Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz cyberkind #21382 üzenetére
Én azt mondom ha alkalmanként játszanék akkor bőven jó lenne a konzol máriozni, én úgy gondolom arra megfelelő.
De mondjuk én nagyon keveset játszom egyedül Single player verzióban.
Most üljek egyedül azt nyomkodjam a kontrollert?
Erről mindig is a sárga kazettás dolgok jutnak eszembe.
Most hogy indulok játszani?
Skype bekapcs, haverok hívása, multi indul.
GTX980 visz mindent gond nélkül úgy hogy az érveket nem látom én személy szerint a konzol mellett.
De ez természetesen egyén függő.
Egyetlen egy játékot nem tudok mondani ami miatt én nekem kell a konzol.
Egyet sem.ÁdiBá
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #21392 üzenetére
Konzolra amúgy se vegyél 4K TV-t, az 1080p nem lesz szép rajta, mivel LCD technológia, a natív alatti felbontás ronda rajta, a felskálázás meg input laggot von maga után... A 30Hz-ről nem is beszélve, nem fog kirajzolni 30 képkockánál többet! The Last of Us pl hiába lenne 60fps, nem látnád.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #21394 üzenetére
Igen!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #21389 üzenetére
Kapásból az egyik különbség a 30Hz helyett 60Hz, a legolcsóbb 4K TV-k mind 30Hz-esek, ami playersnek van, na az már 60Hz, ott kezdődik a monitornak is jó kijelző, de néztem horror áron mérik sajnos még azt.
players111: Ha megteheted, tedd, ha nem kenyérre kell... Minek a pénz ha csak a bankszámlán rohad.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok 780-as társaim,tudnátok nekem segíteni egy nem vga-s kérdésben:
- volt nemrég egy olyan problémám, hogy a lap(bios-ranger VII) nem látta olykor-olykor a DVD-Writer-t,cseréltem most sata-táp és sata-adat kábelt, de ez hiba megint elő jön, okozhat ilyen hibát a dvd.író?
Köszi! -
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #21387 üzenetére
A 200-300000000hz az tudom, hogy CMR meg ilyen marhaságok, többnyire ami már HDMI 2.0 az 60hz szokott lenni, attól még lehet felskálázva félmillió hz-re is. De igen, ezt figyelni kell nagyon.
(#21386) ittakary: Mert ugyan akkora TV van a Sony-ból, meg a Samuból, és a Samu 800k a Sony 2,5M, és a Samu szebb, és jobb. Tehát a drágább nem feltétlen jobb. 400k-s lehet pont, olyan mint a 800k-s csak méreteiben más, vagy valami funkcióban... Ellenben 180k vs 800k között képi különbség simán lehet.
(#21388) SzlobiG: LCD topic fele akkora patkányokból áll, hogy nem igaz. Egyik része nem válaszol, másik része arról próbál meggyőzni hogy HD Ready is bőven jó mindenre, a maradék kurva anyázik, hogy mennyi pénzem van TV-re
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
cyberkind
félisten
válasz BlackSoft #21384 üzenetére
Akkor neked az okos verzió kell, ami tutira jó, de 48-as.
De bekérdezhetsz a Samsung/Lg topicban hogy mit mondanak.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz cyberkind #21382 üzenetére
Árban mindenképp jó
Ehhez hasonlókat néztem én is. Csak nem vagyok biztos benne vakon, hogy ez olyan képet ad, mint amikor bemegyek a MM-ba, és előttem van egy szintén Samu 50-55"-os 800k+ áron. Mert lehet a technikai adatok papíron jók, de el tudom képzelni, hogy a képe a kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
cyberkind
félisten
Hát a PS4 nálam is kiló porral állna most az tuti.
Én minden játékot a boxon fogok tolni, főként a multit, itt ugyanis nincs csaló vagy kevés van, míg pc-n...
De ami a konzolon a lényeg hogy nem tudnak lopni, vagy ha igen, még így is rohadt sokan veszik meg, amiket pedig felsoroltál játékokat rühellek, mindig is rühelltem ezeket, szal nem szenvedek hiányt.
Az meg hogy kinek min izgalmas megint emberfüggő, én pl a Gta-t ha nem veszem meg boxra több mint tuti hogy nem játszok vele pc-n, de ugyanez az Evil Within, hetek óta csak van, és hogy miért, nem tudom, tán megcsömörlöttem a pc-n való játszástól az évek szopása alatt amit az úgynevezett gamer pc okozott, de nem tudom, úgyhogy nálam minden konzol.
Ps4 meg szerintem annyira ráér hogy évek múlva veszek egyet.Far Cry 3-at imádtam, fullon 60-70 fpssel ment, vagy vsync 60fpssel, de mégis mikrolag volt, mindig,semmit se tudtam kezdeni azzal, így az kimaradt az életemből, meg egy pár játék még.
Igaz csak rendelésre, de "csak" 185k.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Ha valaki esetleg itt tud 4K TV-t, ami 40" max, és HDMI 2.0-val rendelkezik (esetleg DP) [magyarul 4K TV, ami használható monitornak] és az ára 400k körül van max, az írjon pls
-
h1mpi
félisten
Oké köszi!
Fully electric lifestyle!
-
ÁdiBá
veterán
válasz cyberkind #21352 üzenetére
Én azért elég sokat szoktam multizni, minden játékot kipróbálok számítógépen multiban illetve barátokkal ezt a platformot is részesítjük előnyben, a PC-t.
MrNorbnál ott áll a PS4, egy kiló porral már szerintem a tetején. Annyira jött be neki.
Azért van pár olyan játék amit elég nehéz lenne kivitelezni PS4-en, ilyenek azok ahol 250-300 APM értékkel játszó GrandMaster (GM /percenként leadott utasítások száma) kollégák harcolnak BlizzCon megrendezésénél a StarCraft2-ben az Intel, nvidia, Gigabyte, Razor és egyéb gyártók támogatásával.
Microsoft illetve a Sony oda még a lábát se teheti be ilyen buta konzollal.
Míg fordítva ez azért nem ilyen mértékben igaz.
Hiszen a konzolon futtatott játékok 100% üzemképes lenne PC, azért mert nem csinálják meg, mert Pc különösebb probléma nélkül feltörik illetve ellopják, és nem a csili vili technika meg a next gen fontos a gyártóknak, meg hogy egyszerűbb rá programozni, ez mind szerintem akkora hülyeség mint a ház.
Ennél emberibb dologról van szó. NEM TUDNAK LOPNI. Semmi extra nincs a konzolban.
Mai napig ezt tartom alapnak.
PC viszont izgalmasabb játszani, főleg hogy néha nem lehet mert annyira bugos egy program rá.
De ez ezzel jár.
Konzolnál nyilván nincs ilyen... de a kettő nem ugyan az.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
Csak egy kerdes, er-e a Dragon Age: Inquisition penzt?
Oszinten, inkabb csak "kiprobalnam" majd utana vennem meg, mert mar van vagy 10 vasarolt jatekom, de egyikkel sem jatszom, az ilyen BF felekbol meg mar regen elegem lett...
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Páran a kiválasztott egyedi arcképem elkészítésén fáradoznak,de megláttam egy T-rexet a szabad arcképek listáján.
Szerintetek? -
h1mpi
félisten
Külső HDD-ről lehet 3D filmet nézni a tv-n usb-n keresztül?
-
CJ4567
nagyúr
MGS Ground Zeroes minimum i5 Sandy, GTX 650, 4GB ram?
Vennem kell pár DVD-t PS2-höz.No Sana No Life
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #21365 üzenetére
Ahm most nézem nem hajlandó képként betölteni...Nem tudom melyiket fogja engedni...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #21363 üzenetére
Szerintem nincsenek itt nagy gondok PC-n sem,az tény alapból nem igy néz ki... egy óra elment vele mire elégedett lettem minden téren... a microlag meg már a 3ban is adott volt,itt sem jobb semmivel...
Nekem amúgy fontos a stratégia játékok,konzolra sajnos nincsróbáltam egyébként átszokni az xbox padra,mert vettem egyet még a gta4 idején... hát sajnos nekem nem megy,már túl sokat játszottam egérrel és bill-el és már nem hiszem valaha is át tudok szokni... amúgy a TV vételem is azért történt anno...
Most játszottam egy kis battle of middel earth-öt... mekkora élmény 3D-ben 1440p-ben játszani...annak idején még 1024x768-ban toltuk... a Generals ZHval együtt... hm... [link][ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz keIdor #21363 üzenetére
"Far Cry 4: nem csak a DOF, valahogy az egesz nem stimmel, a szinek sem..."
Kapcsold ki teljes egészében a GodRays-t és probléma megoldva. Asszem még h1mpi írta nemrég, hogy nappal olyan világosnak érzi a képet, gondolom emiatt. Először én is furcsálltam, talán nem lehetett azt mondani, hogy fakó, de a kelleténél világosabbnak éreztem, emellett meg voltak olyan területek, ahova, ha odaléptem "színesebbnek" láttam a képet, majd egy picit továbbmentem és visszaállt megint az eredeti állapotba. Nem tudom, elképzelhető, hogy bugos, nem néztem utána, ezt Abu-tól kellene megkérdezni. De őszinte legyek nekem sem igazán jött be így, mondom ezt úgy, hogy szerintem nagyon szép a játék, a készítők előtt le a kalappal. Amúgy eddig határozottan tetszik, leköt, jóra sikeredett, főleg egy Unity után érzem ezt.A másik meg, hogy először azt hittem, hogy valami komoly bugot benne hagytak, mert az elején nem mentette el a Checkpointokat, ha kiléptem majdnem az előjéről kellett kezdenem minden alkalommal. Aztán rájöttem, ha végignyomom a Prológust, akkor a 2. pályán már normálisan ment, a menüben megjelenik egy "Save" gomb is.
Szerk.: Sokan panaszkodnak rá, de én vezetés közben én nem éreztem akadást, szaggatást, igaz még csak legelején, a menekülős résznél ültem kocsiban...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz TTomax #21362 üzenetére
En megertem az allaspontod, viszont bill+eger sose lesz, ahhoz fix 60fps mar kene, mert gyorsabb kamera mozgashoz es celzashoz keves a 30fps. Gamepaddal meg elmegy, ott hasznalhato ez a sebesseg is.
Igen mondjuk nem vagyunk egyformak, nekem erre az evi 8-10 AAA cimre tokeletes a konzol, nekem lett kitalalva, raadasul csak Single erdekel, meg valogatos vagyok, viszont tudom te szeretsz sok mindent kiprobalni, ami esetleg Steam-en uj.
Vegre latok indokot is, hogy valakinek miert nem alternativa, masok csak fujjak elvakultan a maguket, elotted le a kalappal, maximalisan.Far Cry 4: nem csak a DOF, valahogy az egesz nem stimmel, a szinek sem, bar az csak cfg kerdese, de lehet az nV effektek basszak el. MSAA es SMAA-t neztem egyebkent. De az egeszen azt erezni, hogy a PS4 exkulziv HRAA es HVDO hianyzik, meg a speci köd effektem. Meg a szinek is jobbak PS4-en, hatarozottan. Ha van ra lehetoseged nezd meg valahol UK-ban. Nem azt mondom, hogy eg es fold a ketto, csak PC-n olyan hianyerzetem volt. De gondolom az is rondit a dolgon, foleg ha sebessegrol van szo, hogy egy Cell+PSX (G70-hez hasonlo, oskovulet) -hez igazitott kodbol kellett portolni egy x86-on futo varianst. Nem tudom mi allhat a dontes mogott, biztos megvan az oka a dontesuknek. De a microlag ettol is lehet akar.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #21359 üzenetére
A hegyek az idióta DOF miatt miatt csúnyák azt ki lehet kapcsolni az xml-ben,már a 3ban is ez volt nem tudom miért erőltetik... ha lowra rakod attól sajnos megmarad,falsera kell átírni az xmlben,az nv effekteket mind ki kell kapcsolni egyszerűen semmi közük ehhez a játékhoz,durván lehúzzák a látványvilágot,nekem az 30fps meg a pad nem opció,ha lehet majd egeret meg billt a ps4-hez csatlakoztatni natívan akkor érdekel,amíg ez nem adott én nagyon mereven elzárkózom tőle...
Ráadásul én pont azokkal a játékokkal játszom amik konzolra nem léteznek,valahogy engem nem hoz lázba az egész...
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz TTomax #21358 üzenetére
Én látom a kis képének is hogy szebb a pc, de ez megint egy olyan gém amit pc-re se vennék meg személy szerint.
Az exkluzívok ellen meg semmit nem tud tenni a pc és a konzolok előnye ott jön ki igazán, de pl nézd meg fc4-et az is jobb konzolon.
Papa: Nekem is rohadtul bejön trevor a kedvenc egy állat.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #21350 üzenetére
Story viszont nagyon komoly... Nekem 80-90 ora volt az X360 verzioban, brutalis a grafikai ugras... A viz, a texturak, a nativ 1080p, a fenyek, a novenyzet, minden sokkal szebb, olyan, mintha low 720p-rol felkapcsolnank mindent Ultra 1080p 2xAA-ra. Kozel kimaxolom ujra, annyira adja megint a game.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz TTomax #21356 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy eloben nem ilyen, ez nem adja vissza. Jo pelda a Far Cry 4, nalam itt a PC es PS4 verzio is eredetiben. Videokon meg kepeken olyan, mintha egyforma lenne, megis en tudom, hogy szebb a PS4 verzio, mert itt van elottem mindketto. PS4-en sokkal komolyabb AA van, sokkal jobb AO es füst, köd mellett. Valami hihetetlen szep, ahogy napfelkelte elott szall fel a para a jatekban, a hegyek felett, ilyen effekt nincs is PC-n. Jo 30fps, de controller mellett ez nem zavaro. Mindkettot jo kijelzon nezem, jo gep mellett es megis szebb a konzol, sot azt is mondhatom reszletgazdagabb.
PC-n meg erdekes, hogy PS3-rol portotak. Ott lett elbaszva az egesz, nem csoda, hogy olcsobb -5k-val a jatek, ha szar az alap. Egyebkent amellett, hogy 60-70fps megvan Ultran nV effektekkel, ha gyorsan autozom van mikrolag, meg masoknal is, tele van vele a forum. Ez is egy vicc, orulok, hogy meglett PS4-re inkabb, jobb ott sokkal.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz Balathruin #21357 üzenetére
Nem,nem jól látod, nézd meg kinagyítva is... jobb klikk,kép megnyitása új lapon.Aztán kezdj el kattintgatni a két kép között.
-60fps
-Additional deferred lights per scene-Additional shadows per scene
-Higher-resolution render targets
-Higher-resolution shadows
-Increased detail over distances
-NVIDIA SLI Multi-GPU support
-Options to adjust seven graphics features (Effects, Lighting, Screen Filtering, Shadows, Texture Filtering, Textures)
-Resolution support up to and including 3840×2160 (4K)
-Screen Space Reflections
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz TTomax #21351 üzenetére
Azért egy infamoust ha megnéznél kíváncsi lennék mit mondanál a grafikáról.
(#21351) TTomax Tévedés, ezért mondom ha látnál pár játékot egy jó TV-n más lenne a véleményed.
Ez olyan mint, hogy a 144Hz milyen jó ameddig én nem látom élőbe én se tudom milyen.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Far cry 4 nem lett rossz,de amúgy teljesen igazad van!Nem akarok lázítani,de úgy látszik a konzolra már akármilyen sz@rt el lehet adni 20fps meg 900p meglegyen a dobozra ráírjuk nextdzsen azt jó napot...ezek azok a kiadók akik úgy nyilatkoznak pcre nem is kell optimalizálni,hiszen abba lehet erősebb cuccokat venni,vagy éppen a pc mint gamer platform halott...
Persze hogy halott,mert már annyi átb@szást kaptunk hogy a preorder gombot messze kerüljük...(#21353) SzlobiG
Az a baj,hogy egy fecske nem csinál nyarat,pcre már 2009ben volt olyan grafika amit a mai napig nem nagyon tudnak überelni...Crysis 1
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
http://www.origo.hu/techbazis/20141119-kiderult-hogy-lehet-egy-csunyabb-jatek-is-jobb-assassin-teszt.html
-
WaterWawe
őstag
Eddig tartott a GTA imádatom... Multiplayer-ben lóf*** nextgen grafika nincs, ugyanaz mint last Genen, egyedül kampányban nextgen, elmennek a p***ába.
-
BlackSoft
addikt
A támogatottsága elég nagy már. Feltéve, hogy veszel megfelelő Sony 4K lejátszót, és vásárolni fogsz 4K Blu-Ray filmeket. (hiedelmekkel ellentétben sok van, különben mi a fenének vennék fel a legtöbb filmet 2012 óta Sony F65-tel feleslegesen?!)
-
cyberkind
félisten
-
-
Asbee
veterán
válasz SzlobiG #21323 üzenetére
Nem hinném, hogy amúgy gond lenne belőle, nem egy tartozék hiányzik, csak gondolom hisztiznek mert sok 970-et küldenek/visznek vissza. Évi több 100k-t hagyok náluk nehogy már egy kuponon ge...enek. Bezzeg amikor a topikban nem egy embernek "elfelejtették" a kupont oda adni az nem zavarta őket. Amúgy is tőlük lenne a követező kártya de ha így állnak hozzá...
(#21321) players111: Megírom majd, de mivel vissza nem írtak, csak nem lesz gond belőle.
-
törölt tag
CD Galaxis Black Friday 2014. november 28
SzlobiG Kupon miatt megszivatnák Ne már.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz cyberkind #21313 üzenetére
Extreme digitallal nincs baj? Garizattál már náluk? Tudnék mesélni...
Más: Tegnap vissza küldtem vga-m iponnak vásárlás elállással, mert egyszerűen alapórajelen is üvölt a ref, illetve néha nagy felbontáson alapórajelen is voltak villódzások, memória hiba gyanús dolgok. Erre jön ma email, hogy a nv kupon miért nincs benne. Írtam az fel lett használva, de válasz már nem jött. Remélem nem kezdenek el egy szaros kuponon szemétkedni...
(#21320) cyberkind: Ha van külön gyári gari akkor nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Tv-t rendelnéd innen?
Upsz, megteltünk - írja az Extrem Digital a honlapján. A Fekete Péntek népszerűsítését felvállaló online áruház honlapja a nagy érdeklődés miatt pénteken délelőtt többször lefagyott.
Az internetes értékesítési forma népszerűsítését Magyarországon az Extreme Digital (edigital) alkalmazza először a tengerentúlon a téli bevásárlási szezon nyitányának tekintett Fekete Péntek (Black Friday) mintájára.
Nem bírták a rohamotÉjféltől reggel 8-ig félmillióan keresték fel az Extreme Digital oldalát. Az online áruház az Origóval azt közölte, szervereiket előzetesen felkészítették a szokásos terhelés 5-szörösére, ám a forgalom, több mint 30-szorosa volt az átlagosnak.
Az online vásárlók által rendelt termékek ára már délelőtt meghaladta azt az összeget amit egész napra várt az edigital.hu. A cég azt közölte az Origóval, mindent megtesznek azért, hogy azok a látogatók is élhessenek a Black Friday jelentette különleges kedvezményekkel, akik eddig szervereik túlterheltsége miatt nem juthattak be az oldalra.
Az Extreme Digital arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy az interneten könnyebb, egyszerűbb, és kényelmesebb vásárolni. A Fekete Péntek eredeti üzleti modelljének lényege, hogy az áruházak haszonkulcs nélkül, akár veszteséggel is igyekeznek minél több vevőt az áruházba csábítani.
Ennek megfelelően az Extreme Digital is 20-30 százalékos, esetenként 70 százalékos árengedményt ad 300-350 árucikkre. A Fekete Péntek Magyarországon is a karácsony főpróbája lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Reggel óta próbálok rendelni ezen a tetves edigitalon. Két menüt sikerül mennem majd reccs. Bek****ják és jövőhéten az emag-on lesz ilyen akció rendelek ott. Semmire kellő banda...
-
-
Anubris
őstag
A vén rókákat kérdezném mi a tapasztalat, karácsony körül szokott lenni valami áresés pc alkatrészekben, vagy inkább január?
Valakinek sikerült bejutni az edigital oldalára? Van valami normális akció?
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #21301 üzenetére
Most miért kell kukacoskodnod??? Az a pár liter ide vagy oda.... Ejnye.. nem kapsz karácsonyi ajándékot!!
Amúgy ez nem a te hobbitelked véletlen? Hogy emberek miket nem tartanak hátul az udvarban.. [link]Nem is értem amúgy a szitut.....megy valaki látogatóba és mutogatja? "Ezek itt balra a lovak, ezek a kecskék..ez itt jobbra a kerti grill, ez meg a tankom...."
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest