- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy Acer Aspire 8530G laptopom, vga nélkül', vettem egy nVidia FX770M MXM2 kártyát, de nagyon makacs, ugyan is beszerelve semmit sem reagál a gépben, bios frissítés megvolt(Phoenix 2.15) Bios reset megvolt, kártya ki-be, megvolt de semmi, nem ismeri fel, van esély arra hogy a kettő együtt működjön?
Köszönöm előre is annak, aki segít!Tudom,nem jó párosítás az AMD cpu és az nVidia kártya, de ez most így jött ki.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5635 üzenetére
Ilyet te nem fogsz beletenni,mert te ilyet nem veszel sehol 60k alatt!
Amúgy felesleges ilyet beletenni, ez olyan mint ha egy trabant kasznin egy 600lóerős motor lenne, értelmetlen.. -
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5628 üzenetére
[link] T8100-as cpu, ez az,ami neked kell! Ettől izzik a géped!
Thunderzolee hasznos kis írás, a wattokkal én sem voltam teljesen tisztában,eddig..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5624 üzenetére
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5622 üzenetére
Thunderzolee már több alkalommal belinkelte a támogatott cpu-k listáit! De én is belinkelem, hátha így érthetőbb..
[link] -
Laszmen
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5614 üzenetére
Nem is voltam nagyon biztos ebben, de köszönöm az infót!
Igazatok van vga ügyben, elnéztem a sorozat számot, sajna ez a SiS chipset egy f*s!
Hülye google nem is azt adja be,amire keresek..Én is azt javaslom amit Thunderzolee is írt,rá kell nézni a deszkára..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gáspár lászl #5611 üzenetére
Komoly kis gép, igen,cserélhető!
-
Laszmen
aktív tag
Ahhoz hogy vigye az 1066-os izom procikat, tudomásom szerint igényli a BIOS frissítést, javítsatok ha tévedek..
Thunderzolee! Igen, igazad van, közben rájöttem erre én is, a google vmiért nem ad találatot erre..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5607 üzenetére
Intel 945GM a chipset(google)..ésszerű szerintem 533-as cpu-t belerakni, ha már az van előírva..
(magánvélemény)
-
Laszmen
aktív tag
válasz
d.véderjoe #5602 üzenetére
Mármint kevés a pénzed rá,vagy a pénz nem számít?
Választhatsz szériák közül; T-s széria,U-széria,L-széria,..(illetve extrém esetben SL-SU széria)
T-ből maximum Intel® Core™2 Duo Processor T9500 (6M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB) szerintem ehhez sokat nem kell hozzáfűznöm..Használtan 20-30között kapod meg..
De én ajánlom neked a T7800-at,ez sem sokkal gyengébb, viszont olcsóbb.. -
Laszmen
aktív tag
válasz
d.véderjoe #5597 üzenetére
Szia!
Igazából ezt a pénztárcád tudja csak befolyásolni, rengeteg van, körülbelül mennyi az az ár, amit erre a célra szánnál, mert így könnyebben tudunk neked ajánlani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest