Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz norb55 #16095 üzenetére
Note 2 ről mentem 5S-re. előte meg 4,5" volt. 1 hét után megszokja az ember a kijelző méreteket szerintem. Kíváncsi leszek mit tud. Lehet menekülök majd vissza annyira akad. xD
(#16096) BomiBoogie: Annyiban lesz előre lépés, hogy netezésre jobb lesz a nagy kijelző. Illetve én szeretem az androidot is. Imádok romolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
norb55
őstag
LG G3-at veszel, hatalmas lesz az iphone 5-höz képest
Tirexi jól elintézte magát látom, hihetetlen ember.
BomiBoogie Legjobb kijelző van benne jelenleg. Többi hardver tekintetbe is a legjobbakat tartalmazza. Telefon be bootolása fele annyi idő mint az Iphone 5-nek. játékokba az iphone 5 gyorsabb. Mint ahogy keldor papa írta, nincs olyan hogy a legjobb telefon,
Amerikába az Iphone a menő.
[ Szerkesztve ]
-
-
shaddam
aktív tag
Olyan emaileket, meg pm-eket kapok a videó óta Hihetetlenül viccesnek találom egy írásmód alapján max 12 éves "fenyegető" levelét. Meg mondják hogy irigy vagyok, meg nincs is youtube kanálisom. Ja meg egyébként is mennék inkább dolgozni
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
CJ4567
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
Ezt megint csak magának köszönheti közzétett olyan adatot a nagy közönség elé amit nem lett volna szabad és buzdította az embereket, hogy zaklassák ezen az oldalon teljesen jogosnak tartom.
Nem hogy meghúzta volna magát, nem ő megint vissza akart vágni hát ez lett a vége.
-
SzlobiG
félisten
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
4k! 3Z7 m39f3]7!, k4p 39y 5ü7!7!
Ezt fejtsétek meg[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
cyberkind
félisten
Shaddam, te kis cölöb.
-
norb55
őstag
Sony azért nem mű, elég megfogni és a sok műanyag telefonok után elég dúrva mikor hideg fémmel érintkezik a kezed meg üveggel, nem valami műanyag darabbal. A másik a páratlan formavilága ami nekem nagyon bejön a Sony-nál. Túl ívelt készülékek nekem nem jönnek be.
Amúgy beázásra van garancia, mert vízálló készülékről van szó.
-
Asbee
veterán
Én már ki is tenném PH-ról végleg, hogy itteni, tagot linkel és még buzdít is is hogy miatta nincs mikrofon és lehet neki PM-et írni. Bár lehet elfogult vagyok.
-
gabor0077
aktív tag
válasz keIdor #16058 üzenetére
Igen, ebben a videóban leírja miért nincs mikrofonos videó, és támogatást kunyerál, meg hogy a nézők védjék meg őt a gonosz trolloktól.
Ha én videókkal keresnék pénzt, akkor rohadtul lesz.rnám a trollokat, csinálnám tovább, ha van sok ember, akinek tetszik.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
hszilard666
veterán
Nme vesztettetek sokat, csak annyiból áll a vidi hogy " Szeressetek, különben nem kaptok mikrofonos videót és nem fogtok tudni szórakozni az interneten!" Meg fikázza egy picit Shaddamot
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #16052 üzenetére
Ja nekem egy másikat hozott be ez szép lapos meglehet oldani a csuklótámaszt valahogy vagy ehhez nem is kell?
Fully electric lifestyle!
-
gabor0077
aktív tag
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
proci985
MODERÁTOR
25ezerert membranos? ennyiert csak a mechanikus. ha jatekra kell, akkor lehetoleg black/blue switchel.
csuklotamaszos mechanikusa a corsairnek, a steelseriesnek es a CMnek is van pl.
az apple egyebkent nem rossz, kompakt es abban vannak az egyik legjobb scissor switchek.
korbenezve irodaban ha az alap HP billek nem elegek, akkor jellemzoen munkatarsak vagy mechanikusat hasznalnak, vagy applet, vagy natural ergonomic variansokat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #16047 üzenetére
Kicsi az enter és nincs numerikus része illetve csuklótámasza. Amúgy szép
-
-
h1mpi
félisten
Ez milyen? Ez a felső határon is túl van:[link]
-
h1mpi
félisten
Melyik a 3. legnagyobb kisker Budapesten?
Az első gondolom iPon utána Aqua a 3. esetleg a PCX vagy Hardverker vagy Bluechip?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ez milyen bill? [link]
-
Asbee
veterán
Úgy döntöttem bepróbálom ezt a G3-at és elpasszolom az 5S-t. Lehet megbánom majd kiderül
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #16021 üzenetére
A kezemmel és nem is nagyot. Ez is Gigabyte hozta a szintet. A Logitech billentyűzetem 100 ilyen ütést kibírt, amikor még idegbeteg voltam
-
proci985
MODERÁTOR
nem, percenkent olyan 15+-2ot tudok altalanos esetben. viszont ebben bennevannak a referenciak, kepek ujrairas, atolvasa, plusz angolul. lehet nem tunik soknak, de egy 25 oldalas doksi 20 ora alatt annyira nem rossz tempora. forumon azert ennel gyorsabb vagyok.
h1mpi: esetleg pillanatragaszto? annak meg kene fognia ha ugyesen csinalod. egy probat talan meger
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
steelseries 6G v2, fekete vagy piros kapcsolokkal egy hajszalnyival dragabban. a feliratok hajlamosak kopni (bar nekem atlagosan 200 szavas orankenti tempom van ha hajtani kell, szoval kapott rendesen) de egyebkent kompakt es van benne rendesen anyag.
esetleg CMnek van a quickfire szeriajabol barna szinten 18-20 korul, az is erdekes lehet. 10 folott en membranost nem vennek (illetve de, az MS natural ergonomic 4000 remek darab, de az kb az inverze annak amit akarsz).
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Néztem tesztet erről a One Plus One-ról, de szerintem rettentő gagyinak hat, meg az OS is receg a bemutatóban..
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
milyen billt érdemes venni ami nem olyan drága? Előbb ráb*sztam és kettétört a space
-
SzlobiG
félisten
Nem is tudom mennyire lenne érezhető a növekedés a G2 után, keldornál néztem az M8-at érezhető volt a kül az kb akkora mint az one plus.
Valahogy ez jobban fest.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz SzlobiG #16002 üzenetére
Én azt hallottam, nem megy már át vámon. Kérnek vámtól, számlát, papírt, szállítási költséget meg minden. Pl egy eset:
(#16004) F34R: Lesz az több is. Kivéve ha esetleg beválik és 1 évig elvagyok vele.
(#16005) gabor0077: Én sokat netezek telefonon így sokszor már zavar a sok zoomolás.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz WaterWawe #15999 üzenetére
Ettől biztosan olcsóbban belehet szerezni, mert ezeken már rajta a vám. Vám nélkül esetleg kijön 100k-ra de az meg lutri hogy megfogják avagy nem.
Amúgy már lehet rendelni több shopba is gondolkodok rajta erősen, annyi, hogy EU-ba szánt verzió még csak 3G-t tud LTE majd csak később jön, nekem mondjuk teljesen jó a 3G is mobilra.
-
Asbee
veterán
válasz keIdor #15998 üzenetére
Nem tudom az az 1 giga + ram annyit hoz-e. Itthon csak bolti garisan kapni azt. Talán ausztriában media marktban meg lehetne nézni.
(#16000) F34R: Azt írják másik launcherrel pl nem laggol, tehát szerintem szoftveres a dolog. Mondjuk a térerő dobálás és melegedés ami aggasztóbb. Alszom rá még párat, mert ez az 5S a kijelző méretet leszámítva hibátlan nekem. A 6-nak az árától félek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest