- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
A 970 HOF is tetszene, de arra most kisebb az esély,hogy tudok jó áron beszerezni.(#7250) t72killer:
Jó kis monitor, grat hozzá.
Személy szerint kicsit sokallom az árát egy TN-panelért, de Te tudod.Kicsit sokat kell fizetni az összes ROG sorozatban lévő Asus termékért és sajnos a nagy része csak "parasztvakítás".
-
bandi0000
nagyúr
teljesen mind1 örökké nem lehet csinálniuk mert ha annyira sípol esetleg az egyik akkor ha már 27. alkalommal viszik vissza csak nem adják el megint, szinte lehetetlen összerakott gépbe elsózni, aki ilyen kártyát vesz az össze tudja rakni magának ha meg nem akkor is kicsi az esély h pont ezt a kártyát nézte ki, inkább elképzelném azt hogy a beszállító lepasszolja kicsit olcsóbban olyannak mint pl az imperium computer aki már eleve összerakott gépeket kínál ugye
Más: Holnap jár le a 14. nap a pénzvisszafizetésre kíváncsian várom mert jó lenne már újat venni, de van egy olyan érzésem hogy nem kapom meg
-
-
-
Blaise
veterán
Amiket hirtelen próbáltam a hétvégén:
Watch Dogs, Crysis 3, és Batman Arkham Origins amiknél nagyon idegesítően előjön, változó hangmagasságon.
Far Cry 3 és Metro 2033 Redux alatt tűrhető a hangja. Valley és 3DMark alatt szintén elviselhető a hang.
980-ak is ilyenek egyébként?
-
csibuka85
őstag
-
ingalls
senior tag
-
Asbee
veterán
Köszi, akkor sok változás nem történt.
Még estig eldöntöm mi legyen. Az a baj nem találok egy jó tesztet akár 980-on ahol fel van véve 10%-os lépésekben milyen hangja van a refnek. (Még akár egy 780 vagy 780ti is jó lenne) Emiatt MSI-től félek kicsit. EVGA-ra is azt mondják nem a leghalkabb és hűvösebb.
-
-
Asbee
veterán
Értem. Akkor azt lehet hagyom. EVGA-ről mik a user tapasztalatok? Neked nem az van?
(#6512) maross: Jó kérdés, szerintem nálunk még nem nagyon fogyott. Nekem az a hűtés amúgy sem szimpi.
Más ugye elv ezen a 970-en ugyanaz a ref borda/hűtés van mint 980-on. Ott a hangerő milyen kb?
-
törölt tag
Házvétel előtt vagyok, így nem hátrány, ha tudom, milyen hosszú a leghoszabb kártya.
Szeretem a gigás cuccokat, de mégis milyen már, hogy az alaplapot megszégyenítő méretű vga-k készülnek. Remélem ez a trend nem tart örökké.
A Zotac szimpatikus. Jó lenne, ha valaki venne és elmondaná a tapatalatait. -
swado
tag
Persze, nem gond! Csak írd le légyszi mire vagy kíváncsi, mert nem vagyok belemélyedve a témába. 3dmark-ból csak a 11 van meg, ezenkívűl Hwinfo és afterburner van a gépen. Jha, 108k volt.
Valamit beszéltetek korábban erről a regisztrálásról, hogy később gondot okozhat a kártya eladásánál. Meg tudnád mondani, hogy volt ez pontosan?
-
bandi0000
nagyúr
igen de pl a különböző garancia szolgáltatások tuti pénzért vannak, gondolom a step-up arról szól hogy pl nem vagy vele elégedett 970-ről felválthatsz 980 ra és kifizeted a kettő közti különbséget, de nem úgy van hogy vagy a backplatet vagy a garancia kiterjesztést választod?
-
bandi0000
nagyúr
ezekre:
EVGA tagság:
Amennyiben új EVGA termékét az alábbi linkre kattintva regisztrálja, a következő előnyöket élvezheti:
- Kiegészítő garanciát vásárolhat,
- Közvetlen garanciális ügyintézés az EVGA-val
- Standard RMA: a terméket az EVGA német irodájába kell küldeni, melyet 1-3 munkanapon belül cserélnek
- Advanced RMA: PayPal-on biztosíték befizetése után előre postázzák a csere kártyát, mely természetesen jogos igény esetén visszajár
- EVGA Step-Up: 90 napon belül a különbözet megfizetésével új termékre válthat
- Szabad VGA hűtő csere: a garancia nem vész el csere esetén, de kérjük az eredetit őrizze meg!+backplate sincs rajta alapból
-
aviator
tag
Előre is elnézést kérek az off-ért ismételten, de engedtessék meg megjegyeznem, hogy szerintem nem helyénvaló a "vacak ház", "*ar ház", "Értelmes házakba...", "Vegyél normális házat" kifejezések használata, ha a fórumtárs alkatrészéről alkotott magánvéleményről van szó. Véleményt lehet nyilvánítani persze, sőt kell is, sőt, azért van a fórum, de talán vissza lehetne fogni az indulatokat egy picit és észrevenni magadat, hogy egymás után negyedszerre f*kázod telibe a kolléga házát. Lehet nem esik neki azért olyan jól.
Szerintem kicsi...jobban jársz egy nagyobbal. Egy PH! nagyúr így ad tanácsot. Szerintem.
-
ingalls
senior tag
Nem nagyon ismerem az EVGA-t, külsőre mindenesetre "gagyinak" tűnik. Lehet, hogy marad a lemezvágó, hogy legalább egy randa msi beférjen.
Tényleg nonszensz, hogy ekkora kártyákat gyártanak. Csináljanak a gyártók óriás kártyákat azoknak, akik erre borulnak, de legyen kompaktabb kiadás a normális embereknek is.
A házam nevében meg kikérem, hogy nem vacak, csak kicsi! Nagyobb ház be se férne lábhoz. -
csibuka85
őstag
Na az jó ha megjavult mate3553. Azt hittem váltassz inkább 980-ra. Azokban nem cicereg szinte semelyik sem.
Á sajnos nem regisztáltam be. Ott tartok hoghy viszem vissza. A hülye tesztekben többet vártam tőle. Alapból 11700 pont. Tuningolva 12700 pont . Gpu 115 mhz et húztam , memórián 300 mhz-et és nem bírja. Egy idő után zöld képernyő és kész. Nem a régi már az EVGA . Ez miért lehet azt nem tudom. Másnak megy lazán 14.000 pont. Még a 13000 sem érem el. Összetaposnám ha nem lenne ilyen drága.
Milyen hardvereket veszel úgyértem pl. z87 vagy z97. Gondolom 4790k.
-
csibuka85
őstag
Szia mate3553 , nekem az EVGA GTX 90 SC ACX 2.0-ám cicerget mikor először járattam be de azóta semmi hangja még 3-4000 fpsnél sem (Crysis 3 menüje a 3-4000 fps) Ott csínálta egyszer és utoljára azóta nem. Nem tudom érdemes e visszavinni az iponba ezt a kártyát , mert azóta sincs nekik belőle is NEM is volt ha jól láttam.
-
bandi0000
nagyúr
az a baj hogy megyek előre mint a lovak
Asus-t kinéztem aztán ha más lenne akkor nem lennék vele boldog, de gondolkodtam MSI-n még majd kiderül, kérdés hogy hányszor lehetne ezt "eljátszani" velük hogy ha cincog akkor visszaviszem, bár sztem a kövi jó lesz mert elég soknak jó és szerintem az enyém kirívó eset hgoy 60 fps-re bekorlátozva is nyekereg
-
bandi0000
nagyúr
írják hogy onnantól indul ahogy odaadtam a lemondó nyilatkozatot, de vissza viszem annak meg nincs értelme hogy szar legyen
Rekro: Asus, de hozzá kell tenni hogy sokaknak meg semmi baja nincs, azt írják hogy a többi hardvertől is függ bár ez nincs bizonyítva, viszont lehet hogy valami első szériás kártyát fogtam ki és lehet hogy a többi jobban sikerült nem tudni
-
Olvasod amit írsz illetve amit mások írnak ?
MSI halott ?
Pont most éli virágkorát,sztem sose volt ilyen jó.Asus a legrosszabb
ez is elgondolkodtató lehetne,ha nem tudnánk milyen jók a Strix-ek,mert nagyon jók a Strix-ek is.#5383 daveoff : MSI nagyon jó döntés volt,hűtése sztem nagyon nagyon jó lett,jól építették körbe a GPU-t is. Grat a kártyádhoz nem mindennapi darab. A te kártyádat látva elgondolkodtam egy 980 MSI Gaming-en.
De tudom hogy nekem 970 SLI kell.
#5385 Attix82 : Mégis jól mennek az MSI kártyákon a ramok.
-
h1mpi
félisten
Techpowerup szerint mégis a Strixek kaptak (970: 10/9.9 és a 980: 10/10 pontot ) és különösen ajánlott plecsnit. Daveoff: Mielőtt esetleg ezzel valakit eltántorítassz a Strixtől elmondom, hogy a hűtése semmivel se rosszabb, mint az MSI hűtése ezt saját tapasztalatból mondom. Nézegettem MSI teszteket és nem jelent hátrányt hőfokokban, hogy más a tervezése. De ezt nem is olvastam sehol és nem is panaszkodik rá senki, sehol. A másik meg az, hogy az Asus egy generációval nagyobb tapasztalattal rendelkezik a félpasszív hűtéssel, mint a többi gyártó
Nézd meg a FS alatt a hőfokokat 65 fok max oc alatt házban, szobában.
-
Erdei88
veterán
Viszont a cikk tartalma elég elkeserítő
"A 8 GB VRAM egyébként nem kritikus fontosságú újítás. Legtöbbször még a 4K-s felbontáshoz sincs szükség ennyi memóriára, így most is hangsúlyozzuk, hogy jó textúra streaminget használó játékok esetében kizárt, hogy a 4 GB-nál nagyobb VRAM-ra vonatkozó igény. Ugyanakkor egyre kevesebben fogják jól optimalizálni a PC-s portokat, vagy esetleg olyan trehány munkákra is lehet számítani, mint a Middle-earth: Shadow of Mordor, amely az opcionálisan letölthető textúracsomaggal 6 GB VRAM-ot igényel a tökéletes élményhez. Ennek az oka szimplán az, hogy a program fejlesztői semmilyen textúra streaming algoritmust nem alkalmaznak PC-n, vagyis minden textúrát permanensen tárolni kell a VRAM-ban."
-
ÁdiBá
veterán
Mindenképpen ajánlatok az öreg Q9400 lecserélni.
Napjaink játékaihoz már ezekhez a kártyákhoz harmat gyengék....
Egy negyedik generációs, jelenlegi i5 - i7 4,5-4,0 GHz több éven keresztül megfelelő teljesítményt nyújt már.hpeter10.: Neked szerintem nem igazán kell aggódnod egy GTX970 kártyával és azzal a processzorral.
Ha a tiedén meghasal a GTA V akkor szutyok a játék motorja megint....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 1 / 2
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest