- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
BluEyes #2392 üzenetére
Csak akkor kötelező szerintem ha memóriaigényesebb játékokkal is játszana az ember, és nem 3d-s
Ez a Linux tökéletesen jól megy rajta, és még biztonsági program sem kell terhelje, mert úgy sem fertőz meg semmi.
Persze felteszek majd egy alap Windows XP-t is, de az a legelső változatokból való lesz majd, megfelelően gyorsan megy majd, nem lesz olyan tetű mint az sp2
-
littlemole
őstag
válasz
BluEyes #2286 üzenetére
Olvastam korábban hogy te ezt vetted 120k-sulinet. De a metrós vásárláshoz kell valami kártya vagy nem? Legalábbis évekkel ezelőtt még kellett.
Szóval ez metró nem működik.
2287: Egy memóhely? Az lehet soványka lenne egy későbbi memóriabővítés esetén. Bár a HP 500 (RQ260) alapból 512Mb al van, és az a feladatokra elég lenne. -
Kama
csendes tag
válasz
BluEyes #2250 üzenetére
Ezer hála és köszönet BluEyesnek amiért felfedezte ezt a remek kis gépet.Én is vettem.
Remek kis gép pont ilyet vadásztam/120 ezer környékén sulinetbe/. A pöcök egér nem gáz,a kijeltő szép,bill. valóba csendes, bár a venti hangját én azért hallom.
Mit mondjak nem volt egyszerű megszerezni az eladó srác azt mondta hogy ez nem sulinetes,mert nincs benne az újságba.Erre én neharagudj már de egy szórólap alapján döntöd el hogy sulinetes vagy nem.Hosszas beszégetés
kb. 5 perc után sikerült rávennem hogy telefonáljon már egyet hátha mégis az.Telefonálás,kolleganő felvilágosítja,hogy tegnap is eladtak egy ilyen gépet sulinetbe.Mindezt azért írom le mert ha nincsBluEyes meg ti többiek akik véleményeztétek ezt a notit valószínűleg nem veszem meg.
Mégegyszer köszönöm. -
dabadab
titán
válasz
BluEyes #2227 üzenetére
Ebben a kategoriaban az IBM R-nel jobban osszerakott gep nincs, az IBM szerviz is korrekt. Ha garanciaidon tul menne tonkre benne valami, akkor viszonylag konnyu hozza ebayen meg hasonlo helyeken potalkatreszt vadaszni.
Bovithetoseg kb ugyanaz, mint a tobbinel: van ket memoriaslot, abbol az egyik gyarilag ures, cserelhetsz benne vinyot, meg ha nagyon nekiszanod magad, akkor procit. Ezen kivul meg az van, amit bele tudsz dugni az USB meg PCMCIA portokba. -
dabadab
titán
válasz
BluEyes #2222 üzenetére
''Ez a legendás IBM minőségű cucc, vagy már Lenovo-s?''
A Thinkpadek minosege nem lett semmivel sem rosszabb azota, hogy a Lenovonak eladtak a notebook uzletagat.
A gep maga meg az IBM kinalatanak a legalja, de ennyi penzert ez a legjobb, amit kaphatsz. A RAM-ot tudod boviteni, ha kell (akar sajat magad is). -
tkazmer
addikt
válasz
BluEyes #2222 üzenetére
Ez még thinkpad minőségű cucc, azonban persze nem a legendás thinkpad T minősége, de azért ez is igen jó minőségű, a hasonló árban lévő notiknál jobb, talán a hp nx veszi fel vele a versenyt. A 120k gondolom a -60 után jött ki...
Mindenképpen szükséged lesz még bele +256mb ramra, hosszú akkus üzemidőre ne számíts a cel m miatt, ráaádsul az x200 is többet eszik vmivel mundjuk egy intel gma-nál.
Amúgy sztem azért elég jó cucc. -
Zsolo007
tag
válasz
BluEyes #2031 üzenetére
Valóban okafogyottá vált, de egy dolgot hadd tegyek hozzá: Én azt tapasztaltam, hogy az emberek minél kevésbé értenek a számítógéphez, annál jobban zavarja őket ha nem azonnal történnek a dolgok. Nem értik mi történik, azt hiszik ők hibáztak, nekiállnak kattingatni, értetlenkedni....
-
Zsolo007
tag
válasz
BluEyes #2026 üzenetére
Nyugodj meg. Próbáltam. És tény hogy el lehet vele lenni, de ha az ember tovább akarna lépni akkor jobb ha megvan a lehetősége.
Egyébként meg hadd számoljak egyet: Egy alap XP (ha nem tweakeled) megeszik helyből 200 megát indulásnál. (természetesen nem rögtön install után, hanem ha rákerültek driverek, ilyen olyan szükséges programok). Aztán indítasz egy Firefox-ot és megnyitsz egy weblapot = 50 mega a memóból, opera valamivel kevesebbet eszik, IE kb. ugyanennyi helyzettől függ.
Ha egy office-t indítasz (attól függ melyik) az 8-20 mega memó. És akkor még nem is vettem figyelembe egy jó kis PDF olvasgatást. Tekintve az adobe jelenlegi bloatware-eit ez pdf-től függően nagyon gyorsan felkúszik a 100-as tartományba...
Namost ha tudjuk mindemellé azt is, hogy a windows _mindíg_ üresen fog tartni 40-60 mega memóriát minimum, akkor gyorsan eljutunk a swapping, amiről meg tudjuk, hogy lassú...
Sajnálom, hogy kategórikus voltam, nem állt szándékomban senkit sem megbántani, felhúzni, megsérteni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest