- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én anno egy 4GB-os pendrive-ra tettem fel egy olyan win7-et (akkor még nem volt sp1 ez miatt ráfért) amit alapból úgy szedtem le, hogy rajta volt a home premium, prof, ultimate, x86 és x64-es verzió is, telepítés előtt lehet választani, hogy melyiket kívánom feltelepíteni.
Elméletileg nem buhernyált win, gyári csak egybe előre meg volt csinálva. (lemezről is már sokat telepítettem ezt a verziót és semmi hiba nem volt, minden működött rendesen)
Na de a lényeg, hogy én egy sima módszerrel ezt integráltam a pendrive-ra és működött! Azóta megjelent az sp1-es verzió is de ez az összetett pack így már nem fér rá egy 4GB-os pendrive-ra és még nem szereztem 8GB-osat erre a célra sajna!
Esetleg ha kell link, ilyen verzióról, hogy meg tudd nézni, szívesen elküldöm pm-ben!

Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx