- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sz.viktor #5927 üzenetére
Konkrétan azt a választ kaptad a Thinkpad-topikban, hogy nyugodtan tehetsz bele DDR2-800-as RAM-ot is és gond nélkül fog működni, nem azt, hogy 800-as FSB-n fogja járatni is azt a RAM-ot a T61-ed.
A chipset (Intel 965GM/PM stb.) 667 MHz-es FSB-n fogja járatni a gépbe tett RAM-okat.
Csak a pontosság kedvéért jegyzem meg, nem kötekedni kívántam. Clown kollégának is T61-e van, valószínűleg tapasztalat alapján írta, hogy a 800-as modulokkal nem lesz gond.
-
válasz
sz.viktor #5927 üzenetére
CPU-Z programot tegyél fel, az kiírja.
Notikban a BIOS-ban nincs ilyen opció, sztem nem fogja írni, esetleg bekapocsláskor a post képernyőn asszem írja.
De ha a BIOS-ban a post le van tiltva, és csak a gyártó logóját mutatja, majd utána már egyből azt, ahogy bootol a Windows; akkor engedélyezd a BIOS-ban a post képernyőt.De én a CPU-Z-t ajánlom, az általában pontos.
Esetleg az AIDA64 is jó, de annak az ingyenes verziójából asszem ezen a ponton nem lehet kiolvasni épp hány MHz-en hajtja a ramokat.
De lényegtelen, én mindenesetre felírtam magamnak a jegyzeteimhez, h a géped chipsete viszi a 800MHz-es ramokat is.
Köszi, h visszajeleztél.
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged