- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nagyon jó ez is, az is, na, alig van különbség teljesítménybe(illetve havonta néhány driverrel ingadozik néhány %-ot a különbség, amit nem is érzekelhetsz, csak mérhetsz)
[link]na ezért nem emelik az órajelet, pedig rájuk férne, illetve van is bennük potenciál(hogy az atit lenyomják), gondolom az 55nm-es GT200-ast röhögve lehetne 700mhz-en is kiadni
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én nem szidok senki. Nekem a piac érdekeit kell szem előtt tartanom. A piac érdeke a nyilt és független szabvány, márpedig az NV nem akar független szabványokat. Ez az egyetlen probléma ami jelenleg van.
Azért linkeltem, hogy lásd a driverek mindkét oldalon folyamatosan fejlődnek. A 8.12 annyit gyorsulást hozott a HD 4870-re, hogy a kari visszalopta magát a GeForce GTX 260-216 elé. Ez persze nem azt jelenti, hogy a 180-as NV driver nem ért semmit. Nagyon is sokat ért, mivel, mindkét tábor befektetés nélkül jutott plusz FPS-hez.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem a 4870-esed gyári hibás volt mért nem gariztatad?
Én úgy vagyok vele ha ha lenne egy 4870-esem semmi kép nem cserélném le pláne GT200-ra, bár én is azt vettem és megvagyok vele elégedve de nem hiszem hogy túl sokáiga nem soká megjelenő dx10.1-es játékok miatt de most már kibírom a GT300-ig valahogy és remélem hogy nem fogy el egyhamar az erő a kártyámból.
A Physx meg nem hiszem hogy nagyon életképes lesz jó meg minden csak az a gáz hogy az nVidia támogatja egyedül éppen ezért nem fog elterjedni.
Hát igen aki külön utakon jár az nem biztos hogy végül célba is ér -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem teljesen ... a Physx játékok többsége nem képes gyorsítani a fizikát. Kb. hidegen hagyja őket, hogy van egy GeForce a gépedben, a procin fognak számolni.
A Physx-et azért erőlteti az NV, mert a CUDA-nak jót tenne, ha elterjedne a Gamer piacon. Ha nem terjed el, akkor ... hát akkor szopás van, mert nem lesz versenyképes az NV az Intel és az AMD ellen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az driverek mindkét oldalon hasonló ütemben fejlődnek. Erre példa a Guru3D GeForce GTX 295 tesztje ... van benne HD 4870 és GTX 260-216 páros is.
A Physx ezután sem lesz mérce, mert nem ipari szabvány. Prociból azért van ekkora, mert próbáljuk elkerülni a limitet. A VGA teszt lényege, hogy a kártya mit tud, nem az, hogy melyik rendszer mikor ütközik procilimitbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest