Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ez a processzorcsalád kompatibilis vele, de életemben nem láttam még belőle:
http://www.cpu-world.com/CPUs/TM5800/index.html
Mármint hirdetve.Ha jól Googleztam, akkor a tiédben 800MHz-es van.
Ahogy elnézem, a legnagyobb 1000MHz-es, tehát felesleges kicserélni, nem lesz gyorsabb, meg tényleg fogalmam sincs, honnét lehetne hozzá szerezni.Ez egy gyenge kis gép, korlátozottt tudással, nem hiszem, h érdemes lenne fejleszteni.

Memória mennyi van benne?
A gyári 256MB?
Esetleg 1GB-ig felbővíthetnéd, bár ha SD ram megy bele, nem is tudom, értelmes áron lehet-e hozzá venni 512-es modult.
Egyáltalán hány ram foglalat lehet benne?Most néztem, ez valami érintőképernyős cucc?
Ejhh, jóféle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx