- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9159 üzenetére
Ok, köszönöm!
Egy kis érdeksség: a HM65-ös kompatibilitási listában a 2450m sem szerepel, mégis működik.
-
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
A notim: Samsung NP300-E5A, eredetileg B800-as Celeron volt benne, most egy i5-2450m teljesít. Chipset: Intel HM65.
A téma tárgya, hogy bele megy-e az i5-3210m. Főleg a chipset és a tokozás miatt kérdem.
A váltás oka egyébként főleg a HD3000 és HD4000 közötti különbség. Nincs ugyanis más grafikám.
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6086 üzenetére
Mármint hogy az én ismereteimben voltak meg
Nagyon köszönöm a válaszokat!
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6078 üzenetére
A megjelenések megvoltak, a socketre meg akkor odafigyelek.
Mennyire kell odafigyelni a különböző típusok fogyasztására és hőtermelésére?
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6072 üzenetére
Köszönöm a választ, sok hasznosat megtudtam belőle!
Sajnos nem volt választásom, ajándék volt a gép.
A garanciavesztéssel tisztában vagyok.Miért kell vigyázni az első generációsokkal?
-
medwe27
csendes tag
válasz
medwe27 #6066 üzenetére
Bocs a duplicate miatt, már lejárt az idő mikor ezt találtam: http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform
Jól gondolom, hogy minden aminek a motherboard: interface/socket tulajdonsága megegyezik az kompatibilis/cserélhető egymással?
És ha igen, akkor a B800 helyébe legalább melyik i3 kéne, hogy érezhető legyen a teljesítmény-növekedés?
-
medwe27
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Samsung NP300-E5A gépem, benne egy Intel Celeron B800-as ketyegővel.
Ezeket a gépeket leginkább a i3-mal forgalmazzák, és a kérdésem is az lenne, hogy lehet-e cserélni a Celeront egy i3-ra? -
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios(a legújabb bios, melynek kompatibilisnek kell lennie, mert az alapból tl-56-al szereltekhez is az jár!). Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis? -
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios. Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android játékok topikja
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged