- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdug
aktív tag
válasz
cassius.clay #5702 üzenetére
Pl.-ul itt nézz szét.
-
válasz
cassius.clay #5672 üzenetére
Ejha... és valóban viszi a DDR3-at is.
Ezen néztem egy nagyot, de jobban rákeresve, szerepel az Intelnél is a chipset leírásban. Hát, mindenesetre nem sok PM45-ös chipsetes géphez mellékeltek DDR3-at.A lapozófájlról:
Akinek fogalma sincs semmiről, annak ajánlott olvasmány volt ollie írása anno:
http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.html
Vagy a Techneten a Windows memóriakezelésével foglalkozó https://technetklub.hu/search/SearchResults.aspx?u=2117&o=DateDescending.Bár a Win7, ill. a Vista már nem írogat ki mindent a lapozófájlra, ettől függetlenül nyugodtan kapcsoljátok le. Főleg 8GB ramnál.
Ha valamilyen programnak szüksége lenne rá, majd jelzi, és akkor vissza lehet kapcsolni. Akinek SSD-je van, annak meg le KELL kapcsolni.
A lapozófájl nem gyorsítja a boot időt, nem erre való.
Ha meg nem elég a fizikai ram, majd felugrik egy "elfogyott a virtuális memória" hibaüzenet --> ez esetben majd vissza lehet kapcsolni.
Megjegyzem, nekem amikor még 4GB ramom volt, ez utóbbi előfordult párszor, ha túl sok mindent hagytam nyitva játékok futtatása közben/alatt. -
eketomy
senior tag
válasz
cassius.clay #5681 üzenetére
Én nem mondtam, hogy gyorsabb lesz ettől, csak általában akinek van 8GB-ja annak nem kell plusz virtuális memóriára a szg-en,(magyarul ezzel helyed is szabadul fel, mert nem foglalja le a sok fölös helyet a gépen) mert bőven van elég ramod! De ha lassúnak találod, akkor visszakapcsolod!
Hogyan lehet érezni a 8GB Ramot? Indítasz 10 programot és váltasz közöttük, vagy bezársz egyet és ismét indítod, játékok stb.
Ahogy már lentebb is említették! -
eketomy
senior tag
válasz
cassius.clay #5672 üzenetére
Hát ha 8GB ramod van akkor azt szoktuk javasolni, hogy ki kell kapcsolni a lapozófájlt, mert akkor már nincs szükség a gépnek rá! (a win7 nemtudom, hogy kikapcsolja-e alapból sztem nem)
Start menü, vezérlőpult, rendszer, speciális rendszerbeállítások, speciális fül, teljesítménynél beállítások, ismét speciális fül, és ott lesz hogy virtuális memória, módosítás, szedd ki a pipát hogy ne a rendszer kezelje a lapozófájl méretét és kapcsold ki a C meghajtón! -
eketomy
senior tag
válasz
cassius.clay #5668 üzenetére
A P szériában nem fogsz csalódni, csak ajánlani tudom, én is most cseréltem le a procimat egy P7350-re és nagyon hasít vele a masina és ez még nem is a legerősebb széria
-
_seth_
veterán
válasz
cassius.clay #5668 üzenetére
Pont azért is vettem inteles gépet ,hogy
Minél kevesebb cucc legyen benne ami melegedhet.Akkor nem jött össze
Ugyanannyi alkatrész van ami melegszik
(De értelek)
-
válasz
cassius.clay #5666 üzenetére
Miket futtatsz a géppel, h ilyen processzorszörnyre lenne szükséged?
Tudnod kell, h ezeknek a CPU-knak a TDP-je 10 Wattal több, mint amihez a notit tervezték. Elképzelhető, h a gép hűtése folyamatosan dolgozna, h le tudja hűteni a procit. Maradj inkább a hagyományos T-s prociknál, vagy inkább egy még energiatakarékosabb P-s verziót válassz.
Itt a közepe-vége felé írtam erről legutóbb.
-
válasz
cassius.clay #5664 üzenetére
Kezeli az összes Socket P-s processzort.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PViszont a memória az csak DDR2-es.
Lejjebb akik itt írták alighanem tévedtek.A 4310-es még PM45-ös chipsetű, azok még csak DDR2 800-ra épültek.
A 4320-as lenne az első generációs Core i processzoros verzió DDR3 1066-os ramokkal.
És a 4330-as a most futó széria második generációs Core i procikkal, DDR3 1333 ramokkal.
Tudom, mert nekem is ez utóbbi van.
A DDR2-vel van egy kis probléma.
Kettő darab 4GB-os memóriamodul ára a csillagos egekben van.
Ezért nem érdemes a DDR2-es notikat tovább bővíteni, mert 2×2GB-nál többet nem nagyon lehet belerakni (gazdaságosan) két slotot feltételezve természetesen. -
_seth_
veterán
válasz
cassius.clay #5660 üzenetére
HP szerint is a 2x4 giga a plafon
-
eketomy
senior tag
válasz
cassius.clay #5658 üzenetére
Úgy látom, hogy ez ddr3-as, márpedig ha az akkor kezeli a 2x4GB DDR3 memóriákat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest