Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yohnsee
üzenetére
Azt hittem játékra kell.

Hát, hogy Photoshophoz milyen proci kell, azt inkább a processzoros topikok egyikében kérdezd meg, vagy a Photoshop topicban.
Én csak ezt találtam:
http://www.adobe.com/products/photoshop/tech-specs.html
De ehhez nem sok-sok ram kell inkább?A virtualizáció azt jelenti, h Win 7-re pl. fel tudsz tenni egy virtuális XP-t, és ha van olyan régi programod, drivered ami csak XP alatt fut, akkor tudod futtatni a Win 7-en is ezáltal.
Pl: nekem olyan régi a scannerem, h nincsenek hozzá 64bites driverek, de a virtuális XP-n tud futni a régi 32bites XP-s drivere, így tudom használni a scannert.A PM45-ös chipset 800Mhz-es ramokat is támogat, tehát ekkorákat is rakhatsz bele. De tudtommal nem sokat dob a gépen az, ha 667-es ramokat kicseréljük 800-asokra, persze a Photoshop lehet profitál belőle, ezt is a Photoshopos topicban kéne megkérdezni, esetleg a nagy ramos topicban.
Az nem gond, h a proci mekkora csíkszélességgel készült, a PM45-ös chipset kezeli a 45nm-t is. Az a lényeg, h a foglalatod Socket P, a chipseted meg PM45.
A listát itt a topicban csináltuk pont ezért, h egy helyen össze legyenek gyűjtve a Socket P-s processzorok, és főbb tulajdonságaik alapján könnyen ki lehessen keresni kinek milyen proci a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx