Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe93
csendes tag
Sziasztok!
Találtam otthon egy 9.5mm-es thinkpad t410 optibay-t ami belefért az Ideapad 310-15isk -ba, amibe 9mm-es kell.
Vettem egy hdd-t bele, de amikor otthon beszereltem, egyáltalán nem látta a bios.
A hdd le lett tesztelve más gépben, működik. (illetve az optibay működik a t410-ben)
Csak az ideapadban nem megy.
Az lehetséges, hogy az ideapad nem támogatja a második lemezt? Ez nagyon nagy baj lenne.
Vagy inkább az lehet, hogy a thinkpades optibay túl rövid és nem ér el a sata csatlakozóig? Elég nehéz megmondani, gondolom ez millimétereken (is) múlhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest