Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mivel ezen az alaplap, és a billentyűzet rossz, két lehetőség van összerakni egy gépet.
1. Ebbe teszek billentyűzetet, és alaplapot.
2. Másik laptopba teszem azt, ami ebbe jó.
Gondolom, minél kevesebb cucc van benne, annál olcsóbb, emiatt jutott eszembe, hogy a legolcsóbb egy olyan laptop lenne, ami kijelzőhibás, de bele rakhatom, ennek a kijelzőjét, nincs benne Memória, HDD, DVD, de belerakhatom azokat, amik ebben vannak. Lehet, hogy a processzor is jó benne, ha jobb, azt is ki lehetne cserélni.Vagy olyan lapot, és billentyűzetet, amit ebbe cserélhetek ki. Nem tudom, melyik lenne olcsóbb.
Addig nem lesz nálam, amíg nem tudok vele mit kezdeni. Egyenlőre viszont csak alaplaphibás olcsó DDR2-es laptopokat találtam. Kereső nélkül nehéz... Minden egyes találatról keresni valamit, hogy egyáltalán az milyen. Azért írtam ide, hogy hátha itt vannak akik fejből tudják mit keressek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx