- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
janami
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat és a segítséget nektek TomyGun, Tim82, és Thunderzolee.
A memót valósínű megveszem 2x1 gb 533Mhz kingstont 8200-ért, a procit most fogok nézni
Azért lett visszacserélve, mert nagyben kezdte a fórumot elég hosszan, hogy mire kell figyelni, és azzal voltam/vagyok hogy nem elég neki a hűtés, de akkor valószínű jó lesz ebbe
A vinyó az is a géppel egyidős, 7 éves 80-as Fujitsu
-
janami
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5938 üzenetére
Szia Thunderzolee
a proci intel celeron m 370 -1.5GHz órajel, 1MB L2 cache , 400 MHz FSB , 478 FCPGA foglalat, van itt elfekvőben egy intel pentium m 740 1.7 Ghz-es 479 mPGA foglalatú 400 Mhz-es proci, amivel ment is, de vissza lett rakva az eredeti, mert nemigazán hozzáértő rakta be.
az alaplap CLEVO Co. M5XOG
chipset intel i915GMS/i910GML
-
janami
csendes tag
Hellóka
Van egy Albacomp Activa - Standard Mobil 550G laptopom
-Intel Celeron M 1,5 Ghz procival, azt hiszem 478 -as foglalatú
-512 Mb ddr2 533 Mhz memóval.A célom az, hogy win7 oprendszerrel tökéletesen működő irodai gép legyen belőle ( nem célom a játék, csak a gyors működés )
A kérdésem, milyen procival lehetne ezt bővíteni, illetve mennyi memót tudna kezelni, esetleg 2 Gigát?
( lehet hogy ezt megtudom oldani 2 db 1 Ghz-el, ha tudja kezelni akkor nekem az tökéletes, de azért kíváncsi vagyok hozzáértők véleményére ), illetve az interneten semmilyen gyári oldalt nem találtam ezzel kapcsolatban.A környékemen nincs számítógépes szakszervíz, kb olyan 80 km-re van a legközelebb, és keresetem sincs most egy újat venni, ezért érdeklődöm itt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged