Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új funkciókat hoz a One UI 6 Watch
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz SzlobiG #22598 üzenetére
Játékfüggő, pl. Deadpool vagy Far Cry 3-at kontrollerrel(PS2) simán lehet játszani mert jó az irányítás, de pl. a Just Cause 2 még egérrel se olyan folyamatos, logikus, jó. Van autós játék ami billentyűzettel jobb mint kontrollerrel(Juiced 2: Hot Import Nights)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
SzlobiG
félisten
Ez az fc 4 rohadt jó lett nem gondoltam volna. Azt hittem egy sima fc3 kieg, de nem, sokkal jobb.
Totál bug mentes megy ps-en a kontroller se zavaró ritkán lövök mellé.
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #22594 üzenetére
Crysis 3 el se indul ezen DX11 hiánya miatt
Sikerült belőni a játékot, nem volt nehéz a Pentium D + 9500GT(akkor néztem utoljára a JC2-t) kombóhoz képest
Jóval szebb mint full lowon
No Sana No Life
-
TTomax
félisten
válasz hszilard666 #22586 üzenetére
Ja érten csak mert Corsairban nekem is lett volna egy ilyen kittem 2x4GB 1600/cl9 low profile.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #22591 üzenetére
Mindjárt megnézem milyen, csak ez picit meglepett.
Legnagyobb CPU kihasználtság egy 25-25%, meg egy 8-34% volt
Dark Tower benchet néztem, mindjárt megnézem AA nélkül.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #22589 üzenetére
Köszi!
Szisza:
A just cause 2 az egyik kedvenc játékom Most fog jönni a 3.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #22588 üzenetére
Szerintem igen.
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #22584 üzenetére
akkor elég ha az órajel és az időzítés ugyanaz?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz keIdor #22579 üzenetére
Megy a marketing rendesen. Ennyire figyel az Audi? Szlobi! Azért nem kell kioktatni. Tudom, hogy az Audi nagyot alkotott a quattro-val. 2000-ben Vettem egy 1999-es Audi S4-et. 2.7 biturbo Na az ment de nagyon. Sajnos csak rövid ideig volt meg 4hónapig használtam.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz hszilard666 #22583 üzenetére
Corsair?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #22583 üzenetére
Lehetséges, hogy gond nélkül menni fognak. Ha nem, akkor találni kell egy időzítést ami mind a kettőnek tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Van 2x4 gb 1600mhz es ramom cl9 ben mennek, de nem találok olyan kitet már sehol mint ez. Ha bedobok mellé egy másik gyártótól származó 1600mhz es cl9 es ramot, akkor menni fognak rendesen?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
F34R
nagyúr
Sajnalom oket, ezert most elmorzsoltam egy konnycseppet.
Lol meg olyan is megesik, hogy homeless-bol milliardos lesz.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz #35434496 #22565 üzenetére
Sajna el fog állni már, most néztem nemrég ki, csak szállingózik. Innen nyugatabbra Sopron felé kétszer ennyi van időkép szerint. Holnap lehet kinézek osztrákba.
#22567: F10? Az egyik legszebb autó, számomra! Az új F80 és F82-vel együtt természetesen!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Erdei88
veterán
Akkor a venti kiszerelés is összeállt. Sebaj, legalább jó drágán adta
-
Asbee
veterán
Akkor jó lesz nekem. Most két alap CM házvetni fújja a radiátort és lazán hűti. Pedig azok is légszállításra vannak. Úgy tűnik hűtőmet sem kell lecserélni csak kap egy olyan venti vezérlőt ami minimumra tudja levenni a fordulatot ott nem zörög.
Vettem még merlintől egy phobya vezérlőt. Elég jónak írták 30W/csatorna. Ahogy ventit indítok rajta, serceg, búg, minden sz@r. Ráadásul csak úgy lehet vele szabályozni, hogy vagy pont nem indul el a pumpa vagy teker mint állat.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Hol milyen a hó helyzet? Ide Sopronba mondtak 5 centit de már leesett vagy 10-15 és ahogy radart nézem még csak most jön a java.
Házamat lecserélem végül 540-re. Akinek van, a gyári hozzá adott venti milyen? 1200/Db-ért még tudnék is venni kettőt radira.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
Konzolos srácok, tudnátok nekem segíteni?
Egy karácsonyi ajándéknak köszönhetően beléptem én is hozzátok egy xbox 360-al. Nem volt hozzá HDMI kábel csak scart ..azzal ment is meg minden, csak ugye pl. GTA-ban a feliratok ezzel a megoldással elég gyalázatosak voltak, jóformán el sem lehetett olvasni a szöveget,... a kép még csak hagyján.... Tegnap Norb volt olyan kedves adott egy HDMI kábelt, de most azzal meg az bajom, hogy a kép baba, de hang nincs. :/ Volna valami ötletetek? (de ha kérhetem valaki konyhanyelven írja le, hogy én, mint műszaki analfabéta, is megértsem ) Köszi[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
bombibmw
veterán
válasz hszilard666 #22540 üzenetére
Jaja és ez csak egy szó.
-
-
bombibmw
veterán
-
BlackSoft
addikt
Szerintetek hány obszcén szó van ebben a topicban?
És más topicokban?És hány alkalommal törlik a hsz-t, mert szerepel benne a pénisz csúnyább megfelelője?
Néhány Kalandvágyónak rossz napja lehet időnként, talán ezúttal nem jött a mikulás
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehát, aki ettől olcsóbb 980-at lát, és linkeli, azt megköszönöm
Az meg, hogy az iPonnál 166k-ért vettem 2 hónapja Zotac 980-at, most meg 188k ugyan az, mi a PÉNISZ? Mire fel drágul ezeknél? Mások vonják ki, és árazzák lefelé...
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #22521 üzenetére
4k-ban semennyire.
Ez olyan ház mint az enyim
-
Balathruin
veterán
-
hszilard666
veterán
-
SzlobiG
félisten
Ha számoltat a gpu-kkal akkor semmi.
-
hszilard666
veterán
Ezt most láttam egy másik fórumon Az wat? hogy 4gpu de a procin a stock heatsink teker?
Mennyire lehet procilimitje a Cimborának?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Anubris
őstag
Hú átalakító, nah ilyet sem csináltam még.
Olyat nem lehet hogy 2 db 1X8 pin-es kábelt dugok rá?
Vagy olyan cuccok vannak még itt hogy, a bal oldali 2x6 pin-es véget rákötném a 1X8+1X6 pin kábel végére. [link]
Vagy még olyan lehetőségek vannak, hogy: az előző tápegységhez van egy 8 pin-es átalító vagy hosszabbító ha erre kötöm rá a 6pin-t? [link]
Illetve az előző tápegységhez lenne olyna kábel ami elvileg kell, 2x8 pin, viszont a tápegységrészbe való 8pin-ből az egyik üres.
-
Anubris
őstag
Srácok mit csináljak ha a vga-m 2X8 tápcsatos, míg a tápegységhez csak 1X8+1X6, illetve 1X8 db-os csatlakozók vannak.
-
keIdor
titán
10 éve szolgálatban...[link] tellik az idő rendesen. Első két játékom Steam-en a HL2, CS: Source volt. Pontosan 10 éve aktiváltam őket.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Neoteric
addikt
Tiri kezdhetsz gyujteni. [link]
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kedvenc zene a mai napra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest