- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
Akkor úgy mondom,hogy pl. a BF3-ban egy 660-al még húzva is le kell venni a 2xmsaa-t, és 1-2 dolgot high-re kell rakni, hogy ne essen le az Fps a játszhatatlan alá. EZ a 650TIBoost-nál még jobban igaz. ott néhol még High-ről is le kellett vennem a minőséget médiumra (Shadow,Effect minősége) Ez mondjuk egy 660Ti-nél simán ultrán minden +2xmsaa-val is játszható. Engem nem érdekelnek a csak 3fps-el kevesebbet mértek cimű dumák, meg csak 15%-al lassabb.Biztos van olyan játék ahol csak minimális a külömbség ezt nem is vitatom. Lehet az egy 660Ti, vagy egy 6xx-akárhanyas kártya,én a jártszhatóságból indulok ki.PL van most a 7850-es karim,ugyan soha nem voltam ATI-párti, de húzva jobban megy mint egy 660-as kari.De még egyszer mondom nem az összes játék alatt, ez kifejezetten a BF3-ra irtam.
-
kovsol
titán
Nekem meg gtx660 nem volt soha
Én csak ezt a tesztet nyálaztam végig. Valamelyik játékban kicsit az eltérés val ahol több a két kari között.
Igazából olcsóbb volt sokkal, nem lehet elvárni tőle, hogy mindenhol hozza egy kis tuning után a nagyobb sebességét. Biztos van ahol befogja, van ahol le van maradva. -
kovsol
titán
Futtattam neked egyet.
A 1752MHz -es rammal a végén elkezdett bekockásodni, így visszaraktam 1727Mhz -re. GPU 1163 -ra boostolt ez alatt.
314.22 driverrel a 650ti boost
Unigine Valley Benchmark 1.0
FPS: 28.9
Score: 1211
Min FPS: 19.1
Max FPS: 50.6Render: Direct3D11
Mode: 1920x1080 8xAA fullscreen
Preset Extreme HDSajnos nincs lementve a 320.18 -as mérésem, de úgy rémlik az jobb volt.
-
kovsol
titán
Főleg 38e Ft ért volt jó vétel ez
És még járt hozzá a kupon, +AC3 game.
Volt nekem 7850 7870CF 7870XT és most a gtx650to boost.
Starcraft2 ben gyorsabb mint a 7870cf volt!Egyedül Ego motoros játékokban gyengus, amúgy a többiben simán hozza a 7850 szintjét.
mod: visszaraktam a 314.22 drivert, mert kicsit megijedtem a hírtől, szerintem ebben lassabb lenne tesztben, mint az újjal.
-
kovsol
titán
Szerintem ezt én még hanyagolom inkább
Na meg nekem csak egy csíra kis 650ti boost van.
Ez amúgy +100Mhz core -t eddigi tesztjeim alapján bírja játékok alatt is hosszabb távon. (így 1176 a boost) Ramja 1752 -t viszi. +10% power limitet enged csak állítani.
Olyan kérdés még, ez a topic valamivel aktívabb, mint a kártyámé, hogy a hátlapon lévő ramokra ti raktatok ram süniket ? Van itthon pont 4db elfekvőben és gondoltam ráragasztom.
-
marcusa
addikt
AB-val alapon 75-76 fokot jelez, és az nem is zavar még, mert gyári ventiprofil nagyon halk, jobban hallom a ház ventiket, meg 45%-ig pörög a venti csak, ilyen 2200-2300rpm.
(#4482) szasanyi Nem vettem le, nem is merném levenni, nehogy bukjam a garit... Házam nem szellőzik jól, ebben a hónapban veszek bele két nagyobb ventit még. Fentebb linkeltem róla képet is.
-
-
szasanyi
félisten
Szellős, nem zárt helyen (asztal pölö), levett oldallappal nézd meg a jelenlegi VGA mit tud tuningban. Ha nem kiemelkedő példány - és mert van lehetőséged - érdemes cserélni Gigára. Ha kifogtál egy jóféle tuningos darabot, akkor nem biztos mert a tuning-potenciál mindig lutri így nem lehetsz biztos abban, hogy a Giga legalább ui. vagy jobb lesz. Másrészt annak a hűtése hiába lesz jobb, olyan ház kell amibe min. 2 db (előre és hátra) 12cm ventit tudsz tenni a ház szellőztetésére, egyébként a jobb VGA hűtő mellett is hasonló hőfokok lesznek.
-
fsb1000
nagyúr
Kétszer nem lépek ugyanabba a folyóba.
Tegnap már megadtam a szubjektív válaszomat azóta semmi sem változott.
Elég sok VGA hűtéssel találkoztam és a tégla dizájnon kívül szinte mind a házba nyomja a meleg levegő 60-80%-át. A házba kell kialakítani olyan szellőzési utakat, hogy ez ne legyen gond.
A GTX660-ak amúgy szelíd jószágok 120-130 Wattnál nem kell több hőt elvinni róluk, szóval nem kell túl szofisztikálni a házhűtést sem, elől szív hátul nyom közepes légszállítással. Alsó tápos megoldás sem kell, mert normál szellőzésnél sem fűti fel a tápot. -
Peat;)
veterán
A leírt hőfokok alapján neked nem jól szellőző házad lehet. Ilyen esetben a GIGA szerintem megint csak előnytelen választás lenne, mivel nincsen levegőterelő rajta. A helyedben én vagy ASUS DC2 vagy MSI TF verziót vásárolnék, mivel kialakításuknál fogva valamennyire a házból kifele nyomják a hőt és maga a hűtés is mindkettőn magas színvonalú. Vagy Gigabyte + házhűtő ami kicsit megmozgatja a levegőt.
-
fsb1000
nagyúr
-
szasanyi
félisten
Azt én nem állítanám azt, hogy tartósan a LOAD 80 fok nem rossz... már csak azért sem, mert nagyon fűti a környezetét is, másrészt meg - ha jól értem - ennek ellenére nem is csendes. Az más kérdés, hogy ez önmagában tuti nem elég a cseréhez (persze a 8 napon belüli lehetőség adott), és bizony szükséges egy szellős ház (ahogyan már mondták is).
Nálam a Giga is simán elégi a GPU 70 fokot (vagy túl is lépte esetenként 1-2 fokkal mikor melegebb volt a külső hőmérséklet is) egy viszonylag nagy és közepesen szellőz házban. -
fsb1000
nagyúr
Ezért nem hiszem hogy cserélik (hacsaknem haver, vagy netes rendelés 8 napon belül), a Giga meg az MSI is képes volt 75 fokot elérni a saját profiljával egy jól szellőző házban. (elől -hátul szabályozott 12cm + jó légút)
Ha kicsit megreked a levegő a házban, akkor +10 fokkal feljebb mehet a GPU hőmérséklet is.Próbáld ki nyitott házzal, sajnos ezek a hűtések mind a házba nyomják a meleg levegő nagy részét, ki kell szellőztetni.
-
mcmike
őstag
olyan folyamatos volt, mint a vízfolyás. Nem tudom, hogy az NV-ATI különbség e, vagy a nyers erőtöbblet teszi
Én tennék egy szavazatot az előzőre azaz: NV-ATI különbség
Én most váltottam GTX 560 Ti-ről HD 7850 -re. Igaz szinte 0 költséggel, de még így is megbántam...
Gyakorlatilag nem ismertem a mikrolag / stutter / spiky frame rate fogalmakat amíg NVidia kártyám volt. Most már ismerem őket...
ELMÉLETILEG sokkal gyorsabb egy HD 7850-es (mint egy GTX 560 Ti), de mégsem olyan folyamatos a megjelenítés mint az NVidia-val volt. Nagyon jó a benchmark-okban, de játékra kevésbé alkalmas. Én pedig általában nem benchmarkokkal játszom...
Gyorsan váltok is vissza nyár végén NVidia GTX 660Ti vagy 670-re, attól függően hogy mennyi keret áll majd rendelkezésre.
-
szasanyi
félisten
A saját unistall programjával távolítsd el, és takarítsd ki a registry-t (pölö CCleaner) é kész, jó lesz - már ha eddig nem volt gond, mert akkor ezután sem lesz.
Én is így csináltam a 7950 után, sőt még a kettő között telepített INTEL HD2500 Graphics drivert le sem szedtem, elfér ott ahol van baj az sem csinál.
-
Peat;)
veterán
Én simán az amd saját uninstalljával szedtem le a drivert, újraindítottam és nvidiát instalálltam, ennyi. Egyébként nem értem miért nem az ASUS-t ajánlották feljebb, nagyon jó minőségű kártya. Egyértelműen minőségibb mint gainward(ez valószínű kicsit hangosabb mint az átlag) és gigabyte(ventik hajlamosak becsapágyosodni rajta, más különben nem lenne gond).
-
-
fsb1000
nagyúr
Kipróbáltam. Az áprilasban vásárolt VGA-hoz kapott kupon áprilisban aktíválva, WoT kód máj.01-én EU szerveren beváltható.
Nem tudom meddig jók. Láttam már aug dátumot is meg olyat is ami szerint nem jár le a WoT kód. A Kupon beváltása az viszont lejárhat....****
Abu: akkor úgy látszik közeledik a véleményünk.... vagy én emléxem nagyon rosszul arra milyen nagy hívője voltál az IGP-s jövőnek a PC-s játékok terén is.
Valóban nem tudom más emberek hogy használják az ATI/NVIDIA dVGA-jukat, de azt sem értem, hogy amit leírsz attól miért terjedne jobban az IGP.A lányom se tudja mi van a gépébe, de azt nagyon is látja ha XY játéka akad vagy lassú.
Szerintem nem kéne teljesen hülyének nézni az átlag usert, mert konkrét ismeretek nélkül is lehet szubjektív mércéje és az is csak álom az évek óta tartó válság miatt, hogy bármit el lehet adni. Nem így van. Szerintem már egy amerikainak sem. Sőt ! Ő lesz az első aki webshopba vissza küldi a gépet mert a kedvenc játéka nem megy rajta.***
(#3276) gbors: Bocs! Igazad van. Én nem tudom befejezni ezt a hülyeséget. Rohadtul zavar mikor a jelen valóság is másképp van tálalva.
Majd 2016 elején visszatérünk rá....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest