- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Már van Whql driver, csak a gtx 260 és 280 -hoz.(Ha már volt elnézést.)
-
Zsozsooooo
tag
Gratulálok a kártyához ! Én is néztem kedden a nagykert ,akkor még volt belőlle de meghagytam másnak majd összel meglátom mi lessz a csúcs a piacon ! Ezt meg szerintem is meghagyhatná mindenki magának hogy hülye aki ilyet vesz stb... mivel ha nem vene akinek megéri akkor nem is lenne érthető teszt stb.. ja meg persze nem lenne 1-2 honap mulva használt olcsobban , amiér téged hülyéznek le hogy megveszed 90.000 ft ér és majd tőled 40.000-ér
-
juliabrilke
veterán
A legtöbb személyenek itt nem is azzal van a problémája, hogy a drága kártyáik egy év alatt elveszítik a teljesítményüket, mert sokkal jobbakat hoznak ki helyettük, hanem az adott kártya veszített az értékéből ~90k-t. Ezért fáradtak bele a legtöbben a kártyacserélgetésbe.
A többiek meg irigyek, mert nem tudnak ilyen 2 millás gépet megvenni.
-
janos666
nagyúr
Crysisről dobsz két ilyet ha sikerül beüzemelni?
1920x1200, 2xMSAA, 16xAF, minden Hihg XP alól? -> Kíváncsi vagyok ilyen kártya viszi-e már így ezt a játékokot.
Ha lesz Vistád ilyen is érdekelne: 1920x1200, noAA, 8xAF, minden Veryhigh. -> ez szerintem már ilyen káryával se játszható élvezetesen, de kitudja... -
-
-
T.Peter
őstag
Viszont a gx2 olcsóbb, és jelenleg jobban teljesít (bizonyos helyeken). Lehet, hogy két nyákos, két chipes, de nem mindegy? Persze megértem, hogy újabb, és ekkora kiadásnál már pár embernek mindegy, és akkor az újabbat, jövőben jobbat fogja venni.
janos666: Köszi, én az ftp-ről szedtem, de nem volt jó, de közben rájöttem, hogy mi a probléma.Nem olvastam el figyelmesen a hibaüzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest