- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
miccur
aktív tag
válasz
raskolnikoff #1670 üzenetére
pártatlan véleményre minden képpen jó lesz
-
miccur
aktív tag
Szvsz érdemes megvárni az ATI karikat, még lehet hogy meglepetés ér mindenkit
!
-meg egy kicsit toldozgatásnak tünik nekem megint ez az nv széria , mintha nem váltotta volna be a reményeket a 9800GTX , és most foltozzunk egy kicsit a becsületen, ha viszont az ATI megveri , akkor jön a feketeleves év végén az X280-260 tulajoknak , mert megint hátba szúrja a vásárlóit az NV....... ahogy megtette ezt a 8800Gt-vel is. Többek között ezért downgradeltem 7900gs-re , mert szórakozzanak awal ami egy idős velük -
miccur
aktív tag
Ár érték arány sajna naon karcsú, gondoljunk csak vissza a 8800GTX-re 170,000k volt és élt 2évet , na ez a kari nem fog, szépen év végén eltünik a süllyesztőben ahogy a 8800gts és most a 9800gtx is a gx2 talán kibirja év végéig. de kétlem mivel az ati fejbe veri ! (szvsz)
-
miccur
aktív tag
válasz
tzsolesz #1624 üzenetére
tzsolesz ! Nem vagyok NV fan abból már kinőttem , ha a realitások talaján maradunk ár-érték, akkor sz@rt sem ér az NV , jelenleg nincs olyan game ami kihasználná ezeket a teljesitményeket, és ne mondd hogy ott a crysis, mert nem estem attól sem seggre, a graf türhető a játékmenet-hangulat pocsék. és nem tartom tiszteségesnek hogy a gyártok az én pénzemen gazdagodjanak a semmiért, kritikán aluli az nv számára nem képesek egy igazi áttörést a piacra dobni, nyúzák meg a saját a....kat de ne engem és tévedés nem az árral van bajom 7800-7900-7950-8800-9800 és ahol éreztem valamit az a 7800GTX után a 8800GTX volt. most már kettő hónapja 7900gs-el játszom
és bőven elég mindenre, és a szemem sem fájdul meg a DX-10-től
Én semmit nem tartok meg 2009-végéig mindig cserélem mert inkább bukok 20k-t mint 120-at és ha látnám értelmét akkor be mennék a boltba és megvenném (Pl: P5Q,DDR3) , de =-re
látom, csak azért karit lapot és ramot venni hogy elmondhassam hogy nekem a legújabb van , nem éri meg .
Természetesen akinek erre van igénye az vegye és használja egészséggel
-
miccur
aktív tag
Üdv mindenki! Nem estem seggggre-! azt hiszem kivárom még az ati-t ill az új drivereket + 1hónapot, itt a nyár
játék nincs
időmet meg inkább a levegön töltöm . Nem éri meg az árát a X280-as , a tesztek alapján inkább 260-at venném . De lehet hogy ati-ka lesz , 4év után
Nagyon bőrszagú ez a kártya generáció....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest