- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Thunderzolee #6126 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,a feszültség 18.5 volt a wat is jó csak a HP 550 notiban a levő hálózati csatlakozó kisebb mint a HP 2530p ill HP6910p notebook töltőjének a vége.Talán ilyen csatlakozóra gondolok?
A fabrikálás azért kell mert az ismerős vidékről hozta fel de mint írtam nem hozott vele sem aksit sem töltöttés ezért én nem akarok venni egy drágább adaptert.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #6119 üzenetére
Ez szomorú
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #6117 üzenetére
Aha, érintőképernyős. Memória a gyári van benne, boot közben 240 MB-ot jelez. Belülről még én sem láttam.
Valóban 800 MHz-es. Nincs remény a gyorsításra? -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6096 üzenetére
Újra itt!
Kicseréltem az 1,7-es cerkát egy 2,4-es p4-re! Elsőre sikerült! Szépen pötyög is a gép vele! A ram ami benne van mindkettő 333-as, és 166-on ketyegnek! Ha jól emlékszem ez így rendbe van! Valakit keresnem kéne a környéken akinek van 400-as ddr1-es ramja, belepróbálni hátha vinné! -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6061 üzenetére
Helló!
Sajnos (vagy szerencsére) úgy adódott a dolog, hogy 2 lépcsőben cserélem a két hardvert a gépben (proci + hdd) és a proci érkezett előbb, amit már bele is tettem a gépbe. A hibrid hdd csak jövő héten jön. Szóval a procicseréről: T5800 helyett P8700 került bele, és ha nem is egetrengetően, de gyorsult a rendszer (és ahogy vártam, kicsit hűvösebb is a gép). Az igazi sebességnövekedést a hibrid hdd-től várom, plusz a rendszer is újra lesz telepítve, ha lesz rá időm. Ha nem, akkor átklónozom a meghajtót. -
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6109 üzenetére
A 4330s-ben alapból led világítású a kijelző
-
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6109 üzenetére
A 4330s-ben alapból led világítású a kijelző
-
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6099 üzenetére
SZia!
Kérdeztem őket is, de nincsen tapasztalatuk.
Egyébként ez kijelző háttérvilágítás lenne -
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6106 üzenetére
Akkor 4Gb-os lesz, az 1Gb-os amit kiveszek belőle, az meg megy a másik laposba a 2Gb mellé
Köszi a fejtágítást
-
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6104 üzenetére
Köszi
most néztem, hogy a 2+1GB ramom is dual-ba megy. Lehetséges? Mert akkor a 2+4GB is menne dual-ba
-
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6102 üzenetére
A különböző márkájú, de azonos méretű és tulajdonságú ramok mennek dual-ba? Vagy teljesen lutri?
-
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6098 üzenetére
Most 2+1GB van benne és x64 van fent
Ez a ram volna az amire a gazdája mondta, hogy toshiba... Azt a linket a száma alapján találtam, de nagy valószínűséggel teljesen egyformák.
Szóval azt mondod, hogy 2+4Gb is jó... erre nem is gondoltam
1 hete van laptopom... asztalinál nem szokás vegyes méreteket pakolni a gépbe
-
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6096 üzenetére
Sziasztok!
Ez a toshiba ram jó a laptopomba? Ebből tennék bele 2x2Gb-ot. Most kingston van benne.
üdv.
kertsa -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6092 üzenetére
Hát sajnos a gép folyamatos használatban van így nem nagyon tudom cserélgetni benne a cuccot! A 266-ost kiveszem és megnézem hogy megy-e 333-on, ha megy akkor kap 2x512 333-ast ha nem akkor marad benne a régi 512-es és kap mellé egy másikat! Habár ha a linket nézem elvileg vinnie kéne a 2gb ramot is 266-on, az lenne még a tuti! Anyum ledöbbenne helyben a sebességváltozáson!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6087 üzenetére
A 3.06-os tdp-je 20W-tal több mint ami most van benne úgyhogy tuti nem raktam volna bele!
Amit vettem az pedig 2300-ba volt postával szóval még olcsóbban is megúsztam! -
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6086 üzenetére
Mármint hogy az én ismereteimben voltak meg
Nagyon köszönöm a válaszokat!
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6078 üzenetére
A megjelenések megvoltak, a socketre meg akkor odafigyelek.
Mennyire kell odafigyelni a különböző típusok fogyasztására és hőtermelésére?
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6074 üzenetére
Szétnéztem ram ügyben! Kicsit drága lenne 2x1gb, úgyhogy egy 512-est teszek bele max! A proci már érkezik! Ugyanannyiért találtam 533-ast mint 400-ast 2-300 ft különbség nem nagyon számít, de ha 533-on kezeli már nyertem vele! Természetesen P4-est vettem 512 cache-sel!
Pesten nem nagyon járok=3éve voltam utoljára! -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6082 üzenetére
Az igen!
Egy pillanatig azt hittem, az valami spéci szűrő lap a lamellák előtt
Hétvégén ha lesz időm, meg is lépem a tuningot, utána jelentkezem! -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6063 üzenetére
Úgy döntöttem, belevágok, már meg is rendeltem a P8700-as procit bele.
Még egy kérdésem volna: van-e valami, amire különösen figyeljek oda processzor cserénél? Gondolok itt arra pl. hogy a hűtés megfelelően érintkezzen a procival, stb.
Notit eddig még "csak" kijelzőcsere és kisebb módosítások miatt szedtem szét, a hűtést még nem volt szerencsém szétszedni, ezért kérdeztem. -
Gannicus
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6073 üzenetére
Köszönöm szépen Neked, és Tim82-nek is a válaszokat.
Gondolkoztam én is a RAM-on, vagy egy 64-es SSD-n, de sajnos a prociban érzem a gyengeséget.
Így lehet, hogy inkább cserélek.
Van olyan laptop, amit 1-2 évig tudnék is még bővíteni? -
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6072 üzenetére
Köszönöm a választ, sok hasznosat megtudtam belőle!
Sajnos nem volt választásom, ajándék volt a gép.
A garanciavesztéssel tisztában vagyok.Miért kell vigyázni az első generációsokkal?
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6055 üzenetére
Köszi! Rengeteget segítettél!
Közben voltam otthon és szétszedtem a notit!
A billentyűzet alatt van a ram! Én azt hittem eddig hogy csak 1Gb kezel le de így lehet veszek bele 2x1gb-ot!
1.7-es northwood magos cerka van benne, 533-as procival akkor lehet el sem indul, vagy csak leveszi az fsb-t? Mert volt a neten ugyanezzel az n34bs1-es megjelöléssel 533-as procival szerelt változat!A linkelt listát úgy válogattam hogy a benne lévő proci tdp-jét ne lépjék túl!
-
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6063 üzenetére
Azt, hogy megéri-e, nem tudom. Ezt a fejlesztést most meglépem, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Ha a puszta számokat nézzük: most ráköltök 40k-t, a gépet 80-100 között lehetne eladni (ha el lehet). 120-140e ft-ból nem nagyon tudnék jobb gépet találni páromnak (ő dolgozik vele), aminek 17"-es kijelzője van (ez az egyik alapfeltétel, amit támasztott a géppel szemben). Plusz, van egy berögződése kedvesemnek, hogy addig használ valamit, amíg el nem romlik, nem szereti cserélgetni a dolgait. Ez valahol jó is meg nem is.
Visszakanyarodva a témához: gyorsítani szeretnék a gépen és 40k-nál nem szeretnék többet költeni rá. -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6061 üzenetére
Oh, tényleg, a chipsetet meg sem néztem
Akkor 800-asokat veszek bele.
Külön a procicseréről nem fogok tudni beszámolni, mert egyszerre lesz benne cserélve a proci, a hdd (kap egy momentus SSD+HDD hybridet) és ha még belefér, akkor a ram is. Ezeket ha kicseréltem, akkor tudok viszont majd írni, ha érdekel az eredmény. -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6059 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Közben találtam az aprók között egy P8700-ast 15-ért, gyorsan le is csaptam rá. Jelenleg 4Gb 667-es ram van a gépben, ha tudom, akkor kicserélem 4gb 1066-osra.
Köszi a segítséget még egyszer! -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6057 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Akkor még egy dolgot kérdeznék: Te melyiket vennéd meg a helyemben? A gép legjobban akkor van kihasználva, amikor photoshoppal dolgoznak rajta. Tehát photoshop szempontból melyik a legjobb választás bele? (itt nem tudom, mennyire számít a virtualizáció)
És akkor ha 1066-os procit választok bele, akkor érdemes a ramokat is cserélni? Jelenleg emlékeim szerint 667-esek vannak benne.Szerk.: Az nem gond, hogy a jelenlegi proci 65nm-es, a jövőbeni pedig 45 nanos lenne? Ezt az alaplap automatikusan "lekezeli"?
-
Daert
őstag
válasz
Thunderzolee #6052 üzenetére
Köszönöm,egy kérdést mindeképp megér feléjük.
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6047 üzenetére
Aham, akkor ezek szerint ha kapok, akkor a legnagyobb A8-3550MX proci is belemegy a lapba.
-
qwertly
addikt
válasz
Thunderzolee #6045 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet,lehet hogy inkább használtat vesszek amelyet az eladóval kipróbálhatok.
Üdv: -
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #6029 üzenetére
Udv!
Koszonom a kimerito valaszt, kijavitani nem tudlak mert en meg ennyit sem tudtam.
Akkor ezek szerint ilyen proci boltban is kaphato? Marmint nincs kulonbseg a laptop es desktopba szant proci kozott.
Mas kerdes hogy szerinted mennyire egyszeru cserelni a procit? Pasztazni kell gondolom meg ugyesen visszarakni a hutot.
-
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6039 üzenetére
Csak CoD4-el néztem... külső monitoron 1680x1050 minden low akad a 125 fps
füstbe esik le 45ig...
-
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6036 üzenetére
Ilyen jutott az asztali gépemért cserébe
Egyébként elég ez graft, tettem bele 96Gb-os SSD-t
Sokat dobott a sebességen. A proci csere meg azért fordult mag a fejembe, mert teszteltem vantage-t és kevésnek bizonyult. Majd érdeklődök másik topikba is
Köszi
-
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6032 üzenetére
Igen, Athlon II P360 van benne. 4 magosat terveztem venni.. Viszont teljesen laikus vagyok laptop téren. Beáldoztam az asztali gépemet a mobilitásért
Milyen áron mozognak ezek a procik?
-
qwertly
addikt
válasz
Thunderzolee #6030 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ,utána fogok nézni. -
kertsa
senior tag
válasz
Thunderzolee #6023 üzenetére
Köszi
Lenne még egy kérdésem. A laptopomba tudok procit cserélni? Milyen alternatívák vannak?
-
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6025 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
Akkor egy gonddal kevesebb -
RA541
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6015 üzenetére
amd a6 3400m van benne, de ez is csak 1333-as ramot kezel
1 db 4gigàst van benne gyárilag, vagyis ezt írják hozzá -
kallosdavid
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6011 üzenetére
Köszi a válaszokat
Ez jó Tulajdonságok: Típus: notebook Képernyő méret: 15, 6"-os; Felbontás: WXGA HD LED (1366 x 768) CPU: Intel Core i7-2670QM (2, 2GHz, 6MB); HDD: 750 GB, 5400 RPM, SATA RAM: 1 x 4 GB DDR3-1066 ?
-
kallosdavid
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6004 üzenetére
Thunderzolee:A vga-t elirtam az gt 520mx
-
válasz
Thunderzolee #6007 üzenetére
láttam, hogy kit, de senkinek a fejével nem tudok/merek gondolkodni, láttam már elég sok csodát, ilyen szempontból is...
mellesleg nem egy noti van, ahol már 4 foglalat adott! -
dwiss
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5997 üzenetére
köszi szépen! kipróbálom az AIDAt akkor csak azt hittem pont az a régebbi. Egyébként feltettem azóta a 64bitest , most végeztem a programok telepítgetésével nagyjából
minden klafa!
üdv -
Tomeh
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5998 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ... pont játék miatt gondoltam a bővítésre, de mivel nem lehet inkább veszek egy konzolt, ahogy mondod filmezni meg netezni tökéletesen elég ez a gép.
-
kdavide10
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5986 üzenetére
Hello!
Köszönöm, hogy ennyit foglalkoztál az "esetemmel". Még mellékelem az everest képét a chipsetről. Eszerint akkor tényleg a 1333 a legjobb amit támogat.
Még annyi kérdésem lenne, hogy gondolom érzékelhető a különbség az 1066-os és az 1333-as ramok között. Hiába olcsóbb az 1066-os érdemesebb az 1333-at venni igaz? -
kdavide10
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5982 üzenetére
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee #5976 üzenetére
De ebbe a laptopba bele lehet rakni minden olyan lapot, ami DDR2-es, és SATA-s, vagy csak ugyan olyanra lehet cserélni?
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee #5972 üzenetére
Mivel ezen az alaplap, és a billentyűzet rossz, két lehetőség van összerakni egy gépet.
1. Ebbe teszek billentyűzetet, és alaplapot.
2. Másik laptopba teszem azt, ami ebbe jó.
Gondolom, minél kevesebb cucc van benne, annál olcsóbb, emiatt jutott eszembe, hogy a legolcsóbb egy olyan laptop lenne, ami kijelzőhibás, de bele rakhatom, ennek a kijelzőjét, nincs benne Memória, HDD, DVD, de belerakhatom azokat, amik ebben vannak. Lehet, hogy a processzor is jó benne, ha jobb, azt is ki lehetne cserélni.Vagy olyan lapot, és billentyűzetet, amit ebbe cserélhetek ki. Nem tudom, melyik lenne olcsóbb.
Addig nem lesz nálam, amíg nem tudok vele mit kezdeni. Egyenlőre viszont csak alaplaphibás olcsó DDR2-es laptopokat találtam. Kereső nélkül nehéz... Minden egyes találatról keresni valamit, hogy egyáltalán az milyen. Azért írtam ide, hogy hátha itt vannak akik fejből tudják mit keressek hozzá. -
Ivii
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5968 üzenetére
Köszönöm a választ és a linket. Megpróbálok 100 Mhz.-es 256 Mb-os memóriát szerezni. Azért később frissítem a BIOS-t, hogy a meglévő 133 Mhz.-es memóriák ne vesszenek kárba.
-
pele79
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5960 üzenetére
Keresgéltem procikat a sempron helyére, melyiket inkább Turion vagy Athlon?
-
ferkofurko
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5961 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, Thunderzolee!
A közeljövőben megpróbálkozom a cserével
-
janami
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5938 üzenetére
Szia Thunderzolee
a proci intel celeron m 370 -1.5GHz órajel, 1MB L2 cache , 400 MHz FSB , 478 FCPGA foglalat, van itt elfekvőben egy intel pentium m 740 1.7 Ghz-es 479 mPGA foglalatú 400 Mhz-es proci, amivel ment is, de vissza lett rakva az eredeti, mert nemigazán hozzáértő rakta be.
az alaplap CLEVO Co. M5XOG
chipset intel i915GMS/i910GML
-
sz.viktor
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5914 üzenetére
szia!
A szereléssel nem volt gondom, cseréltem már benne procihűtőt nemrég, azt is video alapján.
Viszont amit mondasz az érdekes, hogy csak 667-ig tudja kezelni, mert mások meg azt mondták T61 topicban, hogy 800Mhz-ig nem lesz gond. Betettem az 512 mellé, működik gond nélkül mint a 2,5GB, viszont azt hogy hány MHz.en dolgozik, azt nem tudom. Ezt BIOS-ban meglehet nézni, nem? -
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5925 üzenetére
csak mivel particionálva van a vinyóm benne,így nem tudtam rá felteti meg meg akartam volna még növelni a c-nek a gigáját csak mivel nem tudtam megcsinálni így a d-re raktam fel, c-nicns rtajta windows
-
válasz
Thunderzolee #5921 üzenetére
Ennek a közösségnek még szüksége van a tanácsaidra, nyugi.
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5921 üzenetére
?
-
tomeedey
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5887 üzenetére
Persze azt azért odaírják
Kösz a segítséget, kezdek megnyugodni, hogy minden passzolni fog.
Az Ivy-t viszont már nem fogja támogatni a HM65-ös chipkészlet, szóval hiába illeszkedne a foglalat ha nem indul el vele. Vagy tévednék? Remélem tévedek mert akkor a platform maradhatna és csak procit kell venni, ha "elavulna" az i7
De kitudja mi lesz már akkor a világban
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5882 üzenetére
-
tomeedey
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5879 üzenetére
Bizony 4 szűmjegyű tehát jelenleg 2310-es i3 van benne. Az i7 második gen mobilprocik közül pl 2670-ből mindegyik forgalomban kapható tehát illeszkedik bele? Gondolok itt az ebay-os i7-ekre, melyeknél nincs feltűntetve hogy Socket G2, gondolom azok is kompatibilisek.
Kiszúrtam az egyik képen, a foglalatára PGA989 van rávésve, ha jol kinagyítom és nem olvasom félre. Ha jol értelmezem ebbe bele megy a G1-G2 de az alaplap a G2-eseket támogajta.
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5880 üzenetére
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5877 üzenetére
jó mindjárt csinálok a notiról a képet,és felteszem,én segítséget kérek nem kötöszködni akarok mindenkivel,én nem nagyon értek a notebookhoz,csak az asztalihoz értek,egy olyan 5-10 perc és teszek fel róla képet,és úgy nem lehet megcsinálni ha az asztali vinyót kiszedem,és valahogyan rá dugom a notebookra?
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5837 üzenetére
cpU :30%cpU :30%
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5832 üzenetére
hát én sem lettem okosabb,hát nem jövökk rá hogy mi a baja
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5830 üzenetére
igen ki szedtem meg kifújtam ott a port közötete azt vissza tettem
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5828 üzenetére
irjál másnak de ne nekem jó
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5820 üzenetére
értem csak a ventilátorból jöna büdös szag,meg meleg nagyon szerintem biztos hogy azt kell kitakaritanom
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5813 üzenetére
nincs virus a gépemen,és melyik a legjobb virusirtó?
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #5804 üzenetére
Hát igen, kellene szerezni egy nagyobb pendrive-ot
Azzal már lehetne kezdeni valamit!
-
gáspár lászl
tag
válasz
nem pörög a proci 100% osan,de nem tudom kivenni a ventilátort,ilyen hülye meleget fúj de nem tudom mitől van ez,hogy ilyen büdöset fúj,meg ha kint van valami az asztalon az nem lassitja le a gépet?
-
_seth_
veterán
válasz
Elrettentő példának tökéletes
A gép folyamatosan maxon járatta a ventit és a proci visszavehette magát mert nagyon be volt lassulva az amúgy is lassú sempron benne...
-
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5808 üzenetére
van rajta másik mert ezt még nem akarom letörölni mert ezen van bent a bittorent és vissza akarok mindent tölteni,és csak útána akarom letörölni
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5807 üzenetére
így még nem szedtem szét csak a ventilátorol szoktam kifújni a porokat,van alatta ventilátor is ,külön notebook ventilátor,everesem nincs
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5804 üzenetére
mert nekem csak már 2gb ram van bent,és nem tudom mért csinálja ezt,reggel néztem és a másik windows 7-be lépet be mert egész éjszaka ment és reggel kinyitottam és átment a másikba ,de nem tudom mért,és a vg nem lehet cserélni vagy valamit?
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #5797 üzenetére
Én anno egy 4GB-os pendrive-ra tettem fel egy olyan win7-et (akkor még nem volt sp1 ez miatt ráfért) amit alapból úgy szedtem le, hogy rajta volt a home premium, prof, ultimate, x86 és x64-es verzió is, telepítés előtt lehet választani, hogy melyiket kívánom feltelepíteni.
Elméletileg nem buhernyált win, gyári csak egybe előre meg volt csinálva. (lemezről is már sokat telepítettem ezt a verziót és semmi hiba nem volt, minden működött rendesen)
Na de a lényeg, hogy én egy sima módszerrel ezt integráltam a pendrive-ra és működött! Azóta megjelent az sp1-es verzió is de ez az összetett pack így már nem fér rá egy 4GB-os pendrive-ra és még nem szereztem 8GB-osat erre a célra sajna!
Esetleg ha kell link, ilyen verzióról, hogy meg tudd nézni, szívesen elküldöm pm-ben!
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5797 üzenetére
mért lassú a notim,meg állandóan felmelegszik nagyon és le lassul de nem tudom mért lassú a notim? meg a msi cx500-402xhuba nem lehet cserélni a vgát nem?
-
sz.viktor
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5743 üzenetére
köszönöm!
Azt hiszem kezdem érteni. Viszont utánnanéztem a két ramnak amit venni készülök itt a fórumon...az egyik CL értéke 5 a másiknak 6. Akkor ezekszerint nem fognak együtt dolgozni? -
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #5737 üzenetére
Hát ha nem megy lejjebb akkor eladom a notim és majd veszek egy olyat ami már ddr3-as
(mondjuk a közeljövőben biztos nem cserélem le, mert nincs pénz)
Egyébként tényleg nem éri meg méregdrága ramot venni, akkor ha az ember tud, akkor spóroljon egy kicsit + adja el a régijét és vegyen egy újabbat ami már pl ddr3-as!
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5737 üzenetére
De lejjebb megy, mert Chuck Norris nekem azt mondta!
-
naomek
tag
válasz
Thunderzolee #5687 üzenetére
Hát...köszi szépen
A mostani az 65nm a régi azthiszem 90nm. De majd ujrarakom az oprendszert
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5686 üzenetére
Kikapcsoltam én is a lapozófájlt. Igy hagyom.
-
_seth_
veterán
válasz
8 giga mellett lekapcsoltam, semmi változás eddig ami persze jó
-
eketomy
senior tag
válasz
Na akkor csak volt némi igazság amit én is lentebb írtam a lapozófájlról, ezt most meg is erősítetted!
-
cassius.clay
senior tag
válasz
A chipset GM45/47 nem pedig PM45. A HP oldala is ratyi; tudom hogy ott is 2x4GB-ot irtak, hogy annyit kezel maximum, de ott DDR2 ramot irnak, közben meg DDR3 megy benne.
Na mindegy a lényeg, hogy kezeli a 8GB-ot. Már csak egy jó P-s proci kell bele. -
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5667 üzenetére
Persze tudom, csak kíváncsiságból kérdeztem . Mindenképpen P szériára akarom cserélni a teljesítmény növelés és a hűtés javítása érdekében . Pont azért is vettem inteles gépet ,hogy
Minél kevesebb cucc legyen benne ami melegedhet. -
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5665 üzenetére
Köszönöm. Akkor elméletileg kezeli a az "X" és "Q" szériát is?
-
naomek
tag
válasz
Thunderzolee #5644 üzenetére
Köszkösz
-
urdug
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5627 üzenetére
Remek dolgozat!
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5632 üzenetére
akkor nem lehet beletenni nem?
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5627 üzenetére
értem hát nem akarok venni az enyémre akarom elcserélni azt a procit amelyiket kiválasztanám ha elcserélnék velem
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5614 üzenetére
Nem is voltam nagyon biztos ebben, de köszönöm az infót!
Igazatok van vga ügyben, elnéztem a sorozat számot, sajna ez a SiS chipset egy f*s!
Hülye google nem is azt adja be,amire keresek..Én is azt javaslom amit Thunderzolee is írt,rá kell nézni a deszkára..
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #5614 üzenetére
Ez így van! Ezt én is megerősítem.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5607 üzenetére
Intel 945GM a chipset(google)..ésszerű szerintem 533-as cpu-t belerakni, ha már az van előírva..
(magánvélemény)
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5589 üzenetére
köszönöm pen a segítséget de 4gb ram van alapból van bent neki,de nemm tudom eladni sem senkinek sem kell anyii pénzért amennyit kérek érte
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5585 üzenetére
hát akkor a videókártya nem lesz kicserélve de akkor a procit ki lehet nem? meg a ramot meg a vinyót nem?
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #5558 üzenetére
Amúgy legkésőbbi BIOS van benne, ezután már nincs több. Úgyhogy marad a remény. -
atees
őstag
válasz
Thunderzolee #5547 üzenetére
Érdekes megoldás amit írtál!
Csak az itt a kérdés,ha nem jó ez mondjuk nálam akkor, nem e tesz tönkre valamit!
Na de megvárom fuji válaszát aztán akkor rendelek procit meglátjuk mi lesz! -
atees
őstag
válasz
Thunderzolee #5543 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest