- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Pyttawrx #20117 üzenetére
Én is az akkura gyanakszom.
Volt olyan laptop, ami el se indult, amíg benne volt a rossz akku.Win10 elvileg frissített.
Az biztos hogy nem hardver hiba, mert akkor szépen kikapcsolna, újraindulna.
Az energiagazdálkodásnál már régen kikapcsoltam, leállítottam mindent.Most reggel annyit csináltam, hogy kikapcsoltam parancssorban a hibernálást, és a gyárilag csak kiegyensúlyozott energiagazdálkodás mellé csináltam egy telhesítménycentrikust, amiben szintén kikapcsoltam mindent.
Találtam olyat is ott, hogy kritikus töltöttség esetén hibernáljon, azt is offoltam.
Ha ettől nem javul, akkor ránézek, van-e frisebb win10, aztán kiműtöm az akkut.
Még bios frissítésen gondolkodok, de azt meg csak jó akkuval engedi -
frovery
senior tag
válasz
Pyttawrx #20092 üzenetére
Őőő..., melyik gépre gondolsz?
Laptopon nem volt friss telepítés.
A pc-n volt friss win 10 telepítés amiben zsír új az SSD. Ezt tettem be a laptopba. Az Acer logó után a win logó, alatta a Windows hibajavítás felirat pár mp-ig, majd újraindult. Acer logó, win logó és a színes háttér. -
szagnes69
aktív tag
válasz
Pyttawrx #20079 üzenetére
Egy munkalapot kaptam, amire ráírták a hibát, amikor bevittem. Kiszerelték belőle az aksit, két nap múlva szóltak, hogy megjött az új aksi, vigyem be hogy beszereljék. A végén csak ideadták a laptopot, semmiyen másról nem kaptam papírt. Szerintem a korábbi javításoknál sem kaptam ilyesmit. Kaptam egy kis paírdobozt, amiben kis papírlapra magyarul nyomtatott szövegre le van írva, hogy hogyan kell jól bánni az akkumulátorral. Az az igazság, hogy nagyon megbíztam bennünk. Lehet, hogy butaság volt. Most egyelőre rendben van az aksi.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
Pyttawrx #20072 üzenetére
Rátapintottál a lényegre.
Én azt hittem, hogy igen, mert azt mondták, hogy megérkezett az akkumulátor, amikor telefonon hívtak, kaptam egy kis dobozkát is, amiben az lehetett... De amikor ellenőriztem itthon a HP Support Assistant programmal minden korábbi adat ugyanaz maradt (a képen pirossal aláhúzva), viszont most 100%-ot mutat és a ciklusok száma 0 a korábbi 16 helyett.
Szóval egy kicsit megijedtem, ezért felhívtam egy ismerősömet, aki villanyszerelő és ő azt mondta, hogy szerinte a hibás cellát cserélhették, azért maradtak ezek az adatok.
Minden esetre figyelni fogom továbbra is. -
szagnes69
aktív tag
válasz
Pyttawrx #20070 üzenetére
Kedves Pyttawrx, Gregory91, Baly81!
Felvettem a szervízzel a kapcsoltot, nagyon segítőkészek voltak, vissza kellett vigyem a laptopot és most már úgy tűnik, hogy rendben van az akkumulátor. Nagyon köszönöm a megerősítést, és hogy figyelmet fordítottatok a problémámra.
-
baly81
aktív tag
válasz
Pyttawrx #20062 üzenetére
Attól hogy 100%-ra töltöd nem fog meghallni! Szerintem félreérttetted amit írtam!
Nézd meg bármelyik Lítium cella gyártói adatlapját! Lehet bármilyen kémiájú (Li-Ion vagy más kémia), vagy típusú (IMR, ICR, stb), mindegyik gyártó a tárolást 75-80%-os töltöttségi szinten javasolja. Ne csapjon be tudom, hogy az esetben mit jelent a tárolás! De! Ennél a töltöttségi szintnél a legoptimálisabb a kihozható élettartam is, mert nincs a használat során állandóan fullra töltve az akku. A cella belső szerkezetét pont ez a 80%-ot meghaladó töltöttségi arány, (ami kb. 4Voltos feszültség fölötti érték) nyírja a legjobban. Hogy ott mi zajlik le, inkább nem írom le ide, mert nagyon hosszú. Rá lehet keresni, kismillió oldalon taglalják. Szóval, ennek szokott az lenni a következménye (a normál elhasználódási mértékén felül), hogy a cella belső ellenállása idő előtt megnő, a kivehető kapacitás (üzemidő) csökken. Ilyenkor már a töltés is hosszabb ideig tart és a töltő is jobban melegszik, mert a nagyobb cella ellenállások miatt jobban kell dolgoznia.
Az, hogy neked más tapasztalatod van, az lehet egyéni eset és szerencse is. Bár jelen állás szerint csak azt tudod a saját esetedben megállapítani, hogy jó az akkud kondija így is hogy 100%-ra töltöd. De azt nem tudhatod, milyen állapotban lenne ha csak 80% körülig töltenéd! Gondolom az elfogadható, hogy az akkucella GYÁRTÓK ajánlásai, előírásai azért előbbrevalók, mint a mi kis végfelhasználói tapasztalatunk! Gondolom az ASUS sem parasztvakításnak készített külön programot (Battery Health Charging) az ROG és TUF sorozata számára, ahol be tudod állítani ezt. De az Alienware-nek is van ilyenje...Amit korábban írtál, hogy tilos teljesen lemeríteni őket, az kikötésekkel igaz. Mindegyik akkuban van egy töltésvezérlő elektronika (balancer/BMS) ami figyeli a cellák feszültségét. Ha a cellák feszültsége eléri a 3 - 3,1V-ot, akkor van lemerülve az aksi, és a benne lévő elektronika is lekapcsolja a kimeneti oldalt.
Ez a feszültségérték a standard, de a Lítium celláknak ettől kevesebb a mélykisülési feszültséghatáruk. Típusonként eltérő, 2,6-2,8 Volt szokott lenni. A vezérlőelektronika azért kapcsol le e fölött, hogy a cellákat megvédje a mélykisüléstől, ami nagymértékben odaver az akkunak, vagy tönkre is teszi a cellát. Tehát, ha azt nézzük, hogy egy jó akkut, (aminek cellái 0/minimális önkisüléssel rendelkeznek) lemerítek szinte nullára, nem jár veszéllyel, és az élettartamban sem fog jelentkezni negatívumként. Ha egy rossz állapotú akkut lemerítek nullára az már jelenthet kockázatot, annak függvényében, hogy meddig hagyjuk lemerülve az akkut. Ennek mértéke a cella önkisülésétől függ, lehet 1 óra is és lehet 1 év is. Ha elérte a mélykisülési fesz-határt, akkor már károsodik. Ebben az esetben igaz amit te is írtál.
Ha be kellene sorolnom mire kellene figyelni a hosszú akku élettartamhoz:
- nem tölteni csak 75-85% közé (fentebb írtam miért)
- minél kevesebb akkuról történő használat (ciklusok száma)
- ha lemetítetted az akkut minél hamarább feltölteni (75-85%-ra)
- melegtől (45°C-tól) től óvni az akkut
- gyári, vagy azzal egyenértékű töltő használata
(csak a feszültség értékének azonossága nem elég, az áramerősség értéke ne haladja meg a gyáriét. Inkább alatta legyen, max lasabban tölt) -
szagnes69
aktív tag
válasz
Pyttawrx #20039 üzenetére
Kedves Pyttawrx! Használtam a HP Support Assistant programot, többször is néztem vele a laptopot. Ha nagyon le van merülve az akkumulátor, akkor azt írja, hogy gyenge a Battery, ha jól fel van töltve, akkor megfelelő. Ha egy akkumulátor jól működik, akkor alacsony töltöttségi szint esetén is azt kellene, hogy írja, hogy megfelelő az akkumulátor. Vagy rosszul gondolom? Sajnos nem értek hozzá...
-
janpier
tag
válasz
Pyttawrx #19990 üzenetére
Köszi a választ, de közben másik fórumon kaptam pár tippet. Meg is oldódott, remélem tartós is lesz. Vga driver hiba volt. A Windows update nem a legjobb drivert rakta fel, pedig win11 kompatibilitás ok. Gyári inteles megoldotta, most rendben működik. Döntöttem is... Most egy darabig ha Win11-et telepítek, akkor ugyanúgy mint anno a win7-win10 váltáskor, manuálisan telepítem a gyári drivereket, és csak utána engedem rá a windows updatet.
-
-
-
-
Fundiego
tag
válasz
Pyttawrx #19992 üzenetére
Ez az
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5-a514-54g-58ca-ezust-matt-kijelzo-mar-3-ev-garanciaval-nxa1xeu003/14340/
NVIDIA GeForce MX350 2GB
8 giga ram.
igazából kezdetekkor sem ment jól a játék sem a cs:go sem az f1 2018, de úg voltam vele h f1 2018 nem is kell h menjen mert új játék.
viszont photoshop meg egész gyors ezért nem is problémáztam ezen, mert leginkább azt használom. csak most fél év után akartam játszani és megint felb.szott h ilyen lassú -
kreten67
senior tag
válasz
Pyttawrx #19981 üzenetére
Kb egy éve hoztak be hozzánk egy notebookot, ami nem indul azóta, hogy egy AKYGA töltőt nyomtak az oldalába. Rámértem a tápra és 52V jött belőle. Az Akyga tápot előző napon vásárolták egy boltban, visszavittek és a tápot kicserélték ugyan, de a notebook tönkretételével nem akartak foglalkozni. Kiállítottam egy szakértői véleményt, és azzal buzerálják a M.O. Akyga forgalmazót, kártalanításért. Tanulság: az Akyga táp mellé vásárolni kell egy multimétert is.
-
Arvalis
csendes tag
válasz
Pyttawrx #19953 üzenetére
Összesen 5 noti van a családban, nekem ez a 6dik notim, eddig egy sem produkál ilyet. Ettől függetlenül megnéztem más aljzatba dugva is, ugyanez. Valószínüleg az említett coil whine effektus. Az energiasémákat babrálva elég jól lehet csökkenteni.
Youtubon coil whine vidiket nézve elég sok az ASUS... még a magasabb kategóriájú ROG-ról is találtam ilyen videót. -
-
undercover
őstag
válasz
Pyttawrx #19901 üzenetére
Nem tudom, hogyan tudnám tesztelni a komponenseket ha bootlop van?
Dellnek van egy ilyen UEFI cucca ott nekem az akkumulátort hozta ki csak.
Próbáltam sfc /scannow parancsot, de azt írta,hogy could not perform the requested operation és nem értem, hogy rendszer visszaállítás is miért nem működik hmm..
Mostanában nagy frissítés pedig nem emlékszem, hogy felment volna. Szóval furának tartom, hogy így megkettyent. De lehet akkor megpróbálom formázni.
Jah az akksi kábelt kiszedtem mert az volt a legegyszerűbb így gondolom nem érzékeli már az akksit de nem oldotta meg a problémát vagy teljesen kikéne szerelni?
-
gregory91
senior tag
válasz
Pyttawrx #19900 üzenetére
Onnan hogy elnéztem....elsőre azthittem hogy csak a wifigombra reagál maga a wifi másra nem, így újra olvasva,így meg elégé bizarr....
" sajnos más kézbe került,"Akkor már emiatt kénytelen leszel a hardveres hozzáférésre.Szerintem kezd a klaviatúránál és az azt összekötő szalagkábelnél(törés, konttakhiba stb), egy nyák elemzést, ki tudja hogy az a illető mi forrasztott össze-vissza..De utolsó lehetőségként a BIOS/UEFIben megnézheted nem-e át lett állítva valami.
-
meckintos
csendes tag
válasz
Pyttawrx #19865 üzenetére
Igen, ez belső akksis. A levegő spray volt. Akksi nélkül még nem próbáltam, de mindjárt szét kapom.
Maga a gomb működik, mert ha megnyomom akkor elkezd világítani.
Ha fel is lettem volna töltődve, nem nyúltam semmilyen áramkörhöz, csak a régi SSD-t és az akksi kábelt fogtam meg. -
kreten67
senior tag
válasz
Pyttawrx #19807 üzenetére
Kizárt dolog, hogy CSAK a paszta miatt, más periféria is lehetett a gép 102-107 fok leállási küszöbig jutásának oka. A legjobb és a legalja fehér paszta hőképe között max 10-15 fok különbség jelentkezne, a +15 fok még kiadná leállás nélkül (ha mindem más rendben van). Mielőtt véglegesre összerakok egy notebookot, alaplap javítás után, mindig hulladék pasztával tesztelem. Nem pazarlom a Thermal Grizzly-t, és ez 20 éve napi 5-10 alkalommal történik, de a paszta miatt még egy alkalommal se állt meg semmilyen noti (többek közt a 6410 se). Viszont BGA forrasztottam már nem egy cpu tokozást, mert a 36-os pin nem érintkezett, és ez esetben +50 fokot hozzáad a CPU hőfokához. Ez egy sarki pin, és a CPU hűtő feszegetése miatt Pl: a Dell N5110 notiknál rendszeres probléma. Egyébként ha ez a gép nálam lenne, és minden a helyén van, de a probléma megmarad, az i7 CPU-t kicserélném egy i3 vagy B-s procira és akkor eljutna a win betöltésig, és lehet nézelődni a fokok között.
-
-
MostaPista
tag
válasz
Pyttawrx #19749 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt, par pontositas:
6ho gar. lesz, de akkura nem vonatkozik - lemerult akkuval nekem gyanus, hogy meddig el az akku, es kerdes, hogy mennyi egy uj akku bele.
irtam, hogy 256 ssd van benne es 1 tb hdd, ennyit tudok rola.
A 6gb azert kerdes, mert a dell weboldalan a pdf-ben az szerepel, hogy csak 4 v 8 gb ram van.
-
d@minator
addikt
válasz
Pyttawrx #19730 üzenetére
&19731 gregory91: Folytattam feltelepült. Aztán próbáltam még egyszer telepíteni akkor meg ott van a recovery (helyreállítás) partíció is.
Még nem jártam így hogy telepítéskor csak 3 volt aztán mégis 4. Lehet valami HP sajátosság.De EFI és GPT úgyhogy minden OK. Köszönöm a segítséget.
-
-
-
d@minator
addikt
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Pyttawrx #19695 üzenetére
Nem volt szervizben mostanában. Én telepítettem a nyáron újra, amikor kapta az ssd-t. Lehet hogy valami driver frissült, azt nem tudom, főleg ha a háttérben történt. Nem tudom mi az a szorító? De mondom boot után pár másodpercig működik, de utána nem. Bár egy újraindításnál még a bios is előjött. Valamit panaszkodott. De én sajnos nyomtam arra, hogy menjen tovább. Lehet el kellett volna olvasni...
-
rossitibi
tag
válasz
Pyttawrx #19691 üzenetére
Igen tudom hogy ssd gyorsabb,de a sajátomban sincs és mégis gyors.Ezt az aksi dolgot hogy érted, tudom megnézni? 1 éve lett cserélve benne.Teljesítménycentrikuson van.Maga a windows telepítés is egy örökkévalóság volt.Igazából csak annyit szeretnék elérni,hogy ne percekig tartson ha megnyitok valamit
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Pyttawrx #19681 üzenetére
Szar a minőség de pauzáld le 0:40-nél. A ram látszik hogy ott de abból a slotból nem kivehető anélkül hogy lebontanád alaplapig. Tudom mert most bontottam szét az egészet és ezennel is üzenném az Acernél annak aki megtervezte ezt hogy a jó **** ***** ***** meg!
De a jó hír hogy a modul valóban 2 gigás és a másik 2 gigás modult ami járhatott hozzá valahol kilopta valaki valamerre. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
Pyttawrx #19675 üzenetére
Nem az enyém, kaptam hogy lassú csináljak rajta egy win reinstallt. Néztem teardown és több esetben is csak az az 1 ram modul van benne, valószínüleg hibás lesz a ram vagy kontant. Azt akartam elkerülni hogy teljesen szétbontsam de úgy néz ki nem úszom meg. Úgy kell kialakítani ezeket a szarokat is hogy szét kell bontani az egészet ha ki akarsz cseréni valamit.
-
-
-
-
ricsi081
tag
válasz
Pyttawrx #19631 üzenetére
Köszönöm, ezt legközelebb mindenképp kipróbálom ha előjön a hiba, ugyanis mióta beírtam ide, azóta 2-3x mindenféle hibajelenség nélkül indult...
@jasso, @gregory91: Nektek is köszönöm a választ/segítséget, különösebb fizikai behatás, leejtés nem érte, de ilyen áramkör jellegű problémán nem csodálkoznék ennyi üzemóra után.
-
espeke
tag
válasz
Pyttawrx #19612 üzenetére
Hat
Érdekes. A tölti (a 45w-s), amit használok volt hozzá gyárilag - hacsak fél éve egy boltban, ahová leadtam, nem keverték össze. A második töltő anyámé, nekik régebbi, acer aspire 3 gépe van. Szóval, ha az alján az van, amit írtam dc rating címen, akkor édesanyám töltője elvileg nem nyírja ki ?
-
espeke
tag
válasz
Pyttawrx #19610 üzenetére
Hogy érted? Minek kéne 65w-nek lennie? Ez a gyári töltője
Az alján ez van DC rating 19-valami- 3,42A (3,42A)
Más akksival kapcsolatban nincsen.
Olyan nyár óta jelentkezik a hiba 3,5 év után.Ezeket találtam hozzá az emagon: https://www.emag.hu/acer-19v-1-58a-30w-laptop-adapter-cent-ac-19-342-5517/pd/D84BF0BBM/ (ránézésre ilyen van most hozzá)
és
https://www.emag.hu/acer-19v-3-42a-65w-laptop-adapter-cent-ac-19-342-5517/pd/D1YHN0BBM/ (ez viszont bitang drága!)közben leesett mire mondtad a 65w-.t
Ui.: van itthon egy ilyen töltőm. Nem mertem rákötni, mert erősebb, mint, ami eddig volt neki.
-
espeke
tag
válasz
Pyttawrx #19608 üzenetére
Szia. Gyári töltő. Másik nincs kéznél, gondoltam, amíg kizárható, hogy a töltő sz@r, nem veszek újat. 4-5e forint egyébként. Ez az:
https://imgur.com/a/zjb7cqgUpdate: most fél oráig is töltette/adta az áramot játék közben, de végül megint leállt :/
Különben írtam volna, hogy megoldást jelentette a power gomb legalább 40 mp-ig + battery reset pin megbökése tűvel a gép hátulján 40mp-igUtána lett jó, de ..mégse
-
lócitrom
őstag
válasz
Pyttawrx #19573 üzenetére
ezt így konkrétan nem tudtam ellenőrizni, nem jutott eszembe. de relatíve rendesen megpörgettem mikor a propellereket takarítottam. nem tűnt zajosnak úgy. attól tartok én is, hogy valahol van valami műanyag, ami forrasztva van vagy nem veszem észre és eltöröm. szóval franc tudja...
#19574 kreten67
sejtem, hogy milyen az a préselt tű, de akkor ezt végeredményben nem lehet normálisan szétszedni? 20000 Ft egy új hűtő és ez is egy vicc volt ilyen szempontból, mert vagy ~2 év után már volt hangja. tény, hogy sokat megy, de elég gáz szerintem. egyébként ezzel a géppel nekem más bajom nincs azon túl, hogy az egyik USB-csatlakozó úgy néz ki kilazult vagy megtört belül valahol. ja meg hogy mikor először szét akartam szedni a gépet beletörtem egy csavarhúzót, mert az egyik csavar annyira beszorult gyárilag... na de akkor a hűtéssel nem éri meg szórakozni? legalább még két évig biztos, hogy daily driver lesz akkor is, ha cserélem a hűtőt. kivagyok ettől. nem vártam megvásárlás előtt, hogy halk lesz, a Windows valamiért jobban pörgeti a kelleténél ráadásul. de rettentő idegesítő, hogy ennyi pénzért ezek ilyen silány hűtővel szereltek. -
lócitrom
őstag
-
wouhn
csendes tag
válasz
Pyttawrx #19553 üzenetére
Köszi. Igazából a dolog a szokásos. Kollégának volt kiadva, ő a világon semmit nem csinált vele, teljesen magától ilyen lett. Nem vagyok szakértő a témában, ezért gondoltam megkérdezem itt, hogy létezhet-e az univerzumban bármi olyan jelenség, aminek következtében ez kialakulhat úgy, hogy nem történik fizikai behatás. Egyébként monitorra dugva természetesen hibátlan képet ad.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Pyttawrx #19547 üzenetére
Az a chip nem BGA hanem QFP! (tokozásu)
"A BGA kivitel nagymértékben különbözik a
QFP kialakítástól, hiszen ebben az esetben a kivezetések az alkatrész alsó felszínén kerültek
kialakításra. A legszámottevőbb hátránya a BGA kialakításnak, hogy a hibaanalizálás, valamit a javítás folyamata sokkal bonyolultabb lett, mivel a kivezetések szabad szemmel nem láthatóak, a kötések csak röntgenes vizsgálattal ellenőrizhetőek" -
TitiRii
senior tag
válasz
Pyttawrx #19534 üzenetére
kicsit szétbontottam, és a frászkarikát nincs benne bga chip, de szerencsére nem annak van baja. hogy pontosan minek van azt nem tudom még mindig.
igy kibontva kicsavarozva tökéletesen működik, és ha a jobb szalagkábelt nyomkodom akkor produkálja a korábban bemutatott hibákat, tehát most nem nyomásra szűnik meg, hanem nyomásra jön elő a hiba de mint írtam szét van bontva ki van csavarozva.
a mellékelt képen látszik az átvezető szalagon egy kis világosabb folt, ez az egy amit látok.
Hátha hozzáértőbbek tudnak adni pár tanácsot vagy tippet vagy látnak valamit.
-
-
-
-
TitiRii
senior tag
válasz
Pyttawrx #19532 üzenetére
Amiről beszélsz az tipikus bga chip hiba, ami bár macerásan de házilag is, vagy drágán de szakszerűen javítható. és igen KH hiba az is.
Ebben a szalagos részben nem hiszem hogy lenne bármiféle bga chip és ha másnem barbár megoldásként lehet elég a burkolat alá berakni pár extra réteget ami igy folyamatosan nyomja. bár laptop esetében nem tudom mennyire lesz üzembiztos megoldás.
anno volt alaplap ami szintén khs volt, megfeszítve működett alaphelyzetben be se kapcsolt. egyszerűen a lefogató csavarok alá több alátét raktam a közepén, és igy kicsit feszítve volt lehúzva a házban, 10 évet üzemelt hibátlanul)akkor is azért lett cserélve mert 10 éves lett nem mert nem működött már megfelelően.
igaz az egy fix fém lapra volt fixen feszítve és nem volt mozgatva. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Pyttawrx #19511 üzenetére
Szerintem az NVMe SSD-nek nincs átalakító drivere, a vezérlő a SSD-n van, legalábbis nálam, mert a Matebook D15-ömben is WD NVMe SSD van és nincs külön meghajtója az csatolónak.
Egy olyan van, hogy Szabványos NVM Express-illesztő(PCI\VEN_15B7&DEV_5006), ha erre rákeresek akkor minden hol azt kapom, hogy WD Black SN750/730 NVMe SSD. -
Lakacsan
újonc
válasz
Pyttawrx #19499 üzenetére
köszi, az eszközkezelő megvan, de ott hol kéne és mit látnom pontosan. a hang, videó és játékvezérlőnél nem látok ilyet, hogy intel VGA meghajtó, de egyébként letöltöm majd és telepítem, gondolom kétszer úgy sem lehet
a vlc meg tetszik egyébként, de azt hittem, hogy ha a video megy akkor nem kell kodek, de majd nézek hozzá, köszi a tanácsokat, most nincs időm foglalkozni vele, csak gyorsan válaszoltam, de a jövőhéten rápróbálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest