Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz norb55 #22399 üzenetére
+1.
Én is szeretnék jó kívánságokat küldeni:
Kellemes karácsonyt
Kellemes Ünnepeket,Minden kedves topiklakónak!A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
norb55
őstag
Akkor nem szóltam, mindenkinek kellemes ünnepeket kivánok!
-
cyberkind
félisten
Egyébként max 2016-ban vagy mikor jön a TLoU 2, tutira beszerzem a PS4-et, az 1 annyira isteni volt hogy alig bírok magammal most is.
-
Asbee
veterán
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ilyen videó linkek elé kérnèk elhelyezni egy ilyet!!
-
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #22379 üzenetére
Szerintem játékra bukásra van ítélve, hiszen a 16:9 a standard, már csak a konzolok miatt is, szóval úgyse lesz a legtöbb helyen rendesen megcsinálva. Munkára viszont tényleg jó, de arra is lett kitalálva.
PC-n lehet erőltetni, csak sok a gond vele, olyasmi, mint az SLi, trükk-trükközés hátán, és akkor sem garantált a hiba nélküli működés.Meg nincs G-Sync 21:9-en, én már tuti nem vennék "fix frekvenciás" monitort. Ha kipróbálod beszippant, és mindenki így van vele, aki vett. V-Sync összes hátránya eltűnik, de az előnyei megmaradnak.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SzlobiG
félisten
Év játéka támogatja 21:9-et. (tajrex)
Látom nagy biznisz ez a 21:9-es képarány újabban alig van rá gém.
-
norb55
őstag
Az ok nagyon egyszerű, valakinek minél több pénze van, annál inkább zsugoribb, és még többet akarna, Ha agyon vernék se adna több pénzt, vagy saját sz@rát megenné inkább minthogy ki kelljen adni több pénzt.
Ezek a zsugori sz@r alakok. Én ahol dolgozok, ott megvárják még olcsóbb lesz a gázolaj 3 forintal és akkor hoznak 20 litert. Vagy Nem cseréljük ki a neonokat nem csináljuk meg a gépeket, dolgozz sötétbe, és hulladék gépekkel. Ebbe az évbe egy forint prémiumot nem kaptunk, és ez csak rosszabb minden évbe.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Jones guru3D-s riportjából (2012):
7. Why ATI or NVIDIA, why Intel or AMD?
For me for I like the solutions from NVIDIA the best, However i wouldn't mid to go ATI either..
Fully electric lifestyle!
-
Daemon75
tag
válasz keIdor #22371 üzenetére
Óóóó...hát én is tudnék csodás dolgokat mesélni...nem tudja az ember tényleg, hogy sírjon vagy inkább nevessen rajta...
Itt az IBM-ben volt 2 x 20 perc szünet, de gondold el mikor megindult az a több száz ember szünetre , mi volt ott ÉS abba a 20 percbe vedd le kifelé a tisztatéri ruhádat (az az antisztatikus fehér ruha + kámzsa amibe nyomtuk) akaszd fel az arra kijelölt helyiségben, utána mássz végig egy baromi hosszú folyosót az öltözőig, ott kapd be a szendródat, menj el wc-re, ha cigizel szívj el cigit kint vagy esetleg próbálj inni egy kávét, de már indulj is el visszafelé, mert fel kell venned azt a sz@ros ruhát + gumikesztyűt, át kell menned egy légfolyosón (asszem' 6-an mehettünk be egyszerre és volt belőle talán 4) amiben pörögnöd kell 3-4 percet mint a kemotoxos légy, és érj is vissza a helyedre. Hajsza a győzelemért..
Akkor például, munkafázisonként vizsgázni kellett. Volt egy kártyád amin kilyukasztgatták azokat a munkaállomásokat amikből levizsgáztál (mint a kalauz a jegyet) . Mivel még megvan pár relikviám azokból az időkből így meg tudom mutatni... [link] a kártya melletti karpereccel, be voltál dugva a munkaállomásod asztalába mint a kávédaráló, ESD elleni védelem végett.Kis lelkesedéssel, és kellő agilitással tudtál feljebb jutni a ranglétrán, ha megvolt pl. az összes vizsgád, és a főnök is meg volt veled elégedve, lehettél kulcsoperátor , azaz kisfőnök a soron, (mint szerény személyem is). Ha legalább ezt elérted , akkor átvett az IBM saját dolgozójának a munkaerő beszállító cégtől;- kicsit több pénzért. Ez mondjuk nem volt egyenesen arányos azzal hogy nem kellett melóznod...sőt! inkább azt, hogy amelyik poston nem volt ember, oda te ültél be jobb híján.
Amelyik soron én voltam, az, az actuátorokat (olvasófej) javította vissza. Mikroszkóp alatt forrasztgattunk rengeteget. A cingőztől elmentek a fogaink, a szemeink állandóan vérben forogtak a mikroszkóptól mint egy zombinak. Itt igaz ültél, és tudjuk, hogy közel 8 órát ülni egy segg*n se olyan jó..de felállni, meg menni egy kört eszedbe se juthatott. Bent állandó ionizált csíramentes levegő volt..ahogy kimentél persze, hogy egyből minden megtámadott: pollen, vírus, stb....de tudnám sorolni... és még a legnagyobb vicc az volt, hogy megmagyarázták azt is képzeld , hogy a mikroszkóp nem rontja a szemet, inkább javítja!!! Voltak itt csodák...
Ezekről csak azért mesélek, hogy lássatok furi dolgokat....egy külön világ volt..
Azokban az években én 100K körül kerestem, (Sokan ma nem keresnek annyit, nem 15 évvel ezelőtt!) igaz rengeteget nem is voltam itthon, mert majdhogynem ott éltünk a gyárban.... nyomtunk egyhuzamban (7 délelőtt, 6 délután, 7 éjszaka), utána volt 6 nap szabad, de abból kötelező volt bemenned 3 napot túlórázni.... de hidd el a régiek közül a mai napig rengetegen visszamennének oda dolgozni,...a pénz nagy úr!!! Én akkoriban beszéltem egy tréner sráccal tőlünk , aki kint volt a "ferdeszemű" IBM gyárban látogatáson. Mesélte, hogy ott milyen állapotok uralkodtak a mienkhez képest, és mi csak ne szóljunk semmit..azok kb, egy tál rizsért csinálták azt amit mi "jópénzért",..dudaszóra volt szünet, és dudaszóra indult a munka...szóval tényleg országok között is hatalmas a különbség még ugyanazon gyár esetében is.
És hány meg hány ilyen gyár van az országban,- és persze a világban, -ahol robotnak használják az embereket. De sokan még csak azt sem mondhatják el, hogy jól keresnek vele, mert jóformán éhbérérét melóznak..ez a szomorú...Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
keIdor
titán
válasz Daemon75 #22369 üzenetére
A győri Audiban, azaz autógyárakban is ez megy amúgy, legalábbis itthon, a ranglétra legalján a sori dolgozóknak is szar, nem egyel, nem kettővel beszéltem már, nők, férfiak, szinte meg sem állhatnak ha megy a szalag, borzasztó mód ki vannak használva és sokan menekülnének, csak nincs hova, mert relatíve azok is jól keresnek, de kihasználja őket a gyár elég durván. Van egy napi 660db-os darabszám és annak le kell jönnie, nem érdekli a főnökséget, ha valaki közel már elájul.
Hiába egy Audi... de hozzá kell tegyem, Ingolstadt, Neckarsulm és a Brüsszeli gyár jobb ebből a szempontból, több embert vesznek fel és van ott váltás, több a szünetük, gyakoribb a kötelező orvosi vizsgálat. Itthon nincs és emiatt sok a táppénzes is, évente van csak egy kötelező. Sokaknak már megy szét a térde, meg ilyenek...
Ezt egyébként nem verik nagy dobra, csak az tudja aki a cégnél dolgozik, beszélget emberekkel és mászkál, hogy lássa a saját szemével. Erről az internet bezzeg nem ír, meg akit csak oda vesznek fel nem tájékoztatják.Nem értem miért kell ennyire kihasználni az embereket. Én ezzel nem értek egyet. Én is megveszem, meg használom ezeket a termékeket, de ha rajtam múlna nem lenne ez!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #22358 üzenetére
Szerinted a PC ipar milyen? Hogy készülnek a csilli -villi cuccok a gépeitekbe?
Mutatok pár képet kis hazánkból,..nem csak a ferde szeműek dolgoznak ám ilyen gyárakban.
Magyarország -Székesfehérvár 1997-2002: [link] , [link] , annyi vinyót egyikőtök se fog látni együtt mint mi , akkor, ott, napi szinten. (és itt , ebben a gyárban csak winchestert gyártottunk)1-1 adag csak szerényen.. [link]
Igaz nem szólhatok, mert az akkori viszonyokhoz képest baromi jól kerestünk....(arról meg, hogy az állandó ionizált csíramentes levegőtől milyen autoimmun betegségeket szedtünk össze, inkább nem beszélek... )
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
norb55
őstag
válasz BlackSoft #22356 üzenetére
Tudod, neked legyártják azt a terméket, ő azért harcol hogy ehessen, és a végkimerülés határát feszegetik, még te azért dolgozol hogy megvehesd azt a méregdrága készüléket, ami 20.000FT. Ami 1-2év múlva pont annyit ér.Te fogyasztó megveszed mert hajt az a vágy hogy nekem kell mert másnak is az van, vagy hogy én különc legyek. Ki tűnjek a tömegből.
Azért, nem mindegy hogy egy munkás szivből dolgozik, vagy csak azért mert muszály.
Persze ez nem pont az iphone készülékekre értem. Ez az ember,egy roppant mocskos faj aki kihasználja a másik embertársát, hogy ő lehessen valaki.És van az, aki megfizeti a munkavállalókat, és nem érdekli hogy kevesebb pénze lesz.
Megjegyzem attól hogy te magasan ülsz a lovon, még le eshetsz ám róla , és tudod magasról lehet ám nagyot esni . Megtapasztalhatod milyen jó érzés olyan munkakörülmények közütt dolgozni,de kivánom hogy ne legyen benne részed .
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Balathruin #22361 üzenetére
Nem lesz az levegős...
Én már nem kenegetem sehogy se középre kap egy kis anyagot azt kész szétnyomja a leszorítás.
Régen én is szórakoztam ezekkel, de nem ért semmit, hogyan kentem fel.
-
BlackSoft
addikt
Igen, tudom hogy erős Igen lehetnék ott, de nem vagyok Utóbbi a lényeg. Azáltal, hogy fogyasztónak születtem, teszek rá magasról, hogy egy másik kaszt napjai hogyan telnek... Lehet csúnyán hangzik, de ez csupán a valóság. Amikor valaki gyémánttal ékesített tárgyat vesz, gondol arra, hány afrikai fekete halt meg azért? Nem Vagy hazudunk, vagy bevalljuk, hogy leszarjuk mindezt. Egyébként sem tehetnénk semmit.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-
törölt tag
Iphone gyár egy részlege.
-
BlackSoft
addikt
válasz norb55 #22345 üzenetére
Most lehet ezt nem fogadod el túl lazán, de szvsz leszarom... Azok pont azért születnek, és azért vannak, hogy legyártsanak nekem, fogyasztónak egy iphone-t, vagy éppen egy alaplapot. Nem érdekel miként kerül hozzám a végtermék, én azért fizetek, hogy megkapjam.
Ha azok ott nem lennének, akkor barlangban, tükörrel irányított fény mellett festeném a rajzokat.
Biztosan rossz nekik. Bár kitudja, hiszen jobbat nem ismernek. Ezekről mindig a The Island film jut eszembe.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Anubris
őstag
Szerintetek melyik a legjobb CPU pasztázási módszer?
Annyi fajtát látni a neten, X, pötty, fullba elkenve stb. -
törölt tag
Nagyon várom az új Mad Max filmet.
-
hszilard666
veterán
válasz norb55 #22345 üzenetére
Nem akarlak megsérteni, de nem gondolod hogy hülyeség ilyeneket linkelgetni? A napidroidról van szó ami akkora bélsár hogy bármit megírnak csak apple fika legyen. Ezzel most nem a hír igazságát cáfolom, meglehet hogy tényleg ilyen állapotok uralkodnak, de azt hiszed hogy egy másik óriás cég gyárában más körülmények vannak? Nem.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
Ó b..meg! LaFerrari FXX K Az a hang szlobi! [link]
-
cyberkind
félisten
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
[link]
Szerencsétlen emberek, nesze iphone 6 . A végkimerülésig dolgoznak..... -
CJ4567
nagyúr
Végigvittem a Far Cry 3-at, nem tudom mit kezdjek most...
No Sana No Life
-
törölt tag
válasz hszilard666 #22336 üzenetére
-
hszilard666
veterán
Igen! Megyek át AMD re! Valamivel fűteni is kell a télen! Na jó, nem. Dual xeonos gépet építek melóra és játékra úgyhogy a cuccaim nagy részére már nem igazán van szükségem, februártól vihető minden! (kivéve a tárolók)
-
törölt tag
válasz hszilard666 #22331 üzenetére
Miért adod el?
-
F34R
nagyúr
válasz hszilard666 #22331 üzenetére
Amerikaba idiotak(is) elnek. Sokan mondjak mennyire mas, nyugodt stb. Igaz ott is mint minden orszagra, hogy azert szep szamban megtalalhatoak a retardaltak. Egy biztos en Amerikaba nem koltoznek.
#22333) h1mpi
Persze, megy at AMD-s be az arulo
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
hszilard666
veterán
válasz keIdor #22327 üzenetére
Nem vagyok nagy konzol fan, de most a sonynak drukkolok. Hogy lehet valaki ekkora gyökér hogy ezért perel? Amerika durva hely ott nem igazság szolgáltatás hanem jogszolgáltatás van. Egy srác multkor beperelte a redbullt mert elvileg "szárnyakat ad" de a srácnak nem lettek szárnyai. És nyerte a pert
-
keIdor
titán
Azt a mindenit. [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #22322 üzenetére
Pedig simán hihető, elég fura neveket hallok tőlük.
Ott lehet hogy nem, de élőben is ilyeneket hallok, nálunk ez mindennapos sajna, pedig csak az utcán hallom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap este! [link]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #22314 üzenetére
IGP.
-
cyberkind
félisten
Valakinek nem kell egy GTX 660 Ti Direct Cu II OC kártya?
Dobozos, mindene megvan, 2016.07.01-ig garis az iPonhoz. -
hszilard666
veterán
A mostani házamat megtartom HTPCnek. A caselabs el csak annyi a bajom hogy a nagyobb házaikat undorítóan drágán adják, +shipping+vám
Azon filózom hogy egy powermac g5 ös házba fogom beledobni a konfigot, az szép, megvan egy tizesből és csak egy picit kell fúrni, faragni hogy OK legyen.
Meg igazából ez a cooler amit linkeltem nem egy nagy bestia, 2db sem lesz sok szerintem![ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz hszilard666 #22309 üzenetére
Egyeb otletem nincs.
Talan egy horizontalisan mountolhato profilu haz kellenne es akkor nem kell azon agodni mi nyomja az alaplapot.
Caselabs hazak pl.
-
F34R
nagyúr
Tudom nem mai de Swiftech Apogee Drive II + Swiftech MCR320 al tobb potencial lenne benne. Es akkor nem kellett egy komplett vizet epitened.
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #22306 üzenetére
Mert rusnya és nem hiszem hogy egészséges lenne a vganak!
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #22305 üzenetére
Miért baj az ha meghajlik? Nekem is tök jól néz ki a 4870, mintha részegen rajzolták volna a PCB vonalait. Konkrétan meg van csavarodva...
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #22304 üzenetére
Mert egy a kártyán van eredetileg és nem akarom megbontani, másrészt súlyos egy dögről van szó szóval lehet hogy meghajolna nélküle.
"Blekkplét"[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #22303 üzenetére
Pedig van olyan aki D14-gyel használja... Mékellnekedblekkplét?
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #22302 üzenetére
Az sem, lemértem Jó lesz ez az apró phanteks, előlről kapja őt telibe egy fm181 a heatsinken van 2db venti, és mögöttük még ey noczua fogja kiszívni a meleg levegőt. Lesz ott luft rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #22301 üzenetére
Akkor csak a D14 fér fel.
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #22300 üzenetére
MVG m van, itt biza gond. a dark rock pro 2 is majdnem hozzáért a 780ti hez, de ugye ott nem volt backplate.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology