Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #22299 üzenetére
Ha nem olyan lapod van mint nekem, akkor csak nem lesz gond...
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #22298 üzenetére
Néztem ezt is, de backplate es vgam lesz és nem akarom hogy rövidre zárjon bármit is
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #22293 üzenetére
Vegyél Silver Arrow-t
-
h1mpi
félisten
FC4-ben az AA-nál és a Shadowsnál melyik a max érték, ami a legjobban terheli a vga-t?
Ha kitesz egy ilyen nvidia gameworks logot az mi?Fully electric lifestyle!
-
keIdor
titán
válasz hszilard666 #22293 üzenetére
Persze pár fokkal lehet jobb is a torony, de én nem használnék már, egyszerűen rosszabb szerelni, rosszabb az alaplapnak, ramot hogy tudd szerelni van, hogy le kell szedd a hűtést miatta, vagy oda sem fér a ram és még ronda is, csomó helyet elfoglal.
"-félek hogy a pumpa zörögni fog :/" -én itt nem láttam még embert, akinek zörgött volna, meg amúgy is, gari vagy elállás és kész, veszel másikat. A H110 meg ugye még erősebb is amúgy.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hszilard666
veterán
válasz keIdor #22291 üzenetére
Lehet hogy nálam van a para, de a dark rock pro 2 6-7 fokkal odaverte a h100i t alap ventikkel. A paszta a h100in alap volt, dark rock pro alatt meg mx2. Ez a phanteks nagyon bejön, ha nem lesz jó akkor majd nézek valami mást, de kompaktot nem vennék szívesen mert:
-csak h80i fér el szépen a házamban
-félek hogy a pumpa zörögni fog :/Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #22290 üzenetére
Nekem a 4.000Ft-os fele ekkora Xigmatek hűtő, simán lehűti a 4.5GHz-es 3770k-t.
(Igaz csak 1.13V-ot kér.)
-
keIdor
titán
válasz hszilard666 #22285 üzenetére
Azok arra jók, hogy nem egy batár nagy fémdarab takar ki mindent, hanem ott egy blokk a CPU-n és kész.
Meg az alaplapot is kíméli, én biztos nem vennék már toronyhűtőt, csomó ram fajtát használni sem lehet ezekkel és még rondák is. Drága a H100i, de jobban megéri.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
F34R
nagyúr
válasz hszilard666 #22285 üzenetére
megahalems noctua industrial ventikkel
-
hszilard666
veterán
-
norb55
őstag
Merlin, de van máshol olcsóbb , de én szeretek a legdrágább helyen vásárolni. meg a futárnak adni 1500FT borravalót, van pénz sz@rásig
Nagyon kényelmes, nem puha hanem inkább kemény szivacs, a hátadat pont ott támasztja meg ahol kell . Fejrésznél is jól támaszt, a karfa meg jó vastag, nem kopik ki a könyököd. Tartosságát ne kérdezd még , nekem eddig a székek 2-3 évet birtak[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz hszilard666 #22272 üzenetére
Vegyél kompakt vizhűtést, legalább nem akasztasz rá másfél kilót az alaplapra pluszba. És azon az áron egész jó vizhűtést kapni már.
-
TTomax
félisten
beta úgy keresd,mert fenn van ..
(#22277) players111
Ez csak egy driver,nem is írtak róla semmit... csak,hogy beta...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
F34R
nagyúr
Ohhh nem azt irtad, hogy vizelsz?
-
TTomax
félisten
Jött új driver... ránéztem... a buta maxwell látszólag nem akar róla tudomást venni,hogy ki van már így is facsarva...csak gyorsul tovább.... ez az új beta most olyan igazán "nvidiás" driver... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
Noctua NH-D14 160 magas, az NH-D15 pedig 165, válassz.
Megy a másik topicba is.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Ha esetleg valaki nagyon Black Metal a témában:
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz davidsone #22268 üzenetére
Nézd végig a videót!!!! Asus lapokon a legegyszerübb. Biost rámásolod egy pendrivera és bedugod a lapod hátulján található bios flash usb-be nyomvatartod a gombot míg elkezd villogni a lapodon egy led kb 5mp és megvárod amíg befejezi. [link] A gép természetesen legyen kikapcsolva!
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Tegnap voltam lurdyba nyomkodtam note4-et nagyon bejön a méret is szokhato, gyors, iszonyat jó kijelzo kell egy olyan.
Volt i6, meg plus. A plus az egy vicc a sima nem volt rossz.
-
davidsone
addikt
Most csinálok előszőr ilyen update-et kicsit komplikáltnak tűnik: [link] Kell hozzá mindenképp a dvd mert nincs a gépben Meg nem teljesen értem milyen updater bios alkalmazásról beszél? ÁÁÁHH neee
Ja jut szembe ezen a lapon van valami bios váltó gomb az segíthet?
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
Hali!
Beszereztem egy ASUS GTX 780 DCUII-t beraktam pöpec minden. Viszont ha kikapcsolom a gépet (hosszabb időre mert ha azonnal bekapcsolom nincs baja) nem ad képet HDMI-n keresztűl. Csak az oldja meg ha lekötöm és kiveszem a slot-ból Driver-t újra raktam tiszta telepítéssel, a lap is asus: maximus VII gene.
Mi lehet a baja?...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
cyberkind
félisten
Ez a fajta Sony oldal megbízható?
Illetve megéri a pénzt a plusz gari? -
cyberkind
félisten
válasz bombibmw #22258 üzenetére
Én ott is cyberkind vagyok, csak a nevem végén van egy 7-es ha jól emlékszem.
Ez se rossz:Tisztelt Karlskrone! Érdeklődni szeretnék, hogy maradt-e értékelhető DNS minta a meghirdetett terméken és abból vajon klónozható-e a NAGYVEZÉR szeretett személye? Mert a világban vannak még helyek, ahol nagy szükség lenne hihetelen előrelátására és szakmai törekvéseire. Amennyiben nincs megfelelő DNS minta, Úgy a saját eredeti NAGYVEZÉRÜNKET vagyunk kénytelenek postázni az említett helyek valamelyikére.
-
cyberkind
félisten
Egy kis bónusz.
Fél óra és 18k-t ment feljebb az ár, nem írok semmit a tipikus szavazókra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szép hsz egy moderátortól. [link]
-
F34R
nagyúr
válasz hszilard666 #22245 üzenetére
5960x biztos visszafogja lol
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #22212 üzenetére
Jó kártya lehet. Több pontot dob a 980-am
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
WaterWawe
őstag
válasz cyberkind #22235 üzenetére
Van Xbone is, csak hogy nehogy flamekeltő legyen.
-
cyberkind
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #22230 üzenetére
For those who like my review videos I'm glad you are enjoying them but you won't see anymore for a long time now as I'm an Early Childhood Educator and earn $40,000 per year for my job. I've spent $10,000 overall this year on tech stuff and really, that's a lot of money out of my wage to be spending on this stuff. I've got everything I want now but that doesn't mean there won't be new interesting videos on this channel. A few "OSFirstTimer Advanced" episodes will come up sometime is February next year so look forward to those. They involve getting my mum to go beyond the basic 5 tasks on onto some more tricky ones such as throwing her into Windows XP and getting her to find out which one out of 3 files are infected without infecting the computer. She will need to think logically on how to solve the task by finding a virus scanner and trying to scan each of the files individually. There will be a different advanced task each time each taking place in a different operating system made in a different year. She may even get a task such as "Destroy this operating system/make it unbootable" with a 90's operating system.
Kevesebb megjelenítése · FordításYoutube komment.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hszilard666
veterán
-
törölt tag
Se cyberkind se kék osztriga bár. Na megyek is tovább.
-
Devid_81
félisten
válasz SzlobiG #22225 üzenetére
Pontosan, eddig nekem nem volt vele gondom.
Sot legutobb mar a Company of Heroes 2-ot a shield vacak nelkul vettem. (Olcsobb picivel)
Arrol a shieldrol annyit erdemes tudni "allitolag" ki lehet verni beloluk egy masik kulcsot ha a vasarolt kulcsot valaki mar elhasznalta.
Gyakorlatilag szinte nem valaszolnak egyetlen complain-re sem.
De ezeket is csak hallottam, nekem soha nem volt bajom az onnan vasarolt dolgokkal.
Bf4+premium,company of heroes2, farcry 3, call of duty ghosts, settlers 7 volt eddig onnan es mind jol szuperal[ Szerkesztve ]
...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #22222 üzenetére
(#22220) SzlobiG
(#22221) iszilardJa hogy úgy, köszi a kijavítást mindhármótoknak
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #22212 üzenetére
Jól látom a Fire Strike képen hogy 2(!!!) Titan Z-je van??
Ja hogy garba kapta más helyett, kommentekben leírta.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #22217 üzenetére
Jó nagy kamu ez el ne hidd. Majd biztos kap egy 150k-s kártya helyett egy ilyet.
Na meg majd 200k-ért el is adja, nincs még Karácsony.
-
hszilard666
veterán
Passz, most dumálok a sráccal, elvileg egy bolttól kapta amikro visszavitt garizni egy 780tit, és felajánlottak neki ezt mert elvileg raktáron volt Nem is értem. 150k s kártya után 500k sat? A srác egy dell XPS desktopban futtatja. Megkérdezte hogy mennyit adnék érte, mondtam hogy 200kt kiváncsi vagyok hogy mit fog válaszolni, ha belemegy lesz egy fillésres titan Z m
-
h1mpi
félisten
-
Devid_81
félisten
Mennyire vihetik az uj CoD-ot ha mar ingyenes hetvege van, es 11£-ert viheto amugy is
...
-
cyberkind
félisten
Ezt mindenképp nézzétek meg és töltsétek ki.
Nagyon lel. -
hszilard666
veterán
-
Rasiel
senior tag
Nem rosszindulatból linkelem, de látom hatottak/hatottatok rá :[link]
-
törölt tag
Hova lett cyberkind? Csak nem ott maradt a kék osztriga bárban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest