- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
Tiesto22 #19473 üzenetére
El birja szerintem....
Biztos hogy lesz különbség a két vga közt, nem kicsiÉn is most fel tettem magamnak a kérdést, tápot vegyek előbb vagy rendeljek vga-t és ha gondok vannak akkor cseréljek tápot?
(lóvét ma kaptam meg..)elvileg ha eladom a 8800GT-m akkor tudok venni GTX 260-t....
de nehéz kérdés áll előttem -
Dr.Én
veterán
Na igen, én is a hely igény miatt vettem a VF1000-t,mondjuk az feltünt hogy mintha a S1-nek a réz csőveinek az átmérője nagyobb lenne, ez nem tudom mennyire befolyásolja a hütési teljesítményt, a VRM-re én is szintén a Thermaltake ramsüniket tettem, nagyon jók és olcsok is
-
Dr.Én
veterán
válasz
gainwardgs #18388 üzenetére
Haver gépében van ilyen csak gainward.Egy jol szellözö házban van.Hütése jo és tényleg halknak mondhato a hütője
egyedül a szörös fánkal ment fel a hője és a venti...de akkor elég szép hangja volt
Játékok alatt halk volt... -
Dr.Én
veterán
Nekem jelenleg hasonló hűtés van a mostani 8800GT-n, ez alatt VF1000-t értem.Azzal sincs gondom hála az égnek.remélem ezzel se lesz
most nézem az IPON honlapját, már nincs benne az árlistában, tegnap még benne volt
Mindegy ugy ugy is csak november 10-e után tudnák rendelni, mer akkora lesz rá manim. ha addig nem raknják vissza akkor marad a ref hűtős -
-
Dr.Én
veterán
Hali
Eljött az idő hogy én is vegyek egy GTX 260-t.
E8400 (8*400) 3,2ghz-en jár. Elég mellé?
2*1GB dorsair XMS2 1000mhz memo
FSP 450W(táp remélem elég)
Gigabyte 8800GT-ről váltanék, mennyivel jobb nála a GTX 260?
A régebbi verziót már ugye nem lehet kapni(192sp) csak az újabbat?
ja melyik márkát érdemes venni és hűtése gondolom tűrhető.
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest