- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
-
ingalls
senior tag
válasz
aviator #5982 üzenetére
Jaj, kolléga, köszönöm, hogy a védelmemre kelsz, de nem kell, igaza van mate3553-nak. Nem veszem magamra, csak ő lett indulatos
. Inkább örülök, hogy segít! A mai világban a trollkodás a kommunikáció legfőbb csatornája.
mate3553: Kösz a javaslatot. Akkor nézek valami jobb házat hozzá!
-
Mate
nagyúr
válasz
aviator #5968 üzenetére
Korábban direkt írtam, hogy egyik legjobb kártya a giga G1, viszont baromi hosszú. Erre érdemes odafigyelni!
Elfelejtettem képet csinálni a 970-ről, de viszonyításnak itt van egy kép Evga 970 (241 mm) és egy Giga 770 (292 mm)-ről.
A 970-es giga még további 2cm-rel hosszabb.
(#5970) hpeter10: Nem a ház méretével van a gond, hanem azzal, hogy *ar házat vettek
Értelmes házakban kivehető a HDD keret és kisebb alapterületű házakba, sokkal hosszabb kártyák tehetőek
Mondjuk én nem emiatt vettem evga-t, HDD kerettel is befér egy 318-as ház, kivéve meg 400-as is
-
Blaise
veterán
válasz
aviator #4152 üzenetére
Szia,
Néhány gyors válasz:
- Mennyire vészes ez a cicergés? Mennyire zavaró? (Alacsony az ingerküszöböm
)
Nekem elég zavaró volt, elég hangosan cicergett, képtelen lennék hosszú távon elviselni., Persze ha valakinek hangszigetelt háza van, akkor elképzelhető, hogy annyira nem hallja.
- Mitől függ, hogy cicereg-e vagy nem? (Tudom, hülye kérdés, valószínűleg szerencse kérdése)
Kb. szerencse kérdése, elég sokan belenyúltak innen is, Giga kártyákba többen is, bár az iPonnál nekem azt mondták, hogy gyakorlatilag mindegyik 970 érintett.
-
Zorel
senior tag
válasz
aviator #4152 üzenetére
Szia!
- Az "elég szarok" kifejezés az idézetben mennyire állja meg a helyét?
Túlzás, a cicergésen kívül semmilyen más probléma nem merült fel, ár/teljesítményt nézve is jó vételnek számít.
- Mennyire vészes ez a cicergés? Mennyire zavaró? (Alacsony az ingerküszöböm)
Változó, nem mindegyik egyformán cicereg.
- Mitől függ, hogy cicereg-e vagy nem? (Tudom, hülye kérdés, valószínűleg szerencse kérdése)
Általában a tekercsek nem megfelelő rögzítése/szigetelése okozza a cicergést, tehát szemre vétel alapján tényleg csak a szerencsén múlik.
- Milyen gyártót (Asus, Giga MSI, stb) válasszak? Én az Asus-ra gondoltam első körben.
Eddig olvasottak alapján ASUS. Kevesebb az esély arra, hogy egy cicergős darabot fogsz ki.
- Hol érdemes megvenni a kártyát?
Ahol korrekt módon lehet gariztatni ha esetleg gond van. AQUA, IPON, Hardverker, de ugye ez is változó a tapasztalatok alapján.
- Ajánlottabb most mint egy 780? (Minden szempontot figyelembe véve)
780 6GB-ot én jobb vételnek tartom jelenleg, mint a 970-et. 780 3GB-ot viszont már nem vennék, akkor inkább 970.
- Kb. mennyi idő amíg gyárilag orvosolják (ha egyáltalán) ezt a problémát és kijön a kártya következő, valószínűleg cicergésmentes revíziója?
Szvsz ez nem mostanában lesz, főleg nem Giga, MSI és Asus kártyáknál, mivel hirtelen rengeteg lett belőlük. EVGA kártyái viszont mintha megfogyatkoztak volna, szerintem ott várható egy javított széria...Többinél talán, ha jön a 8GB-os verzió, ha egyáltalán lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest