Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yohnsee #6058 üzenetére
Azt hittem játékra kell.
Hát, hogy Photoshophoz milyen proci kell, azt inkább a processzoros topikok egyikében kérdezd meg, vagy a Photoshop topicban.
Én csak ezt találtam:
http://www.adobe.com/products/photoshop/tech-specs.html
De ehhez nem sok-sok ram kell inkább?A virtualizáció azt jelenti, h Win 7-re pl. fel tudsz tenni egy virtuális XP-t, és ha van olyan régi programod, drivered ami csak XP alatt fut, akkor tudod futtatni a Win 7-en is ezáltal.
Pl: nekem olyan régi a scannerem, h nincsenek hozzá 64bites driverek, de a virtuális XP-n tud futni a régi 32bites XP-s drivere, így tudom használni a scannert.A PM45-ös chipset 800Mhz-es ramokat is támogat, tehát ekkorákat is rakhatsz bele. De tudtommal nem sokat dob a gépen az, ha 667-es ramokat kicseréljük 800-asokra, persze a Photoshop lehet profitál belőle, ezt is a Photoshopos topicban kéne megkérdezni, esetleg a nagy ramos topicban.
Az nem gond, h a proci mekkora csíkszélességgel készült, a PM45-ös chipset kezeli a 45nm-t is. Az a lényeg, h a foglalatod Socket P, a chipseted meg PM45.
A listát itt a topicban csináltuk pont ezért, h egy helyen össze legyenek gyűjtve a Socket P-s processzorok, és főbb tulajdonságaik alapján könnyen ki lehessen keresni kinek milyen proci a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest