Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én ebben nem vagyok olyan biztos,ha valóban 4K 60fpsel tudnak szolgáltatni élhető késleltetéssel akkor ki fog erre saját gépet építeni?Hovatovább nem is csak az építés,de a fejlesztés költségét is adjuk hozzá,illetve azokat az embereket is akiknek csak hébe-hóba van idejük,de annyira azért nem hogy millió felett költsenek egy gépre.Nagyon de nagyon sok ilyen van,és azt se feledjük hogy a Google áll a háttérben aki gyakorlatilag az internetet birtokolja és annyi pénz van lóvéra amennyi csak kell ha üzletet szimatolnak.
Mennyivel kényelmese és olcsóbb bérelni a szolgáltatást amikor kell,és van időnk rá.Nem ezt a és az ilyen fórumokat kell alapul venni,ahová a "kockák" járnak,mert ez az 1%,ami irreleváns...Jahh és csak jut eszembe,csak és kizárólag amd cuccuk van,nekem erős a gyanúm hogy ezt most az Intel/Nvidia kissé bealudta...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #86083 üzenetére
Kinyírni nem. Enni belőle talán. De ez inkább új piac lesz, mert ott van egy rakás mobil gémer, akik Androidon nyomulnak. A számok messze meghaladja a PC-s és konzolos játékosok számát. Nem kell ahhoz kinyírniuk a PC-t és a konzolt, hogy messze nyereséges legyen az egész. Bőven elég ha a saját platformjuk játékosait meggyőzik erről.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
keIdor
titán
-
TTomax
félisten
válasz snecy20 #86092 üzenetére
Eddig nálam is az volt,érthető okokból,de nagyon sokat fejlődött... [link]
Amúgy éppen nézegetem otthon azért elég pofátlan módon árazzák.. [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz snecy20 #86090 üzenetére
Öhm,csak nem wireless...wireless egeret ilyen szenzorral te nem nagyon kapsz 40euroért ami 12K körül van,az igen igen jó ár.+5K-t mindenképpen megér,szerintem ez olcsónak mondható.Meg nekem 100g felett többet egér nem kell,ott a G502öm 3-4 óra után fáj a kezem tőle.
Azt írják 4-6 hónapot bírja az elem... kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz TTomax #86089 üzenetére
Az olcsó az nálam magyar valutában a 7-8K, és jellemzően ennyiért szoktam is tudni egész korrekt egereket venni 2 évente. Egy ilyen MSi GM40-em van most, még a 8K-s korában vettem, teljesen jó mindenre eddig.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
TTomax
félisten
A g305 jó egérnek érződik,egyszerű,sallangmentes,gyors.,olcsó.
-
TTomax
félisten
Mit gondoltok a Google ki fogja nyirni a pc/konzol piacot?Mert sok ilyen hangot olvasni/hallani... tudom a késleltetésen és a neten bukik,de valamit kidolgoztak rá.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ma megyek az egeremért meg az új padért is...Egy Logitech G305 lesz egy ilyen Allsop paddal.. [link]
54 font a kettő együtt.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #86075 üzenetére
Hm..kuponos játék,biztosan van más megoldás is. 38 fontért lenne szürke kulcs,de két fontért nem éri meg a rizikót...
(#86076) Devid_81
Persze itt UKban lehet így,de ha 30 euro körül kapok kupont akkor még mindig jobban megéri mint 40fontért uplayröl.Én már azzal elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
-
ÁdiBá
veterán
-
TTomax
félisten
Divison 2 uplay kulcsot ha lát valaki jó áron szóljon!Köszi!
-
TTomax
félisten
válasz snecy20 #86067 üzenetére
Hát nem tudom,hogy azt igy törvényesen megtehetik-e... ha velem megtették volna biztosan rendeltem volna pár Titant,amitől 3 naponta álltam volna el!!Ha ők így akkor én is!
-
snecy20
nagyúr
válasz TTomax #86065 üzenetére
2019. 02. 07. 10:27-kor az alábbi termék(ek) rendelését rögzítettük a(z) 1360291 rendelési számon.
KFA2 60NRJ7DSX1PK GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 PCIE (Beérkezés: 2019.02.12. kedd) - 1 db - 84 390 FtUtána se kép se hang többé.-
-
TTomax
félisten
-
snecy20
nagyúr
Nekem már a 89.000ft-os RTX 2060-at visszadobta az Ipon.
Közben kiderült, hogy egy 1060-as modell árát rendelték hozzá. Hát még azt a 25.000ft bukót se nyelte be a cég. Még egy elnézést kérő levél sem jött, nyom nélkül tűnt el a rendelés.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ÁdiBá
veterán
válasz snecy20 #86041 üzenetére
Nem tudom, én még nem jártam igy.
Haverom hivott fel este, hogy láttam mennyi a Ryzen, mondom szivatsz?
Ő most fejleszti a gépét a napokban, és komplett rendszert vásárolna alaplap és társaival.
Keresgette a legolcsóbb helyett a minap, akkor nézte, hogy ilyen áron nem lesz sehol.
Mondom, ember az tuti elirás, küldte a linket, már rendeltük is.Én is 1 darabot, ő is 1 darabot.
Ráadásul ő úgy rendelte meg, hogy raktárról elérhetőben jelezte neki a rendszer...Pedig még nincs április 1.
Gondolom én eláll a bolt a vásárlástól...Ha esetleg kihozzák, akkor gondolom szolok nektek, hogy lesz egy 2700X em olcsón.
4,8 Ghz i9 7900X-em még nem tervezem leváltani rá...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
őstag
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #86058 üzenetére
Nem szeretem Budapestet, jó ideje nem is jártam arra.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #86054 üzenetére
Öreglány 0:31-nél épp szívinfarktust készül kapni.
-
ScomComputer
veterán
Holnap végre péntek....
Aki felismer,az meghívom..... -
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #86048 üzenetére
Lehet, csak pár beállításon kell azért lazítani, anno még a télen amikor voltak rejtélyes kékhalálok, azok azért voltak mert nagyon lementem a tRFC-vel... Azóta minden oké. De jelenleg ebben az alaplapban a 4133 az nagyon a történet vége. A VCCIO és VCCIO betonstabil, teljesen elég 1.1V-n hajtani mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #86045 üzenetére
Ha van a rendszer alatt egy nagyon jó ídőzítésekre beállított 4000Mhz körüli RAM, az tud hozni extrát...
Ezért is válnék meg nagyon nehezen a jelenlegitől, 4133Mhz@CL16@1T túl jó ahhoz, hogy egy gyengébb 32GB-osra átmenjek.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
válasz ScomComputer #86043 üzenetére
Azt a camgirl izét én is megnézném mindegy mennyire fájna...
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #86043 üzenetére
Nem lehet mert meg kitiltanak!
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
nagyúr
Grat !
De...
Ne is idegesíts.
Tényleg szólhattál volna.De úgy is mondhattam volna,hogy...
Drága aran tessvírem igazán szóhattá vóna,hogy a bőr hüljön rád,hogy a varjú mondja a szemedre,hogy csecsebogyó hamm bekaplak...A termék érkezéséig szíves türelmét és megértését kérjük!
Mondjuk ez lehet egy hosszabb folyamat...
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #86034 üzenetére
En napkozben gofrisutoket es hazirobotokat arulok a QVC-n, ejszaka pedig camgirl-kent dolgozok. A ketto kozotti szabadido elmegy a make up felrakasaval (igen, igy, mert sok kell) es a PH!-val
(#86037) akoska07
Legalabb ugy
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Raymond #86032 üzenetére
Rendes teherautó,min 18tonna.
#86033 EasyAC :
Azokat az arcokat látnád amikor viszem a kocsimat a mosóba,és szólnak ,hogy beállhatok,ehelyett én beugratok.
Óriás tágra nyílt szemek,majd széles vigyor amikor ők is elhiszik,hogy meg fogok állni.
Na utána kapok mindenféle versenyző nevet.
A kedvencem a Montoya,mert nekem is kedvemcem volt.#86034 scomcomputer :
Az kizárt dolog,mert azt nem tudom.
---
Egyébként gondolkodtam azon,hogy átváltok buszozásra.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #86035 üzenetére
Azok valószínűleg "Curva"-ztak.
-
ScomComputer
veterán
válasz snecy20 #86030 üzenetére
Én nem ,én csak pár hétig voltam eddig távol...de azért mindig lehetett kinn hallani magyar szót,igaz nem mindig magyaroktól,egyszer a mellettünk levő szobában "kurváztak" nagyon,de így ahogy írom,rendes magyar kiejtéssel,e mondom földiek,bekopogok....oszt mexikóiak voltak...
-
ScomComputer
veterán
válasz Devid_81 #86029 üzenetére
Köszi...az önéletrajzot,majd értesítelek,de szerintem számíthatsz rá,hogy fel vagy véve...
Először félszemmel ahogy ránéztem úgy olvastam "Otthon szamtechboltos voltam evekig,a Tescoban"....#86028) akoska07: thx......oszt mit szállítasz....
(#86027) Raymond: na..na, ha már itt vagy,mondjad te is mit csinálsz....nem ám ellógni...
-
nagyúr
válasz snecy20 #86030 üzenetére
Én nem kamionozok,abból elég volt otthon.
Én kifejezetten versenyezni jöttem.
Sokszor szét röhögöm az agyam a reakciókon amikor meglátnak ahogy jövök.
Már alig várom hogy kapjunk b@szó elektromos gépeket.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #86026 üzenetére
Mindenki kamionozni ment külföldre. Thread zárható.
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #86023 üzenetére
Otthon szamtechboltos voltam evekig, majd Tesomnak elkezdtem besegiteni a vallakozasaba.
Webfejlesztes volt, en csinaltam a design-t, tesom a programozast, mellette maradt a HW de inkabb csak adok-veszek formaban, illetve par ceghez kijartam rendszergazdakent.Tesom azota olyan szintre jutott,
hogy autogyarak is kerestek mar fel bizonyos smart cuccok programozasara, ezenkivul smart-home rendszerekkel is foglalkozik mar, bemutokra jar, rendezvenyekre stb.En kijottem 2011-ben, szokasos nulla angollal de nagy tervekkel ...elobb langost arultam...majd mosogattam
De voltam aztan takaritok fonoke is, majd kb a 3ik evemtol kezdve karbatartokent meloztam, de csak a magyar villamosgepszereloi papirral egy ideig.
Majd itt 3 eve elvegeztem az itteni villanyszereloit, es ezzel a papirral tolom a karbantartast tovabbra is, most meg elkezdtem tanulni a PLC-ket, majd az lesz a kovetkezo lepes.
Ahogy nezegettem vallalkozokent £300-500-ot lehet vele napi szinten keresni.
De ahhoz rengeteget kell tanuljak, hogy ez megvalosuljon, valoszinuleg a kovetkezo lepes egy olyan melohely lesz ahol PLC-kkel kell foglalkozzak+minden amiben aram folyik es majd amikor erzem az erot elindulok maganban...
Kaptal mindent mult, jelen, jovot...tessek valogatni...
-
nagyúr
válasz ScomComputer #86026 üzenetére
Nekem nem volt ott még a hsz-ed amikor David-nek írtam,azért nem reagáltam.
Én hivatásos utcai teherautó versenyző (min.18tonna) vagyok,az utcák réme.
Passat-ommal nem megyek olyan durván.
#86027 Raymond :
Nem az enyém,de ha legközelebb meglátom a pilótáját felajánlok neki egy cserét.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #86023 üzenetére
?
Ott a valasz a #86021-ben: akoska olyan kek platoval jar bevasarolni
-
ScomComputer
veterán
akoska07 és Devid_81. látom nem írtok semmit...akkor legalább annyit böfögjetek oda,hogy semmi közöm hozzá...
-
-
Devid_81
félisten
Intel Unveils First Gen 11 Graphics Architecture Details – Up To 1 TFLOPs of Performance, Based on 10nm Process Design
[link]Ugy latom alsokategoriat celoznak meg elso korben Intelek.
Aztan ki tudja, lehet csak meg korai lenne nekik beszelni az erosebb megoldasokrol amik jonnek majd a kozeljovoben.
Nem tudom mennyire lesz ezeknek letjogosultsaguk[ Szerkesztve ]
...
-
ScomComputer
veterán
akoska07 és Devid_81,már régen meg szerettem volna kérdezni tőletek ti mivel foglalkoztok,mi a munkátok Angliában?
-
-
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
Na, kezdenek tényleg észheztérni a DDR4 árak... Kingston HyperX FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3466MHz - 75K
A 3000-es, 3200-as modulok meg már szinte vicc árakon mozognak. Jó lenne már elmozdulni 2x8GB-ról, más kérdés hogy a hurka RAM-okkal ellentétben a 3600+ tartományban lévőké egy grammal sem akar olcsóbb lenni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Raymond #86018 üzenetére
ja
egyebkent az uzleti laptopok nem veletlenul kerulnek annyiba, amennyibe.
a regi HP 4670pmre egy kulonosen csuszos teli napon lenduletbol raestem ugy, hogy hatravagodtam, a hatamon meg ott volt a HP taska, benne a laptopban. az agyrazkodastol valoszinuleg reszben a hoodie + libatoll kabal kapucnia es reszben a hatizsak mentett meg, mert bevertem a fejem de hala egnek elnyelte a ruhazat. kb ott menetfelszerelesben 95 kilo korul lehettem es a laptop szo szerint a betonkemeny tukorjeg es kozem kerult.
a laptopnak a meleg levego kilepesi pontjan egy mmet kigorbult a vaza egy helyen picit (meetingeken utana konnyen felismertem), mas baja nem lett. utana meg harom evig hasznaltam.
na ezt pl egy consumer nem tudom mennyire elte volna tul.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Raymond
félisten
válasz Puma K #86017 üzenetére
Ket dolog:
1) ne vegyel melora kozumer Lenovo-kat mert szarok
2) a "why am i quitting" es a "why am i switching" egy kulon kategoria mara a YT "influenszer" videoknal - ha nem csinalsz legalabb 2-4-et evente akkor nem vagy igazu jutuberPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Puma K
nagyúr
Here's why I'm officially quitting Apple Laptops. - videó
Ahogy elkezdtem nézni elgondolkodtam, hogy vagy a kínaiak fizettek sokat ezért a videóért vagy az Apple-el nem ment úgy egy tárgyalás a szponzorálással kapcsolatban mint tervezte emberünk, esetleg mindkettő.
Egy lentebbi hozzászólás:
"Apple didn't wanted to renew their partnership with you? lmao"
Nekem is van egy Lenovo gyártmányú, Y570 típusú laptopom ami 2011-ben jó laptopnak számított, de könyörgöm olyan szinten fos a kivitelezés, hogy idővel a jobb oldali zsanér eltört.
Ha veszel új házat akkor az is el fog törni mert tervezési hibás (mint az évek során kiderült)...
Aztán ott volt a mostani főnököm G *valami* típusú 2016-os Lenovo laptopja ami későbbi modell volt mint az enyém, de annak is ugyanott eltörött a zsanérja és szintén értelmetlen volt cserélni mert x idő után ugyanúgy eltört...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #86012 üzenetére
"... kello korultekentessel mindenki megtette amit tudott"
Erről az jutott eszembe, mikor egy Audi Q7-be hátulról belepuszilt egy Citrom Jumper, aztán a Jumper után még becsatlakozott a buliba 5 másik autó szépen sorjában.
A történetben csak 5 járgánynak lett az eleje és a hátulja is összetörve... de olyan szépen harmonikásra... 1-nek a hátulja, 1-nek pedig az eleje.
Mindezt az Erzsébet hídon valamikor egy szürke októberi délutánon Budáról Pest felé.
Szerencsémre Pest felől mentem Budára így a rögtönzött performansz gyümölcsét láthattam."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #86012 üzenetére
Az elején még unalmas,ki se néztem volna belőle,hogy a végére egy kocsi sem marad ép...
-
TTomax
félisten
Közvetítés a profi sofőrök éves találkozójáról...
-
ÁdiBá
veterán
Bestmarkban volt.
93 ezer ft kedvezmény... wtf...ÁdiBá
-
-
ÁdiBá
veterán
AMD Ryzen 7 2700X 3.70GHz (AM4) Processzor -
BOX 11 130 Ft 1 db
8 764 Ft
Holnap majd mondják elb@sztuk... bocsi...
Rendeltem egyet ennyiért...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Raymond
félisten
A vegen az lesz hogy veszek is valamit az Epic Store-ban:
Sogar Quantic Dream gelang das Kunststück, die eigentlich als First-Party-Titel für die PlayStation-Konsolen konzipierten Abenteuer Heavy Rain, Beyond: Two Souls und Detroit: Become Human auch für den PC anzubieten - über den Epic Games Store.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest