Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz #35434496 #23591 üzenetére
Hát ha valami limitált kiadású, akkor az más. Én alapvetően arra írtam, hogy egy McLaren... Bárki vehet, és bármikor, csak ki kell várni, míg kapsz. Bár az olcsóbbak elérhetőek pár hét alatt is akár.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #23596 üzenetére
Az hiszem van rá "nolimit" bios,de én eddig nem piszkáltam a samu ramok miatt,nekem is esedékes lesz a bios tweak,szóval hétvégén biztosan rajta leszek a kérdésen.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #23584 üzenetére
Én azt hiszem az az nV lock,de nem vagyok benne biztos...gyanitom voltage lock...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Tegnap reggel adtam fel a Giga lapot OCUK-nak,ma reggel megérkezett,felvették és két órája már vissza is utaltak paypal...igaz a lap tényleg odavolt,bár egy vgaval sosem derült volna ki...kiengedniük se volna szabad...
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Hát nekem az a 2 nap nem ér meg + 200 millió forintot sehogy sem Gyár meg, hogy ne adna? Azonnal ad, amint jön egy hülye vevő, akinek ennyi pénze van kocsira, még a segged is kinyalják McLaren-t egyszer volt szerencsém gyártóhoz vinni ellenőrzésre. Sütivel kínáltak azonnal, meg beszélgetni akartak, mert örülnek, hogy nem a "laliszervíz"-hez vittem, ahol ugyan azt az ellenőrzést 4000%-kal olcsóbban csinálták volna meg
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Neoteric
addikt
PSN: ne0teric_sAN
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #23582 üzenetére
Igen, feljebb megy de a TDP megfogja,furmark msaa nélkól pl nem is boostol 1329 fölé,megfogja a tdp limit,és akkor bizony röccen egyet ogl alatt amikkor visszavágja az órajelet meg a feszt is!!Ha így csinálja dx alatt is akkor ebből lehet ám microlag hegy!
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #23580 üzenetére
Ha bepakoltam a házba mindenképpen!Péntek lesz a napja,csak most furdalt a kíváncsiság... Ime...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Anubris #23578 üzenetére
Most elvileg volt egy matrica az egyik csavaron,de azt elég jól le lehet szedni,szóval megy is vissza ha valami gond van matricástól... nincs bevagdalva a matrica,és elég pici,mint egy csavar feje,szóval e miatt nem fáj a fejem... mondjuk ha nem tudnám visszatenni kétséges a gari.
Ha most itt 1566on nem tudom 40Cfokra vinni,akkor azt hiszem SLI-ben házba rakva leszabályzott ventikkel szénné húzva is menni fog 1500felett bőven.. a bűvös 63Cfok még igen messze van...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #23576 üzenetére
Rajta maradt! A G10en levő 80as venti közvetlen fúj rá... csak a 4 gpu csavart kellett leszedni, még a paszta is az az inteles gyári van rajta... 1566on megy most persze csak egymaga,de 38Cfok fölé ezzel a tdp-vel nem tudok menni... a nyákot nézegettem ilyen "kézrátétellel"... langyos... a H55ön két venti push-pull... az egyik az mondjuk scythe ami elég hangos,de brutális...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Felraktam ma az egyik H55öt...vacak ventikkel,meg csak úgy log kifelé a Haf-Xböl... amikor a H55 elindult majdnem dobtam egy hátast,de aztán lecsendesedett...
Az eredmények megdöbbentőek... Nem tud 40Cfokra felmenni.. idle 27,max 38... 1550en a kártyát megfogja a TDP limit mindegy mit írok be AB-ba ...ez hihetetlen jó lesz így...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Húúú de gyorsan jön az új csodafegyver! AMD R9 390X To Launch in Q2 With 4096 Cores [link] Még 6hónap és már elő is rendelhető.
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Én is vlogolok, és vállalom az arcom, szóval csak ezért filózok azon, hogy ő miért nem. Engem az sem érdekel, ha felismernek az utcán, bár annyira sajnos nem vagyok ismert... De legrosszabb esetben mi történik ha felismernek? A bátrabbak odajönnek, hogy "szia te vagy az xy", aztán ennyi.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
F34R
nagyúr
válasz gabor0077 #23565 üzenetére
Most ennyi erovel a lovat sem engedik ki futni mert latszik a foga allandoan, es nem jo fenyben tunteti fel a hasznalojat?
Volna onbizalma akkor kb mindegy mit irkalnak a csatornam alam, es midegy hogy nezek ki.
A legnagyobbak is megkapjak az ivet, csak ok ellensulyozzak a szemelyisegukkel, es ez pont elegendo.
-
Neoteric
addikt
PSN: ne0teric_sAN
-
keIdor
titán
De milyen autó volt? Jettaval csak én járok.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz TTomax #23526 üzenetére
Én is benéztem mikor láttam, bár én már talpon vagyok egy ideje, azt se tudom merre van előre, megyek is elájulni.
players111: Tőle vettem annó egy 800D-t, szóval én láttam Tirexit, meg voltam is náluk. HSM-el is üzleteltem már, végtelenül korrekt ember, régen amúgy fórumon se volt ilyen. LiZRRR jelenlegi lapja meg tőle van.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
Ha más is benézte akkor még nem is vagyok olyan öreg.Ehhh mikor lesz már péntek....
-
TTomax
félisten
válasz Anubris #23524 üzenetére
Esküszöm háromszor is megméztem... Mea Culpa....Lehet nagyobb telefont kéne vennem,vagy esetleg egy szemésorvost felkeresnem. Sajnálom!
-
Anubris
őstag
válasz TTomax #23523 üzenetére
???
Szerintem te félreértetted az írásom, nem rólad beszéltem hanem HSM-ről.
És igen nem ismerem őt, ehhez nem kell valakit ismerni, mert nem a szakmai hozzáértését kritizáltam hanem arról van szó, hogy mindig ha valakivel nem ért egyet, vagy valaki kevésbé vágja a témát mint ő, akkor azzal szemben látványosan lenéző, ezer hangulatjelet tesz be a hozzászólásaiba.
-
TTomax
félisten
válasz Anubris #23522 üzenetére
Az jó ha van véleményed,csak ha valakiröl teszed,akkor ismeretlenül ne alkosd.
Jut eszembe cpu?A vga topicon kivül nem is látogatok mást....
Most azon gondolkodom éppen,hogy egy "rajongót" tisztelhetek-e vagy csak keversz valakivel...
No mindegy break vége,back to work...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
norb55
őstag
Lamborghini, amiből por - se - lett
Amúgy visszatérve erre, szerintem a sofőr elfelejtette hogy ez Magyarország
-
TTomax
félisten
Szerintetek HSM tud hosszabb hszt irni mint amit most irt a 290es topicba?
-
-
TTomax
félisten
válasz WaterWawe #23504 üzenetére
Ez igen jó ötlet!
(#23506) MASZK1
Gyorsan megnéztem a HAF-X nél magasabb kb 30mm-errel.Picit hosszabb is,és a tetejébe befér a venti a burkolat alá... 100% happy..[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Maszki #23501 üzenetére
Majd pénteken kiderül,most elő se merem venni amíg az asszony itthon van... Ha hazaér remélem nem veszi észre a HAF-X-röl Primora való cserét... bár ha azt nem vette észre,hogy a 24"-os monitorom 27"-ra cseréltem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest