- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz Sebestyen01 #48096 üzenetére
Optimistaként az új széria annyira jó lesz, hogy nem éri meg nekik ezeket tovább gyártani
-
Erdei88
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #48092 üzenetére
Nem kell használt, de akkor ha ez a véleményed inkább maradok a tv vonalon, és nézek egy 42"-os Sony-t hogy mennyi az annyi.
-
cyberkind
félisten
Ajánlottak nekem egy ilyen monitort játékra, szerintetek ez jó lehet ha netán venni akarnék egyet?
Se 1440p se 4K nem kell meg 60+Hz se, így is drága ez a monitor.
Esetleg valaki tud jobbat? -
proci985
MODERÁTOR
válasz Rasiel #48059 üzenetére
Picit estek a megtekintesi mutatoi az utobbi evben nem?
Mondjuk youtube szinten erdekes lenne nezni a channelek megtekintesi adatait, mik a trendek, meg merre mennek. Viszont ennyire a stream engem nem erdekel.
(#48053) Erdei88 : konnektorbol 855Wot huz unigine alatt a gepem. egyeb kerdes?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48087 üzenetére
Hétvégén szórakozzanak ilyennel délután amikor már senki se döglik, pihen meg lustálkodik az ágyban.
-
keIdor
titán
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
És még csak nem is Ápr. 1-én készült.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
válasz hszilard666 #48075 üzenetére
Vegyenek prémiumot!
-
törölt tag
Örök barátom Milka. [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz hszilard666 #48068 üzenetére
Hüllő új gépe!
-
norb55
őstag
válasz hszilard666 #48068 üzenetére
A szobámba kisebb a radiátorfelülete. Ez hány négyzetméteres szobára javasolt
-
hszilard666
veterán
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Gyula84
veterán
válasz Sebestyen01 #48066 üzenetére
őket én is nézem néha legalább normálisak
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
válasz Sebestyen01 #48043 üzenetére
persze kinek mi nem is azért mondtam
(#48044) CJ4567
az teljesen jó sniper képzésen(való életben) 800m-ről lőnek egy tank méretű célpontot, érdekes pontossággal... néz utána 1500m hez nagy mák kell márNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
norb55
őstag
válasz Sebestyen01 #48061 üzenetére
Nagyon nagy játék, én is gondolkozok rajta hogy megveszem.
Rasiel Csak máskor ne a mestert linkeld kérlek, inkább a TheVR-t.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz Sebestyen01 #48061 üzenetére
Még egyik részével sem játszottam, de most, hogy néztem róla YT videókat, nem tűnik rossznak, lehet kipróbálom.
Ha valaki nem nézte volna végig a videót: [link] -
Rasiel
senior tag
Nem kötekedésből írom, félre ne érts, de abszolút fölösleges ez a csere, annyi pluszt közel sem fog neked hozni a leendő új rendszer, mint amennyit kiadsz érte. Gondolom te is átlagfelhasználó vagy, tehát főképp játszol, netezel, filmet nézel, stb. a gépen, tehát olyan munkára nem használod, ahova komolyan kell a vas. Mivel van/volt egy komoly DDR3-as rendszered, ami a fentebb felsorolt felhasználásokra bőségesen elegendő, ezért ezt az egészet én pénzkidobásnak érzem. Ez kb. olyan, mintha én váltanék i5 2500K-ról i5 4690K-ra, kb. értelmét nem látom. Nekem annyit nem érne az egész, hogy szétbarmoljam a jelenlegi gépemet, az újat összerakjam, majd a win telepítésre, illetve az OC-ra napokat rászánjak, hogy minden számomra megfelelően menjen.
Persze semmi közöm hozzá, meg Isten ments, hogy beleugassak, csak a véleményemet írtam le. Tudom, ez meg olyan, mint a segglyuk...mindenkinek van, csak senki nem kíváncsi a másikéra.
(#48023) Sebestyen01: [link] Biztos, hogy olyan jó?
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Sebestyen01 #48051 üzenetére
Én örülök a pozitív statnak, nem hogy Arma3
Showcase küldetéseket se tudom megcsinálniViszont a játék komplexsége előtt kalapot kell emelnem, és még optimizált is.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ÁdiBá
veterán
Mai naptól kezdve elbúcsúzok az i7 4790K / VII HERO / 16GB DDR3 2400 rendszeremtől, most egyelőre az asszony laptopját használom az van rá kötve a monitorra, TV-re.
Örül is neki.Az utód egy i7 6700K / ASUS Maximus VIII Hero / DDr4 3200 16GB RAM, sokat nem várok a rendszertől, durván 60 ezer körüli összeget kell az enyémhez hozzá raknom ahogy számotgattam hogy ezt megtudjam vásárolni, annyit meg nekem megér.
Eszem ágában nem jutna AMD vásárolni.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Habugi
addikt
válasz Sebestyen01 #48045 üzenetére
Azért azt megnézem ahogy 2km fölé köhhintesz Lynxel, skulófüggetlenül úgy hogy mozgó célpontra lősz..
Hátszélben, egy jó spotterrel az oldaladon aki már ismer.., na úgy talán, álló célpontra, ha nem szorítod folyamatosan a dögöt és szusszansz a lövések között pár másodpercet de akkor is 10/1 nagy max 10/2, aztán lehet csak sokkal ügyesebb vagy nálam..
Mozgó célpontra szerintem 1200m a vállalható teteje, spotter nélkül ha éppen összemákolod a változó szelet is. A magam részéről inkább fóka módjára araszolok pár száz métert az aljnövényzetben hogy olyan rangebe érjek ahonnan jó eséllyel belövöm, sem mint 2000m-ről hikomatoljak.., ugye arról nem beszélve, hogy 1000m fölött már elég sokat veszít az erejéből, qrva sokat is esik..
Egy átlag CSAT testpálcélt veszel mondjuk, cirka ~1400m után olyan mintha meggymagköpővel tolnád, simán lepattan, általában kell vagy 3-4 találat..
Többi az +1.., legjobb amikor a brancs kifogy az AA-ból és megoperálod a miniágyúval a helikopter pilótákat ha éppen minden neked kedvez , mondjuk a hátsó rotort sokkal jobban csípem, azt megmarod és földbe állnak..
Vagy amikor a GMG-s MRAP-ből 800m-ről kiszeded a jóképességűt a thermal mögül a könnyűpncélzaton keresztül mert tudod hol ül.. (miközben téged keres..)..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Erdei88
veterán
válasz Sebestyen01 #48047 üzenetére
A 970/980/Ti nagyon magasara tette a lécet, de eddig jól teljesít
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Sebestyen01 #48043 üzenetére
És örültem hogy BF3-ban 683m-es HS-t lőttem egyszer...
No Sana No Life
-
Sebestyen01
őstag
válasz Gyula84 #48040 üzenetére
Visznt ott nincs 12km max latotav, es egy egy az egyben lerenderelt elo tobb mint 600 negyzetkilometeres sziget
BF meg ehhez kepest airsoft Itt a yevelin 5km-rol szedi szet a tankot igen 1 raketaval(skokkal tud vedekezni a tank itt is, viszont itt a tankba kell kulon commander, tuzer, es sofor, mind a sajat feladatait csinaljak, jo moka )nem 50m-rol disable erted! Ezen kivul kb 5szor annyi hasznalhato jarmu van benne, de mint mondottam kinek miiszilard:
Tobben kell, egyedul kicsit veszelyes! Egy jo csipa 1500m-rol pukkant el, falon keresztul (igen van pl a lynxhez panceltoro lovedek is 12.7mm-es a kicsike viszi a hazfalat emberestul ) De az teny hogy ezt szokni kell, a codtol galaxyszisokra all, a battlefieldtol egy fenyevre[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz Sebestyen01 #48039 üzenetére
Lehet hogy egyszer felnézek, de félek hogy csúnyán szétrektelnének
-
Gyula84
veterán
válasz Sebestyen01 #48031 üzenetére
szerintem nem nagy szám tud más játék is ilyent gta, bf amikkel játszom
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Sebestyen01
őstag
válasz hszilard666 #48038 üzenetére
En egyet se csinaltam meg, szerverekre jarunk, hol vanilla, hol costum, es ugy toljuk!
-
hszilard666
veterán
Imádom az ARMA-t csak nagyon béna vagyok benne. Még a showcase missönökből sem tudtam megcsinálni az összeset
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48035 üzenetére
Kösz nem, én más szimet nyomok ha szimezni akarok.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48033 üzenetére
Én mindig is utáltam az Arma sorozatot úgyhogy nem hoz lázba.
-
Sebestyen01
őstag
válasz cyberkind #48032 üzenetére
Ja bocs mar hogy egy igazi shooterrol is irok nem csak a bf4-es tankozos bohockodas hangzik el egyesek szajabol minden nap
En ezt birom ez real, nem olyan fos mint a masik itt 10km-rol mar jon a fold levego rocket
Meg amugy mond nem sziiip? 5 eves game[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Miért nem vonulsz be a seregbe ha annyira bejön a katonaszim?
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48028 üzenetére
Engem a coop része érdekel, asszonnyal jó lenne ezt is tolni, ő is kapjon agyérgörcsöt ne csak én ahogy nézi hogy szopnék ebben a játékban.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #48023 üzenetére
Ez a Konzolvilág gyerek összetörte a tv-t meg a kontrollert annyira bejött a játék.
-
Sebestyen01
őstag
Dark Soluls 3 nagyon jo game, csak miota jatszom vele kettessevel szedem az asszony magne B6 vitaminjat, meg jo hogy xanax nincs itthol
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
Nincs valakinek eladó notebookja 50K körül, valami alap gép, ami jó állapotú? Ismerősnek kellene netezni meg filmezni.
Fully electric lifestyle!
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #48019 üzenetére
Ok, nekem sem megy fix 60-al, de nincsenek idegesítő FPS esések és akadások, így nekem már bőven játszható. (1200p, High, Extreme, Physx ON, V-Sync ON, +AA). Nálam már a GTX 570-el sem volt baja a játéknak.
Persze, ez nem meglepő, több játék már csövön tudja járatni az i5-öt.
Egyébként jól gondolkodtál, majd, ha én is rászánom magam a cserére, akkor már 16 giga ramot fogok venni, igaz, eddig a 8 is elég volt nekem mindenhova, de később nem akarok bajlódni a RAM-bővítéssel. 2011 elején vettem a CPU, RAM, alaplap triót, azóta csak VGA-kat cseréltem a gépbe, az új konfiggal is majd hasonló célom lesz.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Rasiel #48018 üzenetére
Nálam csak most megy normálisan, hiába van kint a GOTY már régóta, se a 780-nal de főleg az 580-nal nem ment a DX11 mert a kód alapból rossz és nagyon eszi a gépet, még most is ha úgy van be-beesik de legalább már játszható.
Nálam a tuning is szempont volt, mert ez simán megy 4.6-4.7-et, az előzőm 4.6-ot nagyon nehezen és pár játékban 100-on ment sokszor, én nem erre vettem azt a procit.
Egyébként így tervezem én is, nemhiába vettem 16GV ramot, lapot+procit+ramot nem akarok egy darabig cserélni csak vga-t, remélem tényleg elég lesz a vga-n kívül minden jó darabig. -
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #48017 üzenetére
Megjelenéskor voltak a City-vel bajok, de a GOTY edísön már régóta megvan, játszok is vele, de szerencsére nem tapasztaltam eddig gondot a DX11-es részével. Simán fut, semmi akadás.
Persze, akinek van pénze i7-re, az vegye, mellényúlni biztosan nem fog, és egy darabig biztos nem lesz gondja a cserére.
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #48015 üzenetére
Az Arkham Knight-ot még nem volt lehetőségem megnézni, én még leakadtam a 2012-es Arkham City-nél, ami nagyon tetszik, úgyhogy, ha ezt szép lassam végigjátszom, akkor talán majd egyszer eljutok a Knight-ig is.
Nem vitatom, hogy jobb i7-el a helyzet, de én továbbra is tartom a fenti véleményemet.
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #48013 üzenetére
The Evil Within-re jobban emlékszem, mert kb. 1 éve érte a végére, meg pár hónappal ezelőtt is játszottam vele, ott végig 90% felett ment a GPU, nagy ritkán ment 95 alá, végig stabil FPS számokat hozott, nem ugrált, nem voltak hirtelen esések. Wolfenstein-ből csak a New Order-rel játszottam, de azt nem vittem végig, ott dettó ugyanaz volt a helyzet, mint az EW-nél.
Mindesetre érdekes, ekkora különbség nem lehetne a két gép között.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Rasiel #48012 üzenetére
Wolfenstein mindkét része, The Evil Within, ezekben biztos, a többi játékban meg furcsálltam hogy nagyon megy a cpu és alig van tartalék ha kéne.
Az említett játékokkal sokat játszottam másokkal nem sokat csak próbáltam de minden használja az i7-et, még a Dead Space 3 is hiába megy az első mag 100-on.Az i7-nél meg eddig 60% körül volt a max a Division-ben, így még tartalékom is van bőven.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Rasiel #48010 üzenetére
Nálam single-ben is jobb a Gta nemhogy multiban.
Egyébként lehet hogy én vártam sokat 60+k-ért amikor azt hittem hogy a gpu maxon fog menni mindig vagy nem esik 95 alá, ehhez képest 95 volt a max, de ez alatt is volt sokat, nekem ez kevés, nem ezért vettem az OC-s i5-öt, sajna csak 100-ért kaptam azt amit akartam, de ezzel legalább sokáig ellehetek és csak vga-t kell cserélnem.
Ha pedig valakinek van pénze az i7-re akkor vegye azt szerintem mert van értelme, ismerős is így tett, pedig itt a fórumon kézzel-lábbal írták hogy elég az i5 de ő is tudta hogy nem és csak játszik. -
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #48009 üzenetére
GTA V-tel kapcsolatban a Single részről tudok csak nyilatkozni, mondhatjuk, hogy azért viszonylag sokat játszottam már vele, több küldit megcsináltam, bejártam az egész várost, de megmondom őszintén, hogy nem találkoztam olyan résszel, ahol komolyan lecsökkent volna a GPU használat, szinte mindvégig 95-99% között ment egy OC-zott 2500K-val, persze nem max. grafikán, hanem pár dolgot visszavéve.
A jelenleg feltelepített játékaim közül csak a Crysis 3-nál, illetve a Dying Light-nál találkoztam kissé problémás részekkel, de csak pár alkalommal. Utóbbiban elég sok órám benne van, így arról biztosabban ki tudom ezt jelenteni.
Azon a véleményen vagyok, hogy egy átlagosnak mondható "gamer" gépbe (pl. az enyémet nyugodtan vehetjük annak), manapság is elég egy újabb generációs i5. Mondom ezt úgy, hogy én is tervezgetem talán ebben az évben egy i7 beszerzését, de egyelőre számomra nem igazán érzem szükségét. A legfőbb oka az, hogy hosszabb távra tervezek (a jelenlegi alap konfigom is valamivel több, mint 5 éve megvan), és akkor már egy komolyabb i7-re gondoltam, hogy legalább ugyaneddig tudjon szolgálni, mint a 2500K-m.
Tehát egy szó, mint száz: van létjogosultsága az i7-nek játékok terén, ezt nem vitatom, de közel sem létszükséglet egy játékos konfigba. -
cyberkind
félisten
válasz Rasiel #48008 üzenetére
Gta-ban azt az a fps zuhanást amit láttam szerintem lehet komolynak hívni, arról nem beszélve hogy rengetegszer kolbászolt a vga 70-80%-on, holott szándékoltan nem volt vsync kapcsolva, de más játékokban is kijött, így nekem megérte a váltást, én többet se veszek i5-öt játékra mert már jól jön nagyon is az i7, minden használja de mindenki csak azt mondja hogy elég az i5, hát nem, én saját tapasztalatból mondom hogy nem, nekem az kell hogy a vga maxon pörögjön ha én azt akarom, ez i5-tel lehetetlen volt, de ha nem próbálom ki erre se jövök rá, így jó tanulópénz volt.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #48007 üzenetére
Lehet limites, de összességében véve elég egy OC-s i5 a 970/980/980Ti és hasonló teljesítményű kártyákhoz. Én is tapasztaltam pár játékban (pl. Crysis 3) egy-két résznél CPU limites helyzetet i5-el magas grafikai beállítások mellett, de abszolút nem mondható komolynak a dolog.
-
cyberkind
félisten
És még a 980TI topikban se hitte el mindenki hogy simán limites lehet egy 4.6-on járatott 4690K-val már egy 970 is, nemhogy egy jobb kártya.
-
törölt tag
Tegnap bevállaltam Ramses nélkül.
Ui:
Erre az egèsz országra rá kellene húzni egy nagy Ramsest.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...