- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sz.viktor #5927 üzenetére
Konkrétan azt a választ kaptad a Thinkpad-topikban, hogy nyugodtan tehetsz bele DDR2-800-as RAM-ot is és gond nélkül fog működni, nem azt, hogy 800-as FSB-n fogja járatni is azt a RAM-ot a T61-ed.
A chipset (Intel 965GM/PM stb.) 667 MHz-es FSB-n fogja járatni a gépbe tett RAM-okat.
Csak a pontosság kedvéért jegyzem meg, nem kötekedni kívántam. Clown kollégának is T61-e van, valószínűleg tapasztalat alapján írta, hogy a 800-as modulokkal nem lesz gond.
-
válasz
sz.viktor #5927 üzenetére
CPU-Z programot tegyél fel, az kiírja.
Notikban a BIOS-ban nincs ilyen opció, sztem nem fogja írni, esetleg bekapocsláskor a post képernyőn asszem írja.
De ha a BIOS-ban a post le van tiltva, és csak a gyártó logóját mutatja, majd utána már egyből azt, ahogy bootol a Windows; akkor engedélyezd a BIOS-ban a post képernyőt.De én a CPU-Z-t ajánlom, az általában pontos.
Esetleg az AIDA64 is jó, de annak az ingyenes verziójából asszem ezen a ponton nem lehet kiolvasni épp hány MHz-en hajtja a ramokat.
De lényegtelen, én mindenesetre felírtam magamnak a jegyzeteimhez, h a géped chipsete viszi a 800MHz-es ramokat is.
Köszi, h visszajeleztél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged