mennek tuningban. (ha nem így van majd kijavít valaki)
Szerintem azért mert pusztán Hynix ramok vannak a karidon kb. esélytelen, hogy pusztán ezért kicseréljék neked, de sok szerencsét.
Én azért sem akartam húzni a ramokat, mert pl. az én kártyámon 4 modul nincs hűtve a kártya hátulján és én sokáig szeretném használni ezt a kártyát...akár a garancia időn is túl...
A nyakamat tenném rá viszont, hogy szinte az összes márkás 980-on samsung ramok vannak...
-
Dr.Én
veterán
válasz
nagy.matyika #11775 üzenetére
ez van...sajnos...részemről meg felel a gyári tuning is...csak a kísérlet erejéig néztem meg hol nagyjából a vége......
sajnos a 8000 mhz-et nem megy....+350mhz-ig még stabil.....fölötte már hibázik.... -
Dr.Én
veterán
válasz
nagy.matyika #11770 üzenetére
nem kell semmit szét szedni rajt...a Back Plate alol kilátszik az egyik ram. onnan tudom, hogy nekem Hynix...van rajt...
Illetve a GPU-Z tényleg nem írja ki valamiért...
én is úgy tudtam hogy Samsung van mindegyiken, de ezek szerint nem... -
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #11770 üzenetére
GPU-Z kiírja pl.
Szerk.: Az érdekes, nekem kiírja, hogy Samsung. (Egyébként az is lehet, hogyha nem ír semmit az jelenti azt, hogy Hynix?!)
-
bombibmw
veterán
válasz
nagy.matyika #11758 üzenetére
Vedd lejjebb a tuningot és nézd meg úgy!
Most futtattam egy Valley-t és egy kis tuning is volt.
A kártyák egy pont után visszaboostoltak 1500-ra.
Valószínűleg a hőfok miatt vette vissza az órajelet.
Talán egy kicsit procilimetesek is vagyunk.
Na mindegy,majd kirakom az ablakba(a hetediken).Ez még mindig kevés.
A 780-am 77,6-ot kapott,vízzel. -
Dr.Én
veterán
válasz
nagy.matyika #11758 üzenetére
Hát nekem se megy 8000mhz-en a memória....
Megsasoltam...Hynix ramok vannak a G1-en, nem Samuk...lehet azért...
adtam +50mV fesz neki, de nem lett jobb...kifekszik mindig...többet már nem akartam neki adni....de lehet az lenne a megoldás....nem akartam jobban kínozni.... -
Dr.Én
veterán
válasz
nagy.matyika #11667 üzenetére
ebben igazad van....
délután én is meg sasolom meddig megy a Giga G1-em...Hynix memóriákkal... -
Dr.Én
veterán
válasz
nagy.matyika #11664 üzenetére
adj neki, ameddig csak bírja....
-
Szinyák
őstag
válasz
nagy.matyika #11655 üzenetére
Igen alapfeszen a 3Dtrémárban
furcsa anomáliák jelentkeztek (Zöld pöttyök csíkok fickándoztak ) , de tudtam egyből mi baj + 30mV +155Mhz ez így most beton stabil...
-
Szinyák
őstag
válasz
nagy.matyika #11643 üzenetére
Hali,
Nekem g1 van .
Én próbáltam a guru3d beállítást mükszik még a felett is megy szépen .
Jelenleg +155/300.- ba használom + 30mV nem 87.-elés megy minden teszt játék hiba nélkül...
Üdv,
Szinyák -
Televan74
nagyúr
válasz
OC -t neked kell kitesztelni.Nincs tuti recept.
-
gainwardgs
veterán
válasz
-
torma1981
veterán
válasz
nagy.matyika #11545 üzenetére
Áhh az enyémet megmutatnám mindenki sírva fakadna.
-
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #11506 üzenetére
Köszi
-
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #11490 üzenetére
Grat szép ez is
-
h1mpi
félisten
válasz
nagy.matyika #10884 üzenetére
Nv nem ad ilyen játékokhoz kupont.
-
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #10879 üzenetére
egy jó webáruházat nem kell fikázni holmi kuponok miatt, sokat vásároltam tőlük és mindig minden rendben volt,, az MSI GTX970 is ott vásároltam , bontatlan csomagolás nem cicereg meg stb..., pedig ipon-nál kuponnal hírdetik , hírdették de ez nem érdekelt mert sok panasz van mostanába az iponra, a visszavitt majd újra elküldött cicergős vga-ra
Chapel : (remélem a sok smiley nem iróniára utal...bocs csak nem teljesen értettem.)
- eggyáltalán nem iróniára utal, egyszerűen tetszik a GTX970
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
nagy.matyika #10879 üzenetére
Ezek milyen játékok?
de ajándék lónak ne nézd a fogát... egyébként ez is érdekes, mert a PCX-nél nekem jó tapasztalatom volt eddig mindig... Igaz nem "VGA-s" webshop, azt nem vettem ott soha.
-
Mate
nagyúr
válasz
nagy.matyika #10845 üzenetére
Leírom még egyszer. Nem jár jogilag és más módon se. 2 partnere van nvidiának és kész. Ott kell járnia (Ha van készleten, ha elfogy nekik se kell adniuk), máshol nem. Illetve mint írtam van nagyker aki szintén tud beszerezni (változó mikor van nekik és mikor nincs), ha azon keresztül szerzi be az adott cég a kártyát, akkor előfordulhat, hogy jár hozzá. Garancia viszont ekkor sincs arra, hogy járna hozzá.
A termék nevében mindig feltüntetik, hogy jár hozzá vagy sem a kupon. PCX-nél szerintem te úgy vetted, hogy nem volt feltüntetve, innentől kezdve nem értem, hogy mire föl zsarolod őket.
-
Kasya
nagyúr
válasz
nagy.matyika #10845 üzenetére
Az Nvidia a hivatalos weboldalán (ráadásul a főoldalról elérhető módon, 2 kattintással) tette közzé a partnereit. Ok nélkül cseszteted őket ilyennel...ráadásul "hamisan".
-
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika #10842 üzenetére
Sajnos nem hinném, hogy így működik, mert a
kuponokat a kiskereskedéseknek adja az Nvidia valószínű.Szerk. Ha a nagykereknek adnák oda, valószínűleg a nagykerek is fel lennének tüntetve az Nvidia honlapján.
-
Mate
nagyúr
válasz
nagy.matyika #10839 üzenetére
Igaz. PCX-nél tavaly se volt kupon, nem is jelezték sehol.
Nvidiának 2 parnere van összesen MO-n, egyik ipon, másik talán aqua computer.
-
torma1981
veterán
válasz
nagy.matyika #10451 üzenetére
MSI Afterburn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Nintendo 3DS és DS topic
- OLED TV topic
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest