Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Daemon75 #22369 üzenetére
A győri Audiban, azaz autógyárakban is ez megy amúgy, legalábbis itthon, a ranglétra legalján a sori dolgozóknak is szar, nem egyel, nem kettővel beszéltem már, nők, férfiak, szinte meg sem állhatnak ha megy a szalag, borzasztó mód ki vannak használva és sokan menekülnének, csak nincs hova, mert relatíve azok is jól keresnek, de kihasználja őket a gyár elég durván. Van egy napi 660db-os darabszám és annak le kell jönnie, nem érdekli a főnökséget, ha valaki közel már elájul.
Hiába egy Audi... de hozzá kell tegyem, Ingolstadt, Neckarsulm és a Brüsszeli gyár jobb ebből a szempontból, több embert vesznek fel és van ott váltás, több a szünetük, gyakoribb a kötelező orvosi vizsgálat. Itthon nincs és emiatt sok a táppénzes is, évente van csak egy kötelező. Sokaknak már megy szét a térde, meg ilyenek...
Ezt egyébként nem verik nagy dobra, csak az tudja aki a cégnél dolgozik, beszélget emberekkel és mászkál, hogy lássa a saját szemével. Erről az internet bezzeg nem ír, meg akit csak oda vesznek fel nem tájékoztatják.Nem értem miért kell ennyire kihasználni az embereket. Én ezzel nem értek egyet. Én is megveszem, meg használom ezeket a termékeket, de ha rajtam múlna nem lenne ez!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest