- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A P35-ös chipset támogat DDR3-as ramokat is, azért szerepel az alaplapod leírásában.
Nekem pl. Gigabyte P35 DS4-em volt DDR2-es ramokkal, és P35C DS3-ra váltottam. Ez teljesen ugyanolyan alaplap, ugyanaz a felszereltsége, csak DDR2 sínek helyett DDR3 sínek vannak rajt. T×k jó volt, kicseréltem a lapot, átdugtam a merevlemezeket, még újratelepítenem sem kellett a rendszert.
Az Asus P5K sorozatból is van DDR3-as lap, ugyanezzel a chipkészlettel.A VIA chipsethez nem tudok többet hozzáfűzni, majd ha megjött a proci, írd le, sikerült-e upgradelni, viszi-e a noti.
Illetve van itt még valami
Volt itt egy leírás régebben:
A 400-as FSB-s procinak két lábát össze kell kötni, és akkor 533-as módban fut.Ez a foglalat két lába, be van karikázva.
Ezeket kell kis fémdrót darabbal összekötni.
Keresem a leírást, de nem találom, pedig én is ki akartam próbálni.
Ebben, vagy valamelyik párhuzamos notis topicban linkelték, még priviztem is a postolóval, de nem találom.Ha a mostani procidnak 18-as a szorzója: 100MHz × 18 = 1.8GHz órajel
Ez 533-as FSB-vel így nézne ki: 133MHz × 18 = 2.394GHz órajel.
Ezt még elvinné fesz. emelés nélkül is alighanem.
Esetleg NHC-vel a max szorzót lehet lejjebb kell venni, vagy a feszültségekkel variálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged