- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
constantyne #8056 üzenetére
Beo a 3870X2jével szívott, a hasonló karikkal sosem volt könnyű az élet.
4850hez már megjelenésekor aránylag rendben volt a driver, 8.8 közel 100as.
Más kérdés, hogy a powerplay még mindig nem működik ahogy kéne, de azt a GTXeknél is variálják állandóan driverről driverre (bár nem értem mi tart olyan sokáig egy elvileg megtervezett\tesztelt funkció kiaknázásában..).szucsinka
Nem akarlak megbántani, de..hűtőcsere után halt be. Persze lehetett gyárilag hibás, ezt a verziót sem tagadom, csak furcsa. Ami a vétel megítélését illeti: a 4850 gyári hűtővel is tökéletesen üzemel, megfelelően módosított hűtésvezérléssel hűvösebb is, tehát nem kötelező az aftermarket hűtő rá, csak audiofileknek és 70°tól rettegőknek. Innentől már egyéni megítélés alá tartozik, hogy megérte-e neked akkor 65% +költség 25% +kakaót (alapon ennyi, nyílván tuninggal több, de ezt ne, megint..). Mindenesetre ha elégedett vagy vele én nem sajnálom tőled, az tuti -
tzsolesz
nagyúr
válasz
constantyne #8056 üzenetére
Soha az életben nem találkoztam driver problémával......
Légyszi ne ezen lovagoljatok már.
-
keIdor
titán
válasz
constantyne #7674 üzenetére
Ezért nem szabad SLi-be fektetni...
-
_core
aktív tag
válasz
constantyne #7674 üzenetére
Azon csodalkoztam en is
viszont az ultra szepen teljesit
-
keszegduda
őstag
válasz
constantyne #7299 üzenetére
Nem hinném hogy GT-vel 30fps felett volt a képkockák száma, néhol a GTS-emet is fogta, főleg a végefele...kell idő a drivereknek és egy halom patchnek. Ugyan ez volt a crysis megjelenésekor, jó ha ment 8800GTX-en, azóta egész sokat javult. Vistát egyenesen a kukába kellene dobni, talán lesz értelme ha kijön hozzá az SP3, jobban jársz XP-vel pedig az sem az igazi.
Egyébként pedig a Warhead jobban fut nálam mint az alapjáték. -
ImI87
őstag
válasz
constantyne #7220 üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy mostanában az ASUS kártyák aránytalanul drágák. Pedig VGA fronton az ASUS nem nyújt semmi többet, sőt.......... Csak a szokásos gagyi gyári OC verziók, meg 1-2 "egyedi" hűtő, ami mind egy rakás szart ér.
(Glaciator és társai)
Nézegess inkább a fentebb említett márkákból, (XFX-et különösen ajánlom), jobban is mennek, és nem olyan drágák!És ha nem aránytalanul nagy a különbség, akkor nyugodtan vehetsz OC verziót, sokszor nem jön rosszul............
TTomax: Szerintem igenis érdemes OC karikat venni, csak az OC mennyisége és minősége nem mindegy. Bizonyos márkák csak simán húznak egy kicsit rajta, és eladják drágábban, de bizonyos márkák válogatott GPU-kat kapnak, amik nagyon szépen mennek, és egy fölösleges bios flash-elést megspórolhatsz így.
Látod a fórumon az eredményeket, és a legtöbbet a "jó" márkájú karik mentek, nyílván nem véletlenül. -
TTomax
félisten
válasz
constantyne #7220 üzenetére
Cserébe viszont semmivel sem jobbak...amugy én még mindig azt mondom nem szabad OC-s verziokat venni mert szerint ez mind ugyanaz...
-
ImI87
őstag
válasz
constantyne #7171 üzenetére
bal felül kereső, 290 beír, találatokat megnéz, rögtön ott van, hogy nov közepe
(ami nálunk persze dec eleje)
amúgy nem chipset, hanem chip (a chipset alplapoknál van....)sorry, nem oltásként írtam így, de csak a saját dolgodat könnyíted meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest