- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy Acer Aspire 8530G laptopom, vga nélkül', vettem egy nVidia FX770M MXM2 kártyát, de nagyon makacs, ugyan is beszerelve semmit sem reagál a gépben, bios frissítés megvolt(Phoenix 2.15) Bios reset megvolt, kártya ki-be, megvolt de semmi, nem ismeri fel, van esély arra hogy a kettő együtt működjön?
Köszönöm előre is annak, aki segít!Tudom,nem jó párosítás az AMD cpu és az nVidia kártya, de ez most így jött ki.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5635 üzenetére
Ilyet te nem fogsz beletenni,mert te ilyet nem veszel sehol 60k alatt!
Amúgy felesleges ilyet beletenni, ez olyan mint ha egy trabant kasznin egy 600lóerős motor lenne, értelmetlen.. -
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5628 üzenetére
[link] T8100-as cpu, ez az,ami neked kell! Ettől izzik a géped!
Thunderzolee hasznos kis írás, a wattokkal én sem voltam teljesen tisztában,eddig..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5624 üzenetére
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5622 üzenetére
Thunderzolee már több alkalommal belinkelte a támogatott cpu-k listáit! De én is belinkelem, hátha így érthetőbb..
[link] -
Laszmen
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5614 üzenetére
Nem is voltam nagyon biztos ebben, de köszönöm az infót!
Igazatok van vga ügyben, elnéztem a sorozat számot, sajna ez a SiS chipset egy f*s!
Hülye google nem is azt adja be,amire keresek..Én is azt javaslom amit Thunderzolee is írt,rá kell nézni a deszkára..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5611 üzenetére
Komoly kis gép, igen,cserélhető!
-
Laszmen
aktív tag
Ahhoz hogy vigye az 1066-os izom procikat, tudomásom szerint igényli a BIOS frissítést, javítsatok ha tévedek..
Thunderzolee! Igen, igazad van, közben rájöttem erre én is, a google vmiért nem ad találatot erre..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5607 üzenetére
Intel 945GM a chipset(google)..ésszerű szerintem 533-as cpu-t belerakni, ha már az van előírva..
(magánvélemény)
-
Laszmen
aktív tag
válasz
d.véderjoe #5602 üzenetére
Mármint kevés a pénzed rá,vagy a pénz nem számít?
Választhatsz szériák közül; T-s széria,U-széria,L-széria,..(illetve extrém esetben SL-SU széria)
T-ből maximum Intel® Core™2 Duo Processor T9500 (6M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB) szerintem ehhez sokat nem kell hozzáfűznöm..Használtan 20-30között kapod meg..
De én ajánlom neked a T7800-at,ez sem sokkal gyengébb, viszont olcsóbb.. -
Laszmen
aktív tag
válasz
d.véderjoe #5597 üzenetére
Szia!
Igazából ezt a pénztárcád tudja csak befolyásolni, rengeteg van, körülbelül mennyi az az ár, amit erre a célra szánnál, mert így könnyebben tudunk neked ajánlani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest