- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laszmen #5612 üzenetére
Mire alapoztad ezt a kijelentést?
TomyGun:
Lehet, h Laszmennek van igaza, és én tévedtem.
Ezért kérdeztem rá.gáspár lászl:
Kértük már, h csavarozd le a gép alját, és nézd meg cserélhető-e, mivel a Youtubeon ehhez a típushoz nincs elérhető video.
Sokkal egyszerűbb, mint azon tanakodni, h vajon cserélhető-e.
Csak egy pici csavarhúzó kell hozzá, meg némi kézügyesség.Én ha ismeretlen géphez nyúlok, csinálok rajzot is néha, h a hosszabb-rövidebb csavarokat tudjam majd, hová kell visszatenni.
Láttam már olyat, h valaki átcsavarozta az alaplapot egy nem jó helyre visszatekert hosszabb csavarral.. -
válasz
Laszmen #5610 üzenetére
Javítalak.
A HM55-ös chipkészletekhez tartozó BIOS tartalmazza az összes Socket P-s processzort, még a P7ezer szériát is.
Nem hiszem, h a Packard Bell a Celeron 900 mellé lebutított BIOS-t pakolt volna, egyszerűen ez egy kelet európai piacra való olcsó modellnek készült, ezért van a felsőkategóriás chipsethez ilyen alsókategóriás processzor csomagolva.
A noti hűtése is meg fog birkózni a kétmagos procikkal, a Celeronnak sincs kisebb TDP-je, mint 35Watt.A BIOS frissítés amúgy sem opció, a Packard Bell oldalán legalábbis nincs elérhető BIOS a notihoz.
A 965-ös chipsetnél vannak olyan esetek, amelyek bár Socket P foglalatról beszélünk, de mégsem viszik a P-vel kezdődő processzorokat, csak az akkoriban futott Socket P-s T szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged