- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5737 üzenetére
De lejjebb megy, mert Chuck Norris nekem azt mondta!
-
cassius.clay
senior tag
Tudtok mondani nekem win 7 64 bit élményidex számot erre a két laptop procira? :
-P8400
-P8600 -
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5686 üzenetére
Kikapcsoltam én is a lapozófájlt. Igy hagyom.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5686 üzenetére
A chipset GM45/47 nem pedig PM45. A HP oldala is ratyi; tudom hogy ott is 2x4GB-ot irtak, hogy annyit kezel maximum, de ott DDR2 ramot irnak, közben meg DDR3 megy benne.
Na mindegy a lényeg, hogy kezeli a 8GB-ot. Már csak egy jó P-s proci kell bele. -
cassius.clay
senior tag
válasz
eketomy #5671 üzenetére
Igen, tudom, nem egy P szériás procival szerelt notim volt már, nagyon pozitivak az élményeim róluk
Egyébként a ram upgrade megtörtént, kezeli a gép a 8GB DDR3 ramot. (1333Mhz-es van benne, elméletileg ezt is kihasználja, tehát nem folytja le 1066-ra-legalábbis ugy tudom)
Nem tudjátok ilyenkor mit lehet mág állitani a gépen, hogy érezzem a sebességkülönbséget a 2Gb ramhoz képest? Mert nem nagyon érzem. Ez a lapozo fájl cucc hogy is van? Tudom, ha 8GB ram van a gépben, akkor nem nyul le a vinyóról a lapozofájlnak külön memóriát; de ez automatikusan kerül beállitásra, ha beleraktam a gépbe a 8GB ramot vagy nekem kell kézzel állitani rajta? Ha nekem akkor hol és hogyan? -
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5667 üzenetére
Persze tudom, csak kíváncsiságból kérdeztem . Mindenképpen P szériára akarom cserélni a teljesítmény növelés és a hűtés javítása érdekében . Pont azért is vettem inteles gépet ,hogy
Minél kevesebb cucc legyen benne ami melegedhet. -
cassius.clay
senior tag
válasz
Thunderzolee #5665 üzenetére
Köszönöm. Akkor elméletileg kezeli a az "X" és "Q" szériát is?
-
cassius.clay
senior tag
Még egy kérdés: ProBook 4310Ss meddig és milyen processzorokkal bövithetö?
Jelenleg T6570 van benne, de késöbb szeretnék vmi erösebbet, "P" széria lenne a legjobb, ha belemegy. -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Kérdés: HP ProBook 4310s meddig bővíthető RAM tekintetében?
Kezeli a 2x4GB-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest